MAKE USA GREAT AGAIN

Nå er det kommet oss for ørene at vi har landsforrædere i regjeringen. Men det er ikke bare i AP. Hele veien er det gjennomsyret av "kreft." Fremmede makter styrer Fedrelandet, og disse personene vi snakker om skal til-snakkes, ikke fremsnakkes!!
Forumregler
Nå må det norske folk ta tak, kast stasi-spionene i kasjotten og få de dømt etter sine egne metoder.
KGB-avhopperen Vasilij Mitrokhin og den britiske historikeren Christopher Andrew lagde en bok om KGB i bl.a. Norge.

MAKE USA GREAT AGAIN

UNREAD_POST BmOnline » Man Nov 02, 2020 2:47 pm

Make America Great Again

Thanks for your letter President Donald J Trump!Bjoergulf,

It’s almost Election Day.
We already know that the Lamestream media hates President Trump. They write biased stories, refuse to ask Sleepy Joe and Phony Kamala tough questions, release fake suppression polls, and NOW they’re censoring major news stories on social media.

This isn't about politics anymore. This is about fighting for freedom. This is about fighting for our Country and our Constitutional rights.
We all know that Joe Biden is a corrupt career politician, but Big Tech and the media won't allow that to be said. They don’t want YOU to hear the TRUTH about their RADICAL candidate. We can’t let their LIES decide our future. We need YOU to FIGHT BACK!


President Trump did more in 47 months than Joe Biden did in 47 years. We cannot let Biden take control of our Nation.


We can’t do this without you. With your help, we will save our Country on November 3rd and we will Make America Great Again.

The President has requested a FINAL donor list TONIGHT. Act NOW and make sure your name is at the TOP.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2356
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: RB nett om USA valget

UNREAD_POST BmOnline » Tir Nov 03, 2020 5:06 pm

Med Donald Trump som president har grenser for hva som er akseptabelt blitt flyttet

Meninger
Publisert: 02 november 2020 18:17
Sist oppdatert: 03 november 2020 07:17

Tirsdag er det valg i USA. En kaotisk valgkamp nærmer seg slutten. På meningsmålingene leder demokratenes kandidat Joe Biden klart. Likevel er det knyttet stor spenning til valget. Erfaringene fra forrige valg har gjort at mange ikke stoler på meningsmålingene. Det er også uklart hvordan sittende president Donald Trump vil håndtere et eventuelt nederlag.

Norske medier har rapportert løpende fra valgkampen. Enkelte kritiske røster har hevdet at mediehusene har gitt valgkampen for mye oppmerksomhet. Norske medier kan svært gjerne se på hvordan de har dekt valgkampen, det er en nyttig øvelse som også kan si noe om utviklinga i politisk journalistikk. Samtidig er det helt klart at det amerikanske valget har stor betydning for hele verden. Derfor er det naturlig at verdens øyne være rettet mot USA de neste dagene. Valget vil ha betydning for økonomisk utvikling, internasjonalt samarbeid og ikke minst debattklimaet i politikken.

Med Donald Trump som president har grenser for hva som er akseptabelt blitt flyttet. Dette har gjort USA til en mer innadvendt nasjon. USA er ikke lenger en drivkraft for internasjonalt samarbeid. Når en så mektig stat endrer posisjon har det stor betydning for andre stater. Det skaper en mer ustabil situasjon som får konsekvenser.

Mange nordmenn har reagert hoderystende til utviklinga i Trump sitt USA. Det kan det isolert sett være gode grunner til, men det er viktig at alle prøver å lete etter forklaringer til hvorfor det har blitt slik. Da er redigerte nyhetsmedier viktige. USA er et stort og mangfoldig land. I løpet av de siste fire åra har nye spenninger kommet til overflata. Dette har utfordret bildet mange nordmenn har av USA.

Uansett valgresultat vil presidentkampen prege nyhetsbildet framover. Vi kan håpe på et resultat som vil gi mer stabilitet, men opptakten gjør at det er vanskelig å tro på en slik effekt på kort tid. For amerikanske borgere er valget en anledning til å gi en tilbakemelding på hvordan de fire siste åra har fungert.

Kommentar bmo:

Det er kanskje en meget god grunn herfor at Trump i høyeste grad vinner og er den dessidert beste Presidenten USA noen sinne har hatt. Djevlene i norsk media skal man ikke lytte til når det kommer til å snakke om President D J Trump, fordi de snakket nedlatende om ham fra dag 1 i 2016 og 17 og i alle år-. Så kommer spørsmålet som dagens presse i Akersgata i Norge ikke evner å skjule- nemlig det faktum at de havner i kasjotten om President Trump får 4 år til.

Og jeg GLEDER meg til å se at den DYPE STATEN blir avsatt, dvs Erna Solberg og samtlige lystløgnere.

Vi har mye å glede oss over i tiden s o m kommer og enda mye mer å snakke om. :mrgreen:
Og avisen over her rbnett overdriver negativt når de hevder at det blir store endringer når Trump vinner. Endringene er GLEDELIE og NASJONALT sinnet. Noe som er MOTSATT av den dype lapskausen i Norge i dag- som er rene dødsmaskinen og terror, jr alle krigene Serbia 1999 v Bondevik og 2011 i Libya av Jens Stoltenberg og Grete Faremo. Det er intet å være stolt av, men det er en stoor Fare.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2356
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: MAKE USA GREAT AGAIN

UNREAD_POST BmOnline » Tir Nov 03, 2020 8:10 pm

Den norske regjeringen har vært lydige slaver under KGB i alle år siden statskuppet, den 10. januar 1940.

Ingen av våre medier- det være seg aviser eller kringkastere av radio eller tv kanaler- er til å stole på.

Nå er dem alle i korona exstase over å kunne drepe tusenvis av uskyldige nordmenn og andre mennesker i hele verden, av ren ondskap.

Denne ondskapen er det USAs President Donald J Trump vet alt om, og vil putte dem alle i et trygt fengsel, så de ikke blir slaktet av illsinte nordmenn, når sannheten nå kommer for en dag om hva de egentlig driver på med. Politiet i Norge er lydige løgnhalser på samme veien som alle sykehusene våre i Norge. Det blir MEGET synd om dem alle sammen, som har gått imot folket sitt i dette arrangerte massemordet-.

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2356
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

MAKE USA GREAT AGAIN Mr President Trump

UNREAD_POST BmOnline » Ons Nov 04, 2020 4:50 pm

Notes from President Trump:

BREAKING! DEMOCRATS PLAN TO STEAL THE ELECTION!


Bjoergulf,

President Trump needs your help.

You’ve been there for him every step of the way these last few years. Anytime the Radical Left came after him, YOU have been there to defend him. We’re emailing you now to ask for you to step up ONE LAST TIME and DEFEND YOUR PRESIDENT!

It’s no secret the Democrats will try to STEAL this Election. They can’t stand the thought of America REJECTING their candidate, so they’ll do whatever it takes to manipulate the results.

We can’t let them get away with it. We need YOUR HELP to DEFEND the integrity of our Election. This is so critical that President Trump is giving YOU the opportunity to INCREASE your impact by 1000% if you step up RIGHT NOW.

Comments BmOnline:

Four new yrs.jpg
President Trump speaks from the White House


Yes Mr President, I am aware of the lefties dirty hands and my Support is equal to all my best to helping you out.

Stay Put and healthy Mr President Donald J Trump. Nothing can harm your presidency and your Team from now on.

Regards

Bjørgulf
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2356
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Stasi- agentene i Regjeringene

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron