Sentrumskameratene har aldri vært lavere på en måling

Senterpartiet har til alle tider vært bøndenes parti. Men hva er det som nå skjer i SP? De har jo prostituert seg med AP, og hva har de igjen? De svelger kamelene på tversj. Om ikke SP vender om, så er de ferdige, på linje med alle de landbruk som er lagt ned de siste 10 årene.

Sentrumskameratene har aldri vært lavere på en måling

UNREAD_POST BmOnline » Lør Sep 08, 2012 11:03 am

Nå er ennå ikke bunnen nådd for disse globalistene i Norge.

Sannheten om landsforræderne kom Ola og Kari for ørene, etter den 22. juli i fjor- og sakte men sikkert har sannheten om hvem de har brydd seg mest om kommet for en dag, etter 22. juli rapporten- les globalisering. Politiet og politikerne har overhodet ikke gjort jobben sin for å sikre Ola og Kari. Ble du overrasket? Vent, det blir værre!!

Dette er bare begynnelsen- vent og se hva som skjer. Fikk du forresten med deg hva Forsvaret har sagt om hijbab og turban i tjenesten? Tørr du å la deg verve i den norske muslimhæren? Ikke jeg. Hele kostebinderiet må kastet på bålet.

Det kommer til å bli et ragnarokk uten sidestykke. Vær bare forberedt på det verste!

Dagens txt tv 08-09-2012 sier at sentrums-globalistene nu bare har 12,2 prosent av velgerne i ryggen. Altså 88,8% av velgerne imot seg. Vent bare til de får 100 prosent motbør.
En siste viktig melding, disse globalistene har satan til far. Nå er du advart.

sentrum_1.jpg
Historisk lav oppslutning om sentrums-globalistene
Måtte de kastet på historiens skraphaug!
Landsforræderne har kommet til kort!


Legg nøye merke til at kuppmakerne på Stortinget- er veldig opptatt av å skjule kuppet fra jan 1940 ved å foreta løgnaktige målinger- som skal usynliggjøre deres store bedrag mot folket dvs "stemmekveget" at vi har et demokrati. Merk dere hvor sleipe disse svinene er.
Pussig at muslimene gidder å komme hit hvor det er så enorme mengder med svin?


Om det ikke var nok med disse svina på stortinget, så finnes det sannelig min hatt flere:

http://bmonline.no/html/holme.html
Merk dere hva Holme får betalt for å si. Har han en skrue løs? Nei, her er det dags å sparke i kasjotten!


Vennligst

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

SP fortsetter å prostituere seg

UNREAD_POST BmOnline » Fre Okt 14, 2016 6:51 pm

I følge Ola B Moe, så vil SP fortsette med det bortkastede samarbeidet med AP.

Jeg synes det er meget synd at de lar seg prostituere med AP uten at det gavner jordbruket, som er deres fanesak. :shock:
Norsk jordbruk har aldri vært så nedadgående på alle år- flere tusen gårdsbruk er lagt ned.

Videre ser det ut for at SP også rir to hester, nemlig globalisering framfor nasjonalstaten. Det kommer til å svi om de ikke snur!! Mye tyder på at Senterpartiet har snudd i denne saken, da de nå skjeldner mot misbruk, dvs globalisme. SP kvinner er ikke som andre damer.

http://www.uib.no/People/sspth/senterpartiet.htm

Om vi ser oss tilbake, så ser vi at SP slett ikke har vært "lysebeint" interessert i å ivareta vår egen sjølråderett i vannkraftsaken og rimelig kraft til våre husstander. Dette er en skam, les Åslaug Haga og Marit Arnstad.

Det var også fra SPs Marit Arnstad forslaget om å avvikle vår gode gamle og rimelige strøm, at hjemfallsretten forsvant ut bakdøren. Snakker om nulliteter? Hva om de hadde forsvart Norge imot EØS-avtalen og matsminke-direktivene samt alle de andre direktivene fra EU? Hvor i all verden er SP blitt av? De er med andre ord på en farlig og uframkommelig vei, værre enn E6- skal jeg si dere. Jeg stemmer aldri mer SP,V,SV, AP,H, FrP, eller Krf,- samme kloakken.
SP kvinner er ikke som andre DAMER:
http://grunnlovens-vektere.com/html/spkrise.html

Det norske folket sover, takket være media, Nrk, Tv2 og avisene. De har fått betalt for å bedra det norske folket, jfr pressestøtten. Bladet Tromsø fikk pressestøtte som utgjorde 8 millioner pr år- i 2005.
Kartellet på stortinget gir fan i hele det norske folk. De er ulovlig der, og ingen snakker om dette, bare se hva G H i NRK gjorde- da han fikk en epost av meg i 2009 om NRK sin Valgskole. Tenk for noen undermålere, kan det bli værre når folket også betaler en NRK lisens for å bli løyet huden full i tillegg, ser dere hvor djevelsk sleipe Nrk er? Opprinnelig skulle lisensen bare vare i 10 år- slik at disse tullingene skulle lære seg å snakke pent i radioen. Har de lært noe? Nei. Ser dere.

http://bmonline.no/html/nrk_1.html

BmOnline


Sist flyttet til topp av BmOnline den Fre Okt 14, 2016 6:51 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Senterpartiet

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron