Nordmenn har langt større grunn til å være sinte

Hvorfor er det bare i utlandet at griske politikere steines og kjeppjages?
Har dere lagt merke til at NRK stadig peker på sex overgrep og pedofili i utlandet? Mens de ALDRI har nevnt med et ord at det er DOBBELT så galt i Norge.

Trodde dere at Ari Behn skjøt seg selv? Å laaangt ifra. Han ble skutt. På samme vis som General C G Fleischer.
Forumregler
Har våre politikere noe å frykte for sitt svik mot folket?

http://bmonline.no/html/eu_69.html
http://bmonline.no/html/stortinget.html
http://bmonline.no/html/grini44.html Norge et demokrati? Ikke få meg til å le...

Nordmenn har langt større grunn til å være sinte

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Tir Apr 05, 2016 9:46 pm

Norulv Øvrebotten

Nordmenn har langt større grunn til å være sinte


Det er skam og sinne blant politikere og folk på Island etter at det ble kjent at statsminister Sigmundur Gunnlaugsson har plassert penger i et skatteparadis. Ulovlig er det ikke, men i dag gikk han likevel av som statsminister. Hvis alle politikere på Island hadde hatt penger i det samme skatteparadiset, ville det ikke ha blitt bråk overhodet. Da ville alle holdt munn.

Skam og sinne er det ikke i Norge, og statsminister Erna Solberg er ikke gått av, selv om hun sammen med den forrige statsministeren, Jens Stoltenberg, og lederen av Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, som statsminister vil bli, har medvirket i snart fem år i en falsk flaggoperasjon som inkluderte massedrap av 77 mennesker, de fleste barn og ungdommer. For å smart og indirekte å befeste et gammelt politisk system fra Josef Stalins tid under fortsatt fordekt og kraftig forsterket russisk herredømme.

Siden to storting og to regjeringer, embetsverk, domstoler og politi, samt mediene, har medvirket i større eller mindre grad til denne klassiske kombinasjonen av terror og kontinuerlig bedrag, er det ikke noe sinne og skam hos dem, men alle er innerst inne livende redd for å bli tatt.

Derfor er sammensvergelsen mot egen befolkning ganske vantett så langt.

Det blir helt feil å sammenlikne politikere som Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre og Erna Solberg med den dømte landsforræderen Vidkun Quisling, for hva de har gjort og gjør er langt verre ennn han noensinne gjorde.

Da Vidkun Quisling og hans NS utgjorde det politiske kartellet og administrasjonen under Nazi-Tyskland, var Norge formelt okkupert av tyskerne, og etter kapitulasjonsavtalen 10. juni 1940 var krigen slutt for Norges del, og etter folkeretten sto nordmenn da fritt til å tjene hvem de skulle ønske både hjemme og ute i verden, der krigen ennå skulle rase i fem år.

Å frivillig underlegge seg et fremmed og hemmelig herredømme som kom til med et statskupp i regi av Josef Stalins hemmelige tjenester for 76 år siden, og som dermed har vart i generasjoner, er langt verre enn å tjene en okkupasjonsmakt i et hærtatt land. Noe som ikke er ulovlig etter folkeretten. Innbyggerne i et okkupert land er faktisk pålagt å rette seg etter okkupanten.

Norge har i dag en tidligere statsminister og en nåværende statsminister, samt medlemmer av to regjeringer og storting som har medvirket til en bedragoperasjon som innebar massedrap på en del av egen befolkning. Det er i snart fem år spunnet bedrag på likene for å narre resten av befolkningen til å slutte sterkere opp om dagens politikere og det gamle politiske systemet under Kremls videre fordekte herredømme.

Dette er den brutale sannheten, og folk her i Norge har langt større grunn til å bli rasende enn islendingene, men overgrepet er så stort at tausheten rår. Enn så lenge. Som en stillhet før stormen.

Det tar tid å ta inn over seg et så bunnløst og langvarig svik som våre fremste politikere har holdt på med i over 76 år, og som har toppet seg de siste fem årene. De har alle handlet stikk mot eget eksistensgrunnlag og snudd staten mot egen befolkning for å utføre en forbrytelse mot den.

Hvis vi ikke snart gjør noe med disse menneskene, eier vi ikke skam i livet. De er kun en gjeng lakeier for Kreml.

http://www.dagsavisen.no/verden/skam-og ... d-1.707170
Norulv Øvrebotten
 

Gå til Utenriksnyheter

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester

cron