Ytringsfrihet, burhøns, Jagland- AP og Co

De fleste "PKere"- politisk korrekte hevder sannelig at vi besitter en høy standard når det kommer til å la folk ha sine ytringer, men nei- det er svada. Du får sannelig ikke et eneste innlegg på trykk i A pressen om det ikke faller pent inn under vær korrekt, "pk plakaten" til disse lystløgnerne- som kaller seg journalister.

Ytringsfrihet, burhøns, Jagland- AP og Co

UNREAD_POST BmOnline » Ons Nov 02, 2016 8:32 am

Ja, nå er det ikke lenge før sannheten virkelig begynner å føles på kroppen, den har forsåvidt blitt meget følende for enkelte, men nå er det like før den blir allemannseie. Du kan takke nazi AP i Norge for den:

Jagland du har en lønn på 2,2 millioner kroner i din nye "jobb" og du bor i tillegg gratis i et herskapshus i Strasbourg. Europarådet betaler også for dine fire tjenere og en sjåfør. Men du er for feig til å kommentere det faktum at du ikke betaler en eneste krone i skatt. Din nye status som nullskattyter er du for feig til å uttale deg om, så feig at du bruker din egen personlige rådgiver Flemming Gade Kjerschow for å fortelle at du "kun" forholder deg til de avtaler og regler som gjelder for ansatte i Europarådet.

http://www.ronnyalte.net/6/post/2013/03 ... dette.html


Sist flyttet til topp av BmOnline den Ons Nov 02, 2016 8:32 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2441
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Har vi Ytringsfrihet i Norge?

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron