ERNA SOLBERG fikk servert sannheten i dag

Hva er egentlig Høyre blitt? Et dårlig AP parti? Jusst det, de er mer interessert i å hoppe til køys med Paven, Erna Solberg. Å velge Høyre, er det samme som å ta en dobbel overdose!
Ikke la dere blende av pengene våre, som Høyre har nydt godt av! De er for det globale helvetet, som AP.
Forumregler
Høyre er mest opptatt av å følge AP og landsforræderne, jfr Romas store drøm om verdensherredømme. Derfor, ikke lån ditt øre til dem heller. Finn deg et parti med nasjonale verdier.
Ikke her: http://bmonline.no/html/global.html
Men her: http://norgespartiet.no

ERNA SOLBERG fikk servert sannheten i dag

UNREAD_POST BmOnline » Fre Okt 14, 2016 6:52 pm

Norges Grunnlovs prinsipper


1 min ·

Denne ble i dag lagt ut på Erna Solbergs profil


I dag kl. 07:25
Den provisoriske statsborger lovgivningen forteller oss om magre kår for det norske folket. Einar Gerhardsen, O. Tostrup og Hans M K Haakon den VII signerte, slik at russekatankene kunne reise over storskog i 1945 på høsten- etter at denne var i boks.

Hva er det VI ferier 17. mai for? Jo vi vet det, men hva med stortinget og regjeringen? Har de feiret annet enn statskuppet hver bidige 17. mai i over 76 år?

http://bmonline.no/html/1945.html

Her kan dere også lese om det ULOVLIGE kartellet, samt at frimurere ikke har adgang til nasjonalforsamlingen, jfr Strl §330. Dagens presidentskap er en skam for nasjonen Nordmenn!

viewtopic.php?f=43&t=1473

Og kartellet som NRK ikke ønsker å fortelle oss om!

http://bmonline.no/html/kartellet.html

Klikk på innlegg på hennes profil, til venstre og se nedover. Da klikker man på innlegg og så kommer det opp på høyre siden i profilen til Erna Solberg, H,

https://www.facebook.com/ernasolberg/posts_to_page/

Hvem var det som skulle stramme inn livremmen?

http://e24.no/makro-og-politikk/statsbu ... r/23812033

Husk å stem blankt ved stortingsvalgene, fordi det e r akkurat det rette å stemme, fordi tinget har aldri talt våre stemmer.

Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2276
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Russerne overvåker Norge i en skjult kontekst

UNREAD_POST BmOnline » Man Jan 21, 2019 7:21 pm

Alle tror på eventyrene som kommer fra norsk PK media. Merk dere at de bare forteller eventyr.

Sannheten er jo at det er den gamle vasallstaten under CCCP som i dag blir overvåket av Putin, når vi ser slik "koselig" svada servert i norsk msm som NRK, Tv2, Aftenposten, Dagbl og VG.

Her ser dere et eksempel på hva norsk presse er presset til å skrive i stedet for sannheten, nemlig det motsatte:

CCCP fly.gif
Det er russerne som er ute og viser muskler, at de kontrollerer og viser at de har herredømme over Norge. Norske F-16 er bare eventyr- de har intet å si-.


Hvem kunne tro at Norge ble kuppet den 10. januar 1940, da Johan Nygaardsvold- trønderen som ble skrytt opp i været, bidro til dette statskuppet i 1940?

Han hadde IKKE lov å sitte lenger enn 3 år ved makten, jfr §112 i Norges Grunnlov. På plakaten under her kan du se hvordan de gjorde det, stikk i strid med vår grunnlovgivning. Har vi noe vi skulle ha sagt? Og han bidro å forlenge stortingsperioden til 4 år uten at FOLKET i Norge ble spurt, jfr grunnlovens prinsipper jfr endringer av Grunnloven i § 112.

Altså-hadde vi noe vi skulle ha sagt?
Ja, det har vi- bort med kuppmakerne!!

Statskuppet.jpg
Statskuppet som ble utført den 10. januar 1940 er ulovlig. Ergo er ALT som er av lover og regler i dag ugyldige. Det samme er ALLE offiserer og innsatt politi, domstoler og avsagte dommer i alle år.


Våkn opp kjære medborger, vi trenger nye koster- kast ikke bort tiden med å lytte til NRK og lese Aftenposten, fordi de er kjøpt og betalt.

Her kan dere finlese om NKR- allerede i juni 1940 var de "Adolf infisert"- fortsatt de høyreekstremistene i Norge- der har du dem! Jens C Hauge i Arbeiderpartiet lusket rundt og fjernet gode nordmenn- som deg og meg. Bl.a Kai Holst som ble funnet drept i ei høyblokk i Sverige, skutt ble han. Slik har "blåsyre kartellet" operert i Norge i over 70 år nå- fortsatt.
I dag har sønnen til Jens C Hauge overtatt denne stygge rollen, J F Remmen.

naziax.jpg
Her ser dere V-H aksens 4 plan. Autoritær og Liberal- høyre og venstre. Stalin og Adolf er "gode busser" ser dere.


Og NRK og MSM er fortsatt ute med sin "høyregreie", uten å forklare at Adolf H er på NRKs side, nemlig til Høyre på venstreaksen. Folket er blitt grundig lurt av despoten Stalin- som fikk Adolf til å angripe Norge- hvorpå dere nylig så hva Adolf utførte, jfr Telavåg- brente ned hele stedet. Den autoritære banditten- og senere "snille Stalin" massemorderen som lekte den gode samaritan oppe i Kirkenes høsten 45, hvor han festet kommunist-jerngrepet over Norge. Nå er det på høy tid å fjerne de russiske lenkene en gang for ALLE!!

BmOnline


Sist flyttet til topp av BmOnline den Man Jan 21, 2019 7:21 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2276
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Høyre

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron