Storting og regjering er angrepet av parasitter

Det AP har vært mest opptatt av, jo å innføre fandens prinsipper, les USSROMA i Norge. Jesuittparagrafen som var satt inn som en stopper i Norges Grunnlov, ble fjernet av forræderne i 1956. AP har ansvaret for ødeleggelsen av nasjonen, siden- både før og etter 2. verdenskrig.

Storting og regjering er angrepet av parasitter

UNREAD_POST BmOnline » Tor Okt 14, 2010 9:53 am

Har dere hørt om Gyrodactylus salaris? Joda, det er ikke bare i elvene denne parasitten finnes.

Vårt Storting og Regjering er angrepet av denne parasitten. Nå har den snart gjennomsyret hele stortinget og regjeringen. Alt de gjør, er å ødelegge landet vårt. Hvis vi skal berge det, så vi er nødt for å starte en storoffensiv med rotenonbehandling på begge steder. (Storting og Regjering) Nå er parasitten så inngrodd på begge disse stedene, at det minst må til et helt års behandling før vi er kvitt svineriet.

Still opp ved Stortinget med store banner, hvor budskapet klart kommer fram, krev rotenonbehandling av samtlige rikspolitikere, slik at de kan komme rene og pene tilbake på jobben, slik at Grunnloven og Norge atter en gang blir hjørnestenen i deres hoder.

På forhånd takk! :wink:

BmO_2.jpg
BmOnline på Visjon Norge Folkeaksjonen Mot Eu medlemsskap.
BmO_2.jpg (10.72 KiB) Vist 5878 ganger


http://grunnlovens-vektere.com/html/eos_04.html


Vennligst
BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2385
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Storting og regjering er angrepet av parasitter

UNREAD_POST BmOnline » Man Mar 04, 2013 3:12 pm

Pensjonerte Godal i Høyre mener alle er så like på Stortinget at man må bruke mikroskop for å se noen forskjell.

Ja, hva er forskjellen? Klarer vi å se forskjell på fiken og sjitt?

Forskjellen er at de gjør akkurat det motsatte av det folket vil. Til det trenger vi ikke noe mikroskop, men rotenonbehandling!
I gode gamle dager, måtte pirater på skuta gå planken, hva tilsier at rikspolitikerne ikke er priater på Stortinget?


Europabevegelsen og partiene.jpg
Ingen forskjell sier Godal, når han ser seg tilbake på tinget og løgnene som fins der! VI glemmer jo ikke KGB Jan Einar Gerhardsen så lett. Heller ikke KGB Steklov Jens Stoltenberg, eller KGB Martin Jonas G Støre!!!

Kommentar bmo
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2385
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Lundteigen i SP, hva har du å formilde?

UNREAD_POST BmOnline » Tir Nov 18, 2014 10:07 am

Per Olaf Lundteigen i Senterpartiet er urolig for at First House lobbyister får påvike og tjene seg feite på stortinget.
Men har ikke Lundteigen tenkt å fortelle oss om noe mer alvorlig? Om Europabevegelsens stortingsgruppe inne på stortinget? Som har sittet der som norges skyggeregjering siden 7. mai 1969.

First house_w500.gif
Per Olaf Lundteigen i SP er bekymret for at First House gjør sine hoser grønne på Stortinget. Men hvorfor har ikke Lundteigen like stor interesse å fortelle oss om Europabevegelsens stortingsgruppe, som også har hatt meget gode dager på samme viset, ja endog værre. First House er jo bare en liten fis i forhold. Hva skyldes Lundteigens bekymring nu? Vil SP i regjering igjen? I så fall burde avsløringen og riksrettssaken mot flere 100 stortingspolitkere virkelig være en god start for SP i en Norsk nasjonal dugnad mot korrupsjon på Stortinget.Og til Arbeiderpartiet vil jeg si, hvorfor har ikke dere innført denne loven allerede i 1980, for å stoppe fhv stm Gro H Brundtland og Jonas G Støre med å innføre den grunnlovsstridige EØS-avtalen?


Dere i AP sitter i KGB-glasshus uten vindu, hva skal dere si og gjøre?
Jeg har et meget godt forslag, gå selv til politiet og krev at dere blir kastet på glattselle for svindel og bedrag mot Norge og FOLKET.


BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2385
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

«Mens orkesteret fortsetter å spille» Tybring-Gjedde

UNREAD_POST BmOnline » Søn Mar 06, 2016 8:09 pm

Den norske fremskridtsmand Tybring-Gjedde gir ut bok:
«Mens orkesteret fortsetter å spille»

Christian Tybring-Gjedde synes ikke synd på innvandrere og asylsøkere som kommer til Norge. Tvert imot. De er etter Frp-representantens mening en privilegert gruppe.
Denne og andre kraftsalver er å finne i Tybring-Gjeddes bok «Mens orkesteret fortsetter å spille» som lanseres mandag 17. november 2014

– Norge er i samme situasjon som Titanic. Vi har gått på et isfjell, men orkesteret spiller fremdeles.Vi er opptatt av å flytte de siste ti milliardene på et statsbudsjett på over 1300 milliarder. Samtlige partier, mitt eget inkludert, prioriterer Symbolpolitikk på bekostning av kommende generasjoner. Det er uansvarlig og skjødesløst, sier Tybring-Gjedde.

Muslimene
Årsaken til at Norge er på vei mot kulturell og økonomisk ruin om ganske få år er etter Tybring-Gjeddes mening en alt for høy innvandring, dårlig integrering og kostbare velferdsordninger.
Og han peker spesielt på radikaliseringen innen islam både ute og her hjemme som en formidabel utfordring.
Nå serveres halal-mat i fengslene og det er lov med hijab i Forsvaret. Det er for sent å snakke om snik-islamisering. Islamiseringen er i full gang. Men det er jo ikke vi som skal tilpasse oss muslimske innvandrere. Det er de som skal tilpasse seg oss, sier Tybring-Gjedde.

Nei til flerkultur
Tybring-Gjedde har vært i hardt vær før. Etter sin landsmøtetale i 2011 ble han politianmeldt for rasisme av AUF. Anmeldelsen ble henlagt, og Tybring-Gjedde har fortsatt sin kamp mot tanken om det flerkulturelle Norge og et fargerikt fellesskap.
Jeg har ingenting imot muslimer eller andre utlendinger. Men innvandringen er for høy. Og politikken må snus.
Tybring-Gjedde mener man først bør spørre kommunene om hvor mange innvandrere de kan ta imot, og deretter bestemme antallet.
Selv tror han 2000-3000 innvandrere i året er maksimum. Og for å hindre at Innvandrere som lever på trygd i distriktene flytter inn i storbyene, vil Tybring-Gjedde ta fra dem deler av trygden.

Nekter integrering
Etter Tybring-Gjeddes mening må innvandrerne selv ta mye av skylden for manglende integrering.
De søker selv avstand til det norske samfunnet. Når over 90 prosent gifter seg med folk i sin egen gruppe ikke bare i første generasjon men også i andre, viser det at mange ikke vil bli integrert. Henteekteskap må forbys, krever Frp-representanten fra Oslo.

Alene
Tybring Gjedde svinger også øksen mot eget parti. Da Frp inngikk samarbeidsavtale med Høyre, KrF og Venstre om regjering, sa Tybring-Gjedde stopp.
Skriftlig ba han seg fristilt fra stortingsgruppen i alle spørsmål som har med innvandring å gjøre. På dette området mener han også Frp lar politikken skure i misforstått toleranse, naivitet og intellektuell latskap.

Når Frp og Venstre plutselig har fått samme innvandringspolitikk må alle skjønne at det er noen som har gitt seg. Men jeg gir meg ikke, sier Tybring-Gjedde.

Kommentar BmOnline:
Løgnhalsene og deres motiver: Den illusoriske demokratiske venstre- høyreaksen er egentlig et parti-diktatur.
Den som har ører, la ham høre, den som har øine, la ham se: Hva var det rikspolitikerne brydde seg mest om?

Jo, de brydde seg meget om Stalin, Vatikanet og mustafa, dvs Die neuen Welt, the new world order.


Sist flyttet til topp av BmOnline den Søn Mar 06, 2016 8:09 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2385
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Arbeiderpartiet

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron