HVOR LENGE SKAL VI LURES TIL Å BOMBE I LIBYA?

Hvorfor er det bare i utlandet at griske politikere steines og kjeppjages?
Har dere lagt merke til at NRK stadig peker på sex overgrep og pedofili i utlandet? Mens de ALDRI har nevnt med et ord at det er DOBBELT så galt i Norge.

Trodde dere at Ari Behn skjøt seg selv? Å laaangt ifra. Han ble skutt. På samme vis som General C G Fleischer.
Forumregler
Har våre politikere noe å frykte for sitt svik mot folket?

http://bmonline.no/html/eu_69.html
http://bmonline.no/html/stortinget.html
http://bmonline.no/html/grini44.html Norge et demokrati? Ikke få meg til å le...

HVOR LENGE SKAL VI LURES TIL Å BOMBE I LIBYA?

UNREAD_POST Amund Garfors » Tor Mai 12, 2011 6:16 pm

Amund Garfors
Trålvn. 33,
8520 Ankenesstrand.
Tlf. 769/56689 906/19206


Det ser nesten ut som de to bokstavene FN eller UN som det heter på engelsk, er nærmest blitt som to magiske bokstaver for våre servile og lettlurte politikere. De har på en merkelig og udemokratisk måte fått denne påståtte ”fredsnasjonen” Norge – ja som t.o.m. deler ut Nobels Fredspris, til å bli en angripende og blodig krigsmakt. Ja, som nå har vært i krig med Gadaffis styrker i over 6 uker. Der de er lurt ved hjelp av playboyen Sarkozy og en KGB-manipulert nasjon som Frankrike. Samt noen udefinerbare FN-vedtak. Og der folkeretten for lengst er tråkket over.
Ja en kan med god grunn lure på hvordan det kan ha seg at Norge, helt uten at folket er informert eller rådspurt, og der Grunnlovens forbud mot å avgi makt og myndighet til en fremmed makt (FN), og der de plutselig setter landets grunnleggende lover ut av kraft. Et Norge som alltid kritiserer andre som går over streken, deltar nå i et raid mot et afrikansk land som ALDRI har truet med å bombe eller invadere vårt land. Mens vi går til angrep, og det til og med under fremmede lands kommando!
Er det mulig å få ei forklaring fra våre myndigheter om hva som er grunnen at vi opphøyer FN til et overformynderi? Der norske borgere må se sitt lands politikere gå helt av skaftet i sin iver etter å bombe og spre redsel, og der de går til angrep på sivile boliger, og t.o.m. angriper en av verdens mange diktatorer som fører krig i eget land? Noe han aldeles ikke er aleine om.
Jo jeg husker godt SV den gangen USA invaderte Irak og Kristin Halvorsen kritiserte utenriksminister Jan Petersen for å ha godtatt og ”spist” president George Bush sine falske påstander om masseødeleggelsesvåpen i Saddams Irak. Og som var begrunnelse god nok til å gå inn der med store styrker. Men nå har sannelig Kristin Halvorsen slukt både agnet, søkket og snøret, samt FNs og President Sarkozy sine falske påstander om ”massakre” av befolkningen i Libya, og som var grunnlaget for å gå til krig mot Ghadaffis styrker.
Det er bare helt utrolig at et parti som SV, som har så mange pasifister blant seg skulle bli en av de fremste eksponentene for denne krigen. Ja jeg fikk med meg at de ”bare skal bombe” i 6 uker til – og så vil de trekke seg ut. Men den holder ikke! Tross alt sitter de i en regjering som sender norske kampfly i krig i et land som vi aldri har vært i konflikt med. Bare det at SV er enig i grunnlaget for Norges deltagelse i denne borgerkrigen i Libya, som nå genererer på titusenvis av flyktninger og asylsøkere over til Europa, er under all kritikk. Ja, som i neste omgang ender opp her hos oss. Og da er det mer enn nok for meg til å stille et stort spørsmålstegn ved dette krigsbedraget som den rødgrønne regjeringen har kastet Norge ut i. Der vi med stor fare kan forvente terroranslag også på norsk jord. I kjølvannet av en slik hodeløs beslutning og krigsinnsats som de fleste nordmenn er imot.
Det er liten tvil at vi i er blitt lurt trill rundt. Der en forvirret regjering stoler blindt på Frankrike, England, USA og FN. Og der disse har manipulert våre politikere til å se bort fra Grunnlovens hensikter. Sjelden har enigheten i det politiske Norge vært mer øredøvende og knugende stille. Ja, egentlig ganske absurd, når man tenker over hvor lite overbevisende argumentasjonen for denne krigsdeltagelsen egentlig var. Nå er det på tide å stoppe dette prosjektet. Det rekker nå! Fly flyene tilbake til Bodø snarest!

Narvik, 08.05.11.
Amund Garfors
Leder for Demokratene i Nordland.
Libya 120511
Amund Garfors
 

Re: HVOR LENGE SKAL VI LURES TIL Å BOMBE I LIBYA?

UNREAD_POST BmOnline » Lør Feb 07, 2015 1:24 pm

SAMARBEID: Nicolas Sarkozy var på statsbesøk i Libya hos Moammar Kadhafi i 2007, like etter at han var valgt til president i Frankrike. Skjedde det med pengehjelp fra Kadhafi? Det er spørsmålet som kan avgjøre det videre politiske livet til Sarkozy. Bak dem står et hus som ble bombet av USA i 1986, hvor ei av Kadhafis døtre døde. Foto: AP / Scanpix / Michel Euler

http://www.dagbladet.no/2014/07/08/nyhe ... /34233301/

Hva med pengestøtten Arbeiderpartiet fikk fra Moskva ? Er det ikke så nøye?
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2382
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Utenriksnyheter

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron