Vindmøller og bøller

Jeg har lagt inn en spamsperre pga spam motorene. Det medfører at du som ønsker å poste her må lese dette før du kan poste noe. Viktig info vedrørende spam sperren og hvordan du skal gjøre det.
viewtopic.php?f=85&t=1956

Rull derfor helt ned til infoen forbi annonseringene du ser her oppe.

Site Adm
Forumregler
All postings must be granted by the Administrator, this can for sure be the reason that your post not is visible. Porn or other spam, pirate sofware, will be ignored automatic.

Jeg har lagt inn en spamsperre pga spam motorene. Det medfører at du som ønsker å poste her må lese her før du kan poste noe.
Admin

Vindmøller og bøller

UNREAD_POST BmOnline » Ons Mar 24, 2021 10:41 am

Innlegg BmOnline » 19 Feb 2019 10:39 am

Vindmølleparkene i Norge- en tragedie!


Å sloss mot vindmøller er intet nytt fenomen- forskjellen nå er at de spretter opp som "paddehatter" les "nye landsmenn" over hele landet.

Nå er det nesten ikke en dag uten at en av disse bortreiste salgskonsulentene sydpå nedringer oss om "billig" vind-møllestrøm. Snakk om galskap. Bare søppel som forpester vår fauna og dreper tusenvis av fugler.

Hvor er DYRE-Miljøvern-organisasjonene nå? Har de fått billig strøm for å holde smella??

Her skriver Espen om tildragelsen vindmøller- som viser helt klart at dette er et tasken-spill. Null lønnsomt!!

http://espensirnes.blogspot.com/2016/03 ... utikk.html

En bil som kjørte ned fra Riksgrensen på tur til Narvik, plukket opp ei ørn som hadde blitt svimeslått av ei vindmølle på fjellet der vindmølleparken er etablert. Bilden stoppet opp og tok ørna inn i bilen, men etter 4 min begynte ørna å våkne til liv og de måtte bare stoppe og slippe ørna ut. Den tok til vingene straks etterpå. Så disse vindmøllene skulle vært fjernet omgående.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2396
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Vindmøller og bøller

UNREAD_POST BmOnline » Ons Mar 24, 2021 10:43 am

Vindmøller og bøller

Innlegg Auschalten » 01 Okt 2019 06:20 pm
I dagens samfunn med illegale og sinnsyke topp-politikere og propaganda eksperter, hagler det med Vindmøller over det ganske land.

Hvor har Naturvernforbundet tatt veien? Er de døde og begravet eller har de mistet stemmen sin i vindmølle-debatten??
Det er meget illevarslende det vi ser- hvor bandittene i PST sørger for å forhindre at demonstranter oppholder seg i nærheten av områder som står i fare for å bli ødelagt av nettopp disse meget skadelige vindmøllene. Til dette er å si, ikke gi opp kampen om å rive ned og få bort enhver møllepark som forsøkes bygd i norsk fauna. Det finnes INGEN lovlige holdepunkter eller statlige vedtak som holder vann i sin argumentasjon om at slikt svineri skal settes opp i vår natur. Naturen i Norge er FOLKETS eiendom hvor intet firma, foretak eller særinteresser for globale selskap, har noen forrang.

For å ta en liten positiv parallell fra fotball, det blir heller øde uten Ødegaard- hvor Vindmøller sannelig er negative og bidrar til en øde gård og et øde landskap.

Derfor er det av meget stor betydning at både PST og Vindmøllene fjernes pr. omgående!

Auschalten
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2396
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Informasjon, les før du skriver

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron