Du blir manipulert politisk, ikke informert

Hvorfor er det bare i utlandet at griske politikere steines og kjeppjages?
Har dere lagt merke til at NRK stadig peker på sex overgrep og pedofili i utlandet? Mens de ALDRI har nevnt med et ord at det er DOBBELT så galt i Norge.

Trodde dere at Ari Behn skjøt seg selv? Å laaangt ifra. Han ble skutt. På samme vis som General C G Fleischer.
Forumregler
Har våre politikere noe å frykte for sitt svik mot folket?

http://bmonline.no/html/eu_69.html
http://bmonline.no/html/stortinget.html
http://bmonline.no/html/grini44.html Norge et demokrati? Ikke få meg til å le...

Du blir manipulert politisk, ikke informert

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Man Jul 18, 2016 12:48 pm

Du blir manipulert politisk, ikke informert

Du kan bli fristet til å kalle norske redaktører for falske flagg også. I alle fall forleder de publikum om virkeligheten, slik det er demonstrert så grundig i fem år nå.

De holder seg i dag lydig til det falske flagget som president Francois Hollande dro opp av lomma i natt i en tale som var like godt forberedt på forhånd som Jens Stoltenbergs taler etter 22. juli 2011. Da alt var rigget og fulgte en kjøreplan. Fra drap til dom. Alt på falskt grunnlag.

Min gamle arbeidsplass, NRK, bruker over fem milliarder kroner i året og har stor makt over hva folk skal mene her i landet, og kringkastingssjefen heter Thor Gjermund Eriksen.

Dagens kringkastingssjef er en gammel elsker av kommunistiske Øst-Tyskland, som sto bak mye terror både hjemme og i vest, og han var lenge den nærmeste medarbeideren til lederen i Sosialistisk Venstreparti, Erik Solheim, som for øvrig medvirket til terroren i Norge for fem år siden som statsråd i regjeringen Jens Stoltenberg.


Så bare glem at du får noe sant fra NRK. I hvert fall ingen hendelser satt inn i en sann sammenheng.

Du får propaganda.


Du får satt hendelser inn i en falsk kontekst.

NRK og norske medier ellers har i hele dag vært opptatt av å hjernevaske deg om at IS står bak terrorangrepet i Frankrike. Akkurat på samme måten som de holdt på etter 22. juli 2011 med bruk av Anders Behring Breivik som falskt flagg, og som de aldri har sluttet med.

For fem år siden truet tusenvis av voldelige høyreekstremister Norge. Det var ikke måte på hvor stor denne terrorfaren var. Alle kan i dag konstatere at det var en stor løgn.

NRK har i dag som vanlig benyttet Norges første terrordømte, venstreekstremisten Lars Gule, som ekspert på terroren i Frankrike.

Sovjetunionens nettverk fra gamle dager ble ikke avviklet, slik det ble skapt en illusjon om etter 1992. De ble kraftig bygget ut og alle kommandohøyder i samfunnet ble erobret av Kremls venner.

Følgen er at du blir manipulert politisk i stedet for å bli informert. Det samme gjelder alle de etablerte mediene i særlig Oslo som har gjort det godt under det mange generasjoner lange fordekte russiske herredømmet.

https://www.nrk.no/urix/ekstremismefors ... 1.13043784
Norulv Øvrebotten
 

Gå til Utenriksnyheter

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron