SJØGEKIRKENE -hvem er det?

Her er et kristendomsforum for brukere fra SOL debatt, som ble lagt ned. Takhøyden er god, og moderator sover aldri.

SJØGEKIRKENE -hvem er det?

UNREAD_POST BmOnline » Lør Des 26, 2020 10:28 am

De hellige og de vanhellige. De usanne mot de sanne. Hvem er de to frontene?

Jo, de er akkurat et speilbilde på Adam og Eva i Edens Have og svaret på det som skjedde i Eden ved å tvile på Guds Ord ble resultatet, Kain og tvillingbroren Abel. Fordi Eva tvilte på Guds Ord- om å ete av kunnskapens tre. Det var altså et bilde på slektenes gang- nemlig SEX som skjedde. Eva lyttet til slangen, som var meget vakker og dåret Eva i senk. Bare å ta bort en eller to bokstaver fra Guds Ord fører til fall. Ja, i dagens Tradisjoner skjer akkurat dette. De endrer på Guds Hellige Ord- og pynter selv på det- og tror dermed at menneskeord er ganglig. Men de de har forlatt Guds veier og har havnet på djevelens smale sti- uten frelse, men i døden. Kain er bildet på de vantro- de som FORNEKTER Guds Kraft og Ild.

Abel er dem som TROR HELE GUDS ORD- uten å ta bort en bokstav eller å legge til en bokstav- der har dere det. Det er hva som er i dagens kirkesystemer- KAIN- altså vantro og forfall- ingen av dem blir frelst.

Mennesket kan ikke frelse seg selv- det er noe den romersk katolske kirken har infiltrert i systemene allerede ved møtet i Nikea skjedde det. Konstantin selv var syk og var ikke til stede, men der møtte HELE "mørket" opp- for å sette slutt strek for Guds Ord. Ser dere?

Og mange sektledere- tradisjoner i dag vandrer i akkurat dette mørket- og de døper på dogmene fra Roma uten at de selv er klar over det. Nemlig faderen, sønnen og den hellige ånd- døper de på- UTEN å kjenne til skriften. Det er med andre ord triste sortier vi er vitne til. De døper på TITLER. Faderen er ikke noe navn, Sønnen er ikke noe navn, Den hellige ånd er ikke noe navn. Men vi skal frem til et navn i dåpen, og det er MEGET viktig. Fordi det er SELVE NAVNET til Faderen Sønnen og Den hellige Ånd vi skal frem til. Ikke titlene- det holder ikke. Men akkurat det, var det ROMA endret på i Nikea møtet. Satte denne dogmen inn i Dåpsbefalningen, Matt 28;19. Så der ser dere innføringen av katolisismen over hele jorden. Og Kirkens Verdensråd er denne mørkets irrganger som mange tradisjoner har tatt del i- og det fører til fall. INGEN tradisjoner kan oppfylle skriftens kvalitet om Guds Ord, fordi de lyver. Gå bort ifra det- om du ønsker å delta i det Evige Liv i Kristus, og vend om- og bli så døpt- på Herren Jesus Kristus- til syndenes forlatlese, Amen! Husk Herren sier at vi skal gjøre all skapning til HANS Disipler- ikke JV, PV KAT osv osv, fordi det fører til død.

Så om du lurer på hvilket skriftsted som viser oss sannheten, så skal du slå opp i Ap Gj 2,38. Der finner du akkurat den rette forordningen for å bli døpt riktig.
Det er bare EN måte å døpe riktig ved dåpen til det nye Livet. Annet duger ikke.
Og tenk det dere- hva sa Peter til disiplene etter at de kom i prat etter Jesu Kristi oppstandelse?
Fikk de den Hellige Ånd etter at dere kom til troen og ble døpt, spurte Peter dem. De svarte, "Vi vet ikke om den hellige ånd er kommet?"

Da svarte Peter, ved hvilken dåp ble dere døpt?

Da svarte disiplene Johannesdåpen. Så sa Peter, Johannesdåpen var til omvendelse, og vi skulle se hen til Ham som kom etter Johannes. Nemlig Herren Jesus Kristus- da disiplene hørte dette- lot de seg døpe om igjen til Syndenes Forlatelse i Herren Jesus Kristus. Fordi syndene kunne ikke bli tilgitt ved Johannesdåpen, derfor måtte de døpes om igjen til Herren Jesus Kristus, Amen!

viewtopic.php?f=1&t=3380&p=4673&hilit=Da+sa+Peter#p4673

Hedningenes 3 personer i guddommen, og det er ikke ukedager som er hvilen Gud snakker om- dvs fredag, lørdag eller søndag- ALDRI vært det. Adventistene og andre tror på slike eventyr. NEI- det er den dagen du hører Hans RØST, Amen. Og da er du kommet inn i denne Hvilen, som er DEN HELLIGE ÅND- DU har da mottat det nye LIVET, AMEN!! Derfor må du IKKE ta del i SYRET brød i 7 dager- ikke en uke- men syv dager. Visste dere ikke at tallet 7 betyr fullkommenhet i skriftene?
Da er du blitt like så fullkommen som Kristus, Amen! Ikke av deg selv, men av HAM som kaller, Amen!

viewtopic.php?f=1&t=1283
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2425
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Kristendom Åpent forum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron