Bastesen går imot globalistenes helvete på jord

Hva er egentlig Høyre blitt? Et dårlig AP parti? Jusst det, de er mer interessert i å hoppe til køys med Paven, Erna Solberg. Å velge Høyre, er det samme som å ta en dobbel overdose!
Ikke la dere blende av pengene våre, som Høyre har nydt godt av! De er for det globale helvetet, som AP.
Forumregler
Høyre er mest opptatt av å følge AP og landsforræderne, jfr Romas store drøm om verdensherredømme. Derfor, ikke lån ditt øre til dem heller. Finn deg et parti med nasjonale verdier.
Ikke her: http://bmonline.no/html/global.html
Men her: http://norgespartiet.no

Bastesen går imot globalistenes helvete på jord

UNREAD_POST BmOnline » Lør Feb 16, 2013 8:57 pm

Globalistene, hvem er de?
Stor-politikkens verdslige sverd svinges for tiden over individenes hoder, med trussel om bot og bedring- for de som ikke lar seg kue under globalregimets piske, som vi ser i krystallkula til AP og Europabevegelsen på Stortinget i dag. Dessverre er Norge endret fra frihet til facisme uten at vi som bor her, har kunnet få påvirke den prosessen. Hvorfor? Hvem er det som nekter oss vårt daglige brød?

Det er bent fram et enkelt svar på dette, men hvis man ikke vet hva som foregår, så blir man selvfølgelig ille berørt når sannheten kommer for en dag? Og vil man vite sannheten, så må man også tåle å høre den? Når det kommer til stykket om dem som har medvirket til elendigheten, dvs overgangen mot en ny verdensorden- så er Bilderbergerne en del av dette.
Det interessange er at flesteparten av politikerne sentralt utmerket godt vet om det, men de tier. Med andre ord er denne mentalitet et onde. Det er absolutt et onde. Det har intet med nestekjærlighet overfor fattige i verden, som det gis inntrykk av i media- å gjøre. De fattige blir dessverre bare fattigere. Avstanden bare øker mellom de fattige og rike, det er sannheten.

Som de fleste kanskje har fått med seg, så hadde vi to verdenskriger. Disse krigene ble finansiert av ingen ringere enn Rotchild og Rockefeller i Usa. Hva har de til felles?
Jo, de har til felles at de vasser i penger, dvs dollar. Derfor er også verden fast-bundet på mange vis mot dollar- skjønn det, den som kan. Også her ligger problemet. Federal Reserve er en ”liten butikk” som de to "fellene" faktisk har makten over og driver som sin egen "bukselomme". Amerikanerne må kontakte dem for å få dollaren sin. Denne hestehandelen var det president J F Kennedy ville ha en slutt på, fordi det undergravde moralen og samfunnet. Han ville avvikle Federal Reserve i USA. Han ville at staten selv skulle ha kontrollen med pengepressen. Og da ble han som kjent skutt. Så dere ser hvem det er vi har med å gjøre? Disse folka er det som ønsker verdensherredømme.

Europa
Det har alltid blitt servert en myte om kald krig, men sannheten er at de er ganske så enige. Det er kun araberne som de ikke får på kroken, fordi de vil ikke ha noe med dollar å gjøre. Gadaffi ønsket å innføre en egen gullmynt- og derfor ble han likvidert. Hvem er tyrannen tror dere?

Her på berget har de brukt innvandringen som et verktøy akkurat som med narkotikaen som har flommet inn i landet. Alt dette for å ødelegge en eventuell motstand fra folket.
Nå er vi kommet dit hen- at samtlige politiske korrekte (PKere) har vide fullmakter på vår bekostning. Pengene renner rett ut av statskassa i et tempo vi aldri før har sett maken til.
Samtidig ser dere at både sykehjem, sykehus, skoler, velferd, infrastruktur og kultur og rettferd er blitt avstumpet og forkvaklet.
Hva er det som premieres? Jo, innvandring og innvandring og atter innvandring. Dette er den globale helvetes skygge som sakte men sikkert kveler enhver frihet og selvstendighet. Globaliseringen skjer i skyggen av dette. De fremmede som kommer hit er både stats og nasjonsløse. Synd om dem er det. Men de har alle et opprinnelsesland. F. Nansen bidro å gi Armenerne eget Fedreland, det var noe Jonas G. Støre, Gro H Brundtland, Jens Stoltenberg og Grete Faremo skulle ta skole av.


EU og EØS.
Vi ”seiler” i dag under falskt flagg. Alle som husker tilbake til 1994, de glemmer neppe Gros egne ord etter at hun tapte kampen, nov 94- sur og tverr sa hun, ”wie habe andere metoden”. Tenk det. Jeg har alltid sagt til alle og en hver, den der damen er ikke god. Mange så på meg, men slik er det bare. Det fins egenskaper hos oss, noen har dem, andre ikke. Bit dere merke i at GRO ALDRI ble valgt av folket, glem det aldri. Det var kun globalistene som stemte på henne.

Når det kommer til rikspolitikere, så er det en ting som er klinkende klart. De har ikke med å gjøre andre ting enn å følge statsforfatningen og Norges Grunnlov til punkt og prikke. Det er ikke dere egen renominasjon som kommer først!
I Norges Grunnlov står det utvetydig at Norge er et fritt og selvstendig rike, §1.
Videre finner vi § 112 i samme lov som sier nøyaktig hva som må til, før endringer av Grunnlovens paragrafer kan utføres. Det er med andre ord ikke bare å endre etter eget forgodt befinnende. Nå skal ikke jeg ri disse paragrafene, men bare kort informere om hovedlinjen. I sin streben å oppfylle globalistenes drøm om en verden, så har de ansatt snyltere i systemet, dvs uredelige mennesker som bruker bedrag som arbeidsmetode. Media i Norge er med på bedraget. Tar vi en liten kikk på listen som jeg fikk fra en som var med i Europabevegelsen http://bmonline.no/html/eu_69.html, og som angret sin brøde- så får dere se ansiktene på flere kjente rikspolitikere, bank og media samt storavisene i Oslo. Så kan vi stille spørsmålet, hvem er disse forløperne til Europabevegelsen? Jo, svaret har jeg, de var alle dem som KGB Jan- Einar Gerhardsen benådet etter landssvikeroppgjøret. De hadde arbeidet villig med Quisling og hadde fått lange fengselsstraffer. Einar Gerhardsen hadde selv sittet i fengsel. Nå benådet han alle disse etter 9 mnd i 1946, slik at de fikk seg topp jobb i departementene. Tenk det, dere. Min mor fortalte meg dette i 1963. Mange journalister på 60-tallet søkte etter disse i fengslene, men der fant de ingen. Slik er det, juks og bedrag- og det har det vært siden- fordi disse folkenes arbeide er det vi ser i Europabevegelsen av i dag. Tenk, de startet opp allerede i 1949, den 30. mai, inne på Stortinget.
Og den 7. mai 1969 startet de opp Europabevegelsens Stortingsgruppe. Helt ulovlig i hht Norges Lover, jfr Straffelovens § 330. Og de har hele veien ”bendet og bøyet” Grunnloven etter eget forgodt befinnende- så det skulle skurre minst mulig i ørene på kongen.

Så kan dere tenke tilbake til 1975, hva hendte da? Jo, da kunne de fortelle oss at det var innvandringsstopp. Tror dere det? Nix, det var akkurat det motsatte som skjedde, som alltid.
Her er hva som egentlig skjedde.
Mange har jo forståelig nok ikke satt seg inn i slike delikate og intrikate spørsmål. Men jeg har vært så heldig å kjenne Synnøve F Taftø. Det de egentlig gjorde var å sette en stopper for VÅR rett til å naturalisere fremmede, jfr Norges Grunnlov, §75i. Det var det som skjedde. Men så ser dere, da var det plutselig jesuittenes schengen agenter på stortinget som overtok inntak av fremmede. Og hvem var det som kom til Norge? Jo, flylass med kriminelle banditter og mordere. Det er sannheten.
De har kommet til Norge med nøyaktig et foremål, nemlig å innføre en ny verdensordning!
Det er sannheten om AP og de andre ”storfyrstene” på Stortinget.

Jonas G Støre er en jesuitt-agent, dvs en utskremt kommunist. KGB-Martin. Hvis du ser etter i ordboken, så finner du ut at en jesuitt ikke er mors beste barn- for å si det mildt. Hvor mange nordmenn er ikke blitt drept og voldtatt?
Definisjon: medlem av jesuitterordenen, et katolsk brorskap stiftet av Ignatius Loyola (d. 1556) og stadfestet av paven i 1540 person som gjerne bruker moralsk forkastelige midler for å nå et mål
Videre ser dere- ble i 1956 denne jesuittparagrafen fjernet i Grunnloven, tenk det dere. Det er jo grusomt. En jesuitt dreper folk som fluer- da de har avlagt en ed i vatikanet om å drepe samtlige protestanter i verden. Nå kan jeg fortelle dere at Steinar Bastesen ble forgiftet med kaffesyre på Stortingets kantine. Det var bare så vidt han ikke døde av det. Men han er en tøffing og en real kar må jeg si, tusen ganger bedre enn en globalist. Jeg snakket med ham på hurtigruten i 2009. Da fortalte han meg forskjellig fra galehuset, stortinget. Og nå gav de Bastesen en fjott diplom i 1997, da han foreslå å investere i gull i stedet for aksjer, men da lo de av ham. I dag ser vi at fondet har tapt seg med 431 milliarder det siste året. Nå skal Steinar Bastesen foreslå at disse toskene på stortinget får det idiot-diplomet som han mottok i 1997, pga sitt forslag. Det vises seg stadig at de voksne er de eldste.

Bastesen.jpg
Steinar Bastesen, nock out på stortings-kommunistene


Så nå begynner dere å få litt ”kjøtt” på beinet. EU er et springbrett til et globalt helvete på jord. Disse karene er ikke snaue, de har opprettet en egen side de kaller enverden.no. Denne siden har jeg tatt kopi av slik at alle kan få lese hva de bedriver fritiden med. Enverden.no er videre registrert i Brønnøysundregistrene som et vanlig parti. Det er moldvarpene i Norge som holder til der. Nylig var Einar Dørum formann. Men siden ble plustelig borte nylig og det skjedde også for 4 år siden da jeg skrev mye på FME om de.
Som jeg har sagt før, disse folkene bryr seg katta i Norge, de er tverrpolitisk enige om å legge Norge i aske. Det er et gedigent skuespill, ja som hollywood, og kanskje enda verre skal jeg si dere. En annen sak, EU- er slik dere. USSR la ned sin union, og vips satte de i gang en ny-union EU i stedet. Rimer det ikke godt å legge ned sin egen draps skvdron, for så å starte en ny i Europa? Jusst det er det som nå skjer. Ja, de har allerede vært i sving. Tenk dere nøye om.
Russegrensa er vid åpen på Kirkenes, alt er klart. Og til slutt- nå er vi i den kalde krigen- dere!
All narkotikaen som flommer inn i landet er globalistenes verktøy for å rive ned vår ungdom. Merk dere at Schengen-avtalen er et slikt verktøy, bandittene flommer inn i landet vårt, som nå er til for juridiske elementer i stedet for allmenningsprinsippet som Norges Grunnlov er tuftet på. Vi har blitt hjemsøkt av Satan selv, pavens eiendomssamfunn er innført i Norge av Gro H Brundtland. De kan nemlig eie alt de lyster i Norge, uten å bo her.

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2392
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

EU og kommunist-globalistenes helvete på jord

UNREAD_POST BmOnline » Ons Nov 26, 2014 10:51 pm

Jonas G Støre syntes det var flott å kunne bombe demokratiet fra 3000 fots høyde over Libya i 2011. Det var 588 bomber som be sluppet av norske F-16. Det er aldeles uhørt at Norge skulle bombe i Libya.

Nå er det på tide at de ansvarlige blir satt bak lås og slå i påvente av en rettssak og dom.

Libya-w500.gif
Norske jagerfly var i bresjen for å bombe, der andre land ALDRI ville delta!
Hvilke individer er det som skal i retten nå?
Både AP og SV blir heretter å benevne som lyst-morderpartiene i Norge.


viewtopic.php?f=11&t=1359&p=1647&hilit=Libya#p1647
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/stoe ... 49215.html

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2392
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Bastesen går imot globalistenes helvete på jord

UNREAD_POST FSB informer » Man Mar 21, 2016 6:32 pm

Her kan dere se at "Hollywood tilstandene" er på topp i NRK om dagen- akkurat slik pressen for øvrig oppfører seg. I takt.

Hollywood består av folk som leker seg, og akkurat det samme kan vi si om NRK og Norges Regjering og storting samme suppa.

Russekatankene i Kreml- har ballegrep på alle sammen i "vanstyre og stell" i Norge. De er lydige slaver under Putin. Når Putin slipper en sur en, så følger de lydig på- etter Utøya drapene.

Her ser dere når NRK slipper en sur en, så er det fordi Putin har gitt beskjed om at nå skal forholdet snus til minus mellom Norge og Russland. Dette er på bestilling, men- "russe-toget" er på skinner som aldri før. Enda sterkere etter drapene på Utøya i 2011, hvor 69 mennesker ble slaktet ned som fluer av en dødsskvadron som var på Utøya den dagen. Og mange vitner hørte at det ble avført skudd over hverandre flere ganger. Altså et bevis på at FOLKET som hørte dette, de skjønte at det var mange skyttere på Utøya den 22. Juli 2011.

FSB_slutt.gif
Her ser dere NRK utfolde seg i fri fantasi, i mangel av å fortelle oss sannheten om russekatankene på stortinget og i Regjeringen siden 10 januar 1940.


Nå kan det ikke være mange dagene som gjenstår, før Erna S H, kaster inn håndkleet, og maskene faller!


Sist flyttet til topp av Anonymous den Man Mar 21, 2016 6:32 pm
FSB informer
 


Gå til Høyre

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron