”Boycott Schweiz. Nu må politikerne tage stilling!”

Utenriksministeren er i statsministerens fravær hans stedsfortreder.

Islamister får midler av Stockholm kommune for å bedrive terrorvirksomhet.
Hvilke skjulte motiver ivaretar denne "posten" man kaller berikelse?

Moderator: BmOnline

Forumregler
Her er det utenriks som gjelder.
§ 83. Den som retsstridig søger at bevirke eller at medvirke til, at Norge eller nogen Del af Riget bringes under fremmed Herredømme eller indlemmes i anden Stat, eller at nogen Del af Riget løsrives, straffes med Hefte i mindst 8 Aar eller med Fængsel fra 8 Aar indtil 21 år. UD med Lindstrøm i spissen har bidratt til dette.
Admin

”Boycott Schweiz. Nu må politikerne tage stilling!”

UNREAD_POST BmOnline » Tor Des 17, 2009 8:38 pm

Brev fra Inger-Siv Mattsom

Til Socialdemokraterna i Sverige (NB her oversat til dansk)
Ved Nalin Pekgul, talsmand i det Socialdemokratiske Kvindeforbund
DN Kultur f k



”Boycott Schweiz. Nu må politikerne tage stilling!”

Den 16. december skrev De på Dagens Nyheter”s Kulturside under rubrikken ”Bojkotta Schweiz”, at ”Politikere på europæisk niveau må tage klar afstand fra højrekristnes angreb på den sekulære stat som nu sidst kom til udtryk i den italienske regerings forsvar for krucifikser i skolerne.”

Hvordan kan det være, at muslimernes krav på minareter, moskéer m.m. ikke er ”et angreb på den sekulære stat”, men fremstilles som en selvklar del af den religionsfrihed, muslimerne kræver i Europa.



Som den franske 1600-talsforfatter, filosof og videnskabsmand Blaise Pascal sagde i en anden religiøs sammenhæng: ”I kræver, i vore princippers navn, at få de rettigheder, som I, i jeres princippers navn, nægter os.”

De skriver, at ”minaretforbudet strider både imod FN´s konvention om politiske og civile rettigheder og mod Europakonventionen om menneskerettigheder.” Hvorfor strider et forbud mod krucifiks ikke mod menneskelige, politiske og civile rettigheder?

Hvorfor påberåber De Dem disse internationale konventioner? Skønt verdens 57 muslimske lande har underskrevet FN´s deklaration om menneskerettigheder har muslimerne ikke fuldt ud accepteret denne, men har antaget en egen islamisk version, den så kaldte ”Kairodeklaration om menneskerettigheder i islam”. Denne blev – som bekendt? – antaget allerede 1990 af den islamiske konference.



Konferencen vægrede sig ved at anerkende FN-deklarationen ”eftersom den er begrundet på jødisk-kristne principper”, dvs på religionsfrihed og ”ikke stemmer med islamisk lov”, dvs sharia. I henhold til Kairodeklarationen begrænses religionsfriheden af sharia i følge hvilken det er strafbart at forlade islam. Straffen er døden eller i bedste fald et langt fængselsstraf. At skrive under på noget, som man end ikke har til hensigt at efterleve, må givetvis ses som et udslag af taquia, dvs muhammedanernes urgamle ret til at lyve, hvis det er en fordel for islam eller dem selv eller ”iham” (bedrageri).



De skriver, at ”EU også bør vedtage forholdsregler for at bremse Saudiarabiens finansiering af de extreme muslimske organisationer, som virker i Europa.” Tror man, at det tandløse EU skulle vove at vedtage sådanne forholdsregler, så tror man rimeligvis også, at jorden er flad, at månen vil trille ned, at storken kommer med de små børn og nissen med julegaverne. EU's

potentater tør jo ikke engang sige nej til minareter, moskéer, halalslagt m.m. men slår tvært imod knude på sig selv for at imødekomme alle de krav, muslimer stiller til vore samfund.

Desuden taler mange mennesker – givetvis med Carl Bild i spidsen – for et fuldværdigt tyrkisk medlemskab i EU.



Til slut undrer jeg, om De måske kan fortælle mig, hvor højt kirketårnet på den kristne domkirke i Mecka er?





Inger-Siv Mattson, f d internationell sekreterare vid ett statligt forskningsråd

Alphyddevägen 55, 131 35 Nacka
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2601
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Utenriksdepartementet

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron