Mer om å bli lurt trill rundt, Stalin og Nato

De fleste "PKere"- politisk korrekte hevder sannelig at vi besitter en høy standard når det kommer til å la folk ha sine ytringer, men nei- det er svada. Du får sannelig ikke et eneste innlegg på trykk i A pressen om det ikke faller pent inn under vær korrekt, "pk plakaten" til disse lystløgnerne- som kaller seg journalister.

Mer om å bli lurt trill rundt, Stalin og Nato

UNREAD_POST BmOnline » Ons Nov 02, 2016 8:33 am

Norulv Øvrebotten - Mer om å bli lurt trill rundt

Den amerikanske diplomaten og Norges-vennen George F. Kennan hadde en helt annen rolle i stormaktsspillet ut fra de konklusjoner som jeg er kommet fram til, etter å ha analysert etterkrigshistorien ut fra det identifiserte russiske spillet i det negative rom. Det lange telegrammet i 1946 var i realiteten et smart trekk fra Stalin. Som så mange andre sofistikerte bedrag. Fra lederne i Kreml.

Indirekte bedrag har vært den faste fremgangsmåten.

Stalin fikk på denne måten opprettet NATO som han kunne snu mot sitt formål allerede fra alliansen ble etablert i 1949. Det var en allianse som gjorde USA stadig mer sårbart. USA ble forledet til å rette en spydspiss mot eget bryst.

Slik kunne jeg fortsette. Det har vært det ene bedraget lappet over det andre med alle virkelige følger som det har fått etter hvert som vestlige politikere er blitt narret til å handle på grunnlag av illusjoner som er spunnet på en kime av sannhet.

http://www.aftenposten.no/meninger/En-k ... 72199.html


Sist flyttet til topp av BmOnline den Ons Nov 02, 2016 8:33 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2425
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Har vi Ytringsfrihet i Norge?

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron