Massakren i Vinnitsa, Ukraina

Utenriksministeren er i statsministerens fravær hans stedsfortreder.

Islamister får midler av Stockholm kommune for å bedrive terrorvirksomhet.
Hvilke skjulte motiver ivaretar denne "posten" man kaller berikelse?

Moderator: BmOnline

Forumregler
Her er det utenriks som gjelder.
§ 83. Den som retsstridig søger at bevirke eller at medvirke til, at Norge eller nogen Del af Riget bringes under fremmed Herredømme eller indlemmes i anden Stat, eller at nogen Del af Riget løsrives, straffes med Hefte i mindst 8 Aar eller med Fængsel fra 8 Aar indtil 21 år. UD med Lindstrøm i spissen har bidratt til dette.
Admin

Massakren i Vinnitsa, Ukraina

UNREAD_POST BmOnline » Ons Des 23, 2009 8:48 am

Massakren i Vinnitsa, Ukraina – en del av historien verden ikke skal huske


http://no.europanetwork.org/?p=7453
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2597
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

De Glemte Holocaust

UNREAD_POST BmOnline » Søn Jun 14, 2020 8:39 am

De Glemte Holocaust
Hva kristne sionister må forstå er at det er ingen personer eller grupper av personer som har større rett til ‘Guds Rike’ enn andre, eller noen som helst rett til å være mer ‘eiendomsfolk’ enn andre. Etter Jesus så fikk ALLE som vil – svart, hvit, gul, rød – like rettigheter til ‘Guds Rike’. Jesus oppfylte den gamle eksklusive pakten, og innførte en ny inkluderende pakt melllom Gud og mennesker ved tro.

Det er mer hjertets renhet som teller, enn blodets eller hudens beskaffenhet. Alle mennesker kan være like ondskapsfulle, eller like gode, som denne artikkel vil vise. Ingen kollektive unntak, og sjelens frelse er bare ett eneste sted å finne. “For hva ganger det et menneske om han vinner hele verden, men tar skade på sin sjel?” (Matt. 16:26). Vi skal følge noen slike personer som helt klart har mistet sin sjel, – og noen få som har reddet den…..

Leon Trotsky (Bronstein) og hans røvergjeng satte ut fra New York den 26 Mars, 1917 via Halifax i Kanada på norsk kjøl, M/S Kristianiafjord (NAL), med lomma full av penger fra Jacob Schiff og andre pengekrefter i New York. Jfr. Anthony Sutton – Wall Street and the The Bolshevik Revolution, som de samme krefter finansierte den tilsynelatende motpol, Adolf Hitler.
http://www.riksavisen.no/?p=446

http://www.riksavisen.no/?p=3588
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2597
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Massakren i Vinnitsa, Ukraina

UNREAD_POST Resett UKRAINA » Søn Mar 05, 2023 1:14 pm

Den Nye Verdensordenen Som Blir Forberedt Under Påskudd Av Krig I Ukraina
Jan Winås 31. mars 2022 NWO 0
30. Mars 2022

Konflikten i Ukraina ble ikke åpnet av Russland 24. februar, men av Ukraina en uke før. OSSE er et vitne til dette. Denne perifere konflikten var planlagt av Washington for å innføre en ny verdensorden som Russland, daværende Kina, skulle ekskluderes fra. Ikke la deg lure!
Russlands militære operasjoner i Ukraina har pågått i mer enn en måned og NATOs propagandaoperasjoner i halvannen måned.

Som alltid koordineres krigspropagandaen til angelsakserne fra London. Siden første verdenskrig har britene skaffet seg en kunnskap uten sidestykke. I 1914 hadde de klart å overbevise sin egen befolkning om at den tyske hæren hadde utført massevoldtekter i Belgia og at det var hver brites plikt å komme disse stakkars kvinnene til unnsetning.

Det var en renere versjon av Kaiser Wilhelm IIs forsøk på å konkurrere med det britiske koloniimperiet. På slutten av konflikten krevde den britiske befolkningen at ofrene ble kompensert. En folketelling ble tatt, og det ble funnet at fakta var ekstraordinært overdrevet.

Denne gangen, i 2022, klarte britene å overbevise europeerne om at russerne 24. februar hadde angrepet Ukraina for å invadere og annektere det. Moskva prøvde å rekonstituere Sovjetunionen og forberedte seg på å angripe alle dets tidligere eiendeler i rekkefølge. Denne versjonen er mer ærefull for Vesten enn å fremkalle «Thucydides-fellen» – jeg skal komme tilbake til dette.

I virkeligheten angrep Kievs tropper sin egen befolkning i Donbass på ettermiddagen 17. februar.



Antall eksplosjoner registrert i Donbass (14.–22. februar 2022)

Så viftet Ukraina med en rød fille foran den russiske oksen med president Zelenskyys tale til de politiske og militære lederne i NATO samlet i München, hvor han kunngjorde at landet hans kom til å skaffe seg atomvåpen for å beskytte seg mot Russland.

Tro meg ikke? Her er OSSE-avlesningene fra Donbass-grensen. Det hadde ikke vært kamper på flere måneder, men observatørene av den nøytrale organisasjonen observerte 1400 eksplosjoner per dag fra og med ettermiddagen den 17. februar. Umiddelbart flyttet opprørsprovinsene Donetsk og Lugansk, som fortsatt anså seg som ukrainske, men hevdet selvstyre i Ukraina. mer enn 100 000 sivile for å beskytte dem. De fleste trakk seg tilbake til det indre av Donbass, andre flyktet til Russland.

I 2014 og 2015, da en borgerkrig hadde satt Kiev mot Donestk og Lugansk, var den materielle og menneskelige skaden bare et spørsmål om Ukrainas indre anliggender.

Men i løpet av tiden vurderte nesten hele den ukrainske befolkningen i Donbass å emigrere og skaffet seg dobbelt russisk statsborgerskap. Derfor var Kievs angrep på befolkningen i Donbass 17. februar et angrep på ukrainsk-russiske borgere. Moskva kom dem til unnsetning, i en nødssituasjon, fra 24. februar.

Kronologien er udiskutabel. Det var ikke Moskva som ønsket denne krigen, men Kiev, til tross for den forutsigbare prisen den måtte betale. President Zelenskyy satte bevisst sitt folk i fare og har eneansvar for det de utholder i dag.

Hvorfor gjorde han dette? Siden begynnelsen av sin periode har Volodymyr Zelenskyy fortsatt støtten fra den ukrainske staten, som begynte med hans forgjenger Petro Porosjenko, for underslag av midler fra hans amerikanske sponsorer og for ekstremistene i hans land, Banderistene. President Putin kalte førstnevnte «en gjeng med narkomane» og sistnevnte «en gjeng med nynazister» [1].

Ikke bare erklærte Volodymyr Zelensky offentlig at han ikke ønsket å løse konflikten i Donbass ved å implementere Minsk-avtalene, men han forbød sine medborgere å snakke russisk i skoler og administrasjoner og, enda verre, signerte en raselov 1. juli 2021 , de facto ekskluderer ukrainere som hevder sin slaviske opprinnelse fra å nyte menneskerettigheter og grunnleggende friheter.

Den russiske hæren invaderte først ukrainsk territorium, ikke fra Donbass, men fra Hviterussland og Krim. Den ødela alle ukrainske militære installasjoner brukt av NATO i årevis og kjempet mot Bandit-regimentene. Den er nå dedikert til å utslette dem øst i landet. Propagandistene i London og deres nesten 150 kommunikasjonsbyråer rundt om i verden forsikrer oss om at, presset tilbake av den strålende ukrainske motstandsbevegelsen, har den beseirede russiske hæren gitt opp sitt opprinnelige mål om å ta Kiev.

Men aldri, absolutt aldri, sa president Putin at Russland ville ta Kiev, styrte den valgte presidenten Zelenskyy og okkupere landet hans. Tvert imot har han alltid sagt at krigsmålene hans var å denazifisere Ukraina og eliminere utenlandske (NATO) våpenlagre. Det er akkurat dette han gjør.

Den ukrainske befolkningen lider. Vi oppdager at krig er grusomt, at det alltid dreper uskyldige mennesker. I dag er vi overveldet av følelsene våre, og mens vi ignorerer det ukrainske angrepet 17. februar, legger vi skylden på russerne, som vi feilaktig kaller «angripere». Vi føler ikke den samme medfølelsen for ofrene for den samtidige krigen i Jemen, dens 200 000 døde, inkludert 85 000 barn, som døde av sult. Men det er sant at jemenittene i Vestens øyne er «bare arabere».

Lidelsens faktum skal ikke tolkes a priori som bevis på at man har rett. Kriminelle lider som uskyldige.

Hvordan er en slik manipulasjon av retten mulig? [2] Ukraina refererte til det faktum at president Putin, under sin tale om den russiske militæroperasjonen, sa at befolkningen i Donbass var ofre for «folkemord».

Hun benektet derfor dette «folkemordet» og anklaget Russland for å ha brukt dette argumentet på feil måte. I folkeretten refererer ikke ordet «folkemord» lenger til utryddelsen av en etnisk gruppe, men til en massakre bestilt av en regjering. I løpet av de siste åtte årene har mellom 13.000 og 22.000 sivile blitt drept i Donbass, avhengig av om man viser til ukrainsk eller russisk regjeringsstatistikk.

Russland, som hadde sendt sin bønn skriftlig, hevder at de ikke stoler på konvensjonen om forebygging og straff for folkemordsforbrytelsen, men på artikkel 51 i FN-pakten, som tillater krig i selvforsvar, som president Putin hadde uttrykkelig sagt i sin tale. Nemnda forsøkte ikke å bekrefte noe. Det holdt seg til den ukrainske fornektelsen. Den konkluderte derfor med at Russland feilaktig hadde brukt konvensjonen som argument.

Siden Russland ikke anså det som nødvendig å være fysisk representert ved domstolen, brukte domstolen sitt fravær til å pålegge et avvikende midlertidig tiltak. Russland, som er sikker på sin gode rett, nektet å etterkomme og krever en dom på realitet, som ikke vil bli avsagt før slutten av september.

Når alt dette er sagt, kan vi bare forstå dobbeltheten til Vesten hvis vi setter hendelsene i deres sammenheng. I et tiår har amerikanske statsvitere fortalt oss at fremveksten av Russland og Kina vil føre til en uunngåelig krig. Statsviteren Graham Allison skapte konseptet «Thucydides-fellen» [3].

Han refererte til de peloponnesiske krigene som motarbeidet Sparta og Athen i det fjerde århundre f.Kr.. Strategen og historikeren Thukydides analyserte at krigene hadde blitt uunngåelige da Sparta, som dominerte Hellas, innså at Athen var i ferd med å erobre et imperium og kunne erstatte dets hegemoni. . Analogien er talende, men falsk: Mens Sparta og Athen var nære greske byer, har ikke USA, Russland og Kina den samme kulturen.

Kina, for eksempel, avviser president Bidens forslag om handelskonkurranse. I stedet har den den motsatte tradisjonen med «vinn-vinn». Ved å gjøre det refererer det ikke til gjensidig fordelaktige handelskontrakter, men til historien. «Middle Kingdom» har en ekstremt stor befolkning. Keiseren ble tvunget til å delegere sin autoritet til det maksimale. Selv i dag er Kina det mest desentraliserte landet i verden.

Da han utstedte et dekret, fikk det praktiske konsekvenser i noen provinser, men ikke i alle. Keiseren måtte derfor sørge for at hver lokal guvernør ikke ville anse hans dekret som irrelevant og glemme sin autoritet. Han tilbød deretter kompensasjon til de som ikke ble berørt av dekretet, slik at de fortsatt ville føle seg underlagt hans myndighet.

Siden begynnelsen av den ukrainske krisen har Kina ikke bare inntatt en alliansefri posisjon, men har beskyttet sin russiske allierte i FNs sikkerhetsråd. USA har feilaktig fryktet at Beijing ville sende våpen til Moskva.

Slik har det aldri vært, selv om det er logistikkassistanse i form av tilberedte måltider til for eksempel soldatene. Kina ser på hvordan ting går og trekker ut hvordan det vil gå når det prøver å få opprørsprovinsen Taiwan tilbake.

Beijing har vennlig takket nei til Washingtons tilbud. Den tenker langsiktig og vet av erfaring at dersom den lar Russland bli ødelagt, vil den igjen bli plyndret av Vesten. Dets frelse er bare mulig med Russland, selv om det en dag må utfordre det i Sibir.

La oss gå tilbake til Thukydides’ felle. Russland vet at USA ønsker å slette det fra åstedet. Den forutser en mulig invasjon/ødeleggelse. Men territoriet er enormt og befolkningen utilstrekkelig stor. Den kan ikke forsvare sine altfor store grenser. Siden 1800-tallet har den forestilt seg å forsvare seg ved å gjemme seg for sine motstandere.

Da Napoleon, den gang Hitler, angrep henne, flyttet hun befolkningen lenger og lenger østover. Og den brente sine egne byer før inntrengeren ankom. Sistnevnte fant seg ikke i stand til å forsyne troppene sine. Han måtte møte vinteren uten midler og til slutt trekke seg tilbake. Denne «brente jord»-strategien fungerte bare fordi verken Napoleon eller Hitler hadde logistiske baser i nærheten. Det moderne Russland vet at det ikke kan overleve hvis amerikanske våpen lagres i Sentral- og Øst-Europa.

Derfor krevde Russland på slutten av Sovjetunionen at NATO aldri skulle utvide østover. Frankrikes president François Mitterrand og Tysklands forbundskansler Helmut Köhl, som kjente historien, krevde at Vesten forpliktet seg. På tidspunktet for den tyske gjenforeningen utarbeidet og signerte de en traktat som garanterer at NATO aldri ville krysse Oder-Neisse-linjen, den tysk-polske grensen. Russland satte denne forpliktelsen i stein i 1999 og i 2010 med OSSE-erklæringene i Istanbul og Astana. Men USA brøt den i 1999 (Tsjekkia, Ungarn og Polen tiltrådte NATO), i 2004 (Bulgaria, Estland, Latvia, Litauen, Romania, Slovakia og Slovenia), i 2009 (Albania og Kroatia), i 2017 (Montenegro), og igjen i 2020 (Nord-Makedonia).

Problemet er ikke at alle disse statene har alliert seg med Washington, men at de har lagret amerikanske våpen hjemme. Ingen kritiserer disse statene for å velge sine allierte, men Moskva beskylder dem for å tjene som en bakbase for Pentagon som forberedelse til et angrep fra Russland.

I oktober 2021 kom Straussianeren Victoria Nuland [4], utenriksdepartementets nummer 2, til Moskva for å oppfordre Russland til å akseptere utplasseringen av amerikanske våpen i Sentral- og Øst-Europa. Hun lovet at Washington ville investere i Russland til gjengjeld. Så truet hun Russland hvis det ikke godtok tilbudet hennes og konkluderte med at han ville få president Putin stilt for en internasjonal domstol.

Moskva svarte med et forslag til en traktat som garanterer fred på grunnlag av respekt for FNs pakt 17. desember. Det er dette som har forårsaket den nåværende stormen. Å respektere charteret, som er basert på prinsippet om staters likhet og suverenitet, innebærer reformering av NATO, hvis operasjon er basert på et hierarki blant medlemmene. Fanget i «Thukydides-fellen» oppildnet USA deretter den nåværende krigen i Ukraina.

Hvis vi innrømmer at målet deres er å fjerne Russland fra den internasjonale scenen, blir måten angelsakserne reagerer på den ukrainske krisen tydelig. De prøver ikke å presse den russiske hæren tilbake militært, og heller ikke å sette den russiske regjeringen i forlegenhet, men å utslette alle spor av russisk kultur i Vesten. Og for det andre prøver de å svekke EU.

De startet med frysingen av eiendelene til russiske oligarker i Vesten, et tiltak som ble applaudert av den russiske befolkningen, som anser dem som illegitime begunstigede av plyndringen av Sovjetunionen. Så påla de vestlige selskaper å stoppe sine aktiviteter med Russland.

Til slutt fortsatte de med å kutte russiske bankers tilgang til vestlige banker (SWIFT-systemet). Men hvis disse økonomiske tiltakene var katastrofale for russiske banker (men ikke for den russiske regjeringen), er tiltakene mot selskaper som arbeider i Russland tvert imot gunstige for Russland som gjenvinner investeringene sine til lavere kostnader.

Dessuten registrerte Moskva-børsen, som hadde vært stengt fra 25. februar (dagen etter det russiske svaret) til 24. mars, en økning så snart den åpnet igjen. RTS-indeksen falt med 4,26 % den første dagen, men måler hovedsakelig spekulative aksjer, mens IMOEX-indeksen, som måler nasjonal økonomisk aktivitet, steg med 4,43 %. De virkelige taperne av de vestlige tiltakene er medlemmene av EU som hadde dumheten til å ta dem.

Allerede i 1991 skrev Straussianeren Paul Wolfowitz i en offisiell rapport at USA burde hindre en makt i å utvikle seg til det punktet å konkurrere med den. På den tiden var Sovjetunionen i filler. Så han utpekte den europeiske union som den potensielle rivalen som skulle bli ødelagt [5].

Det var nettopp dette han gjorde i 2003, da han som nummer 2 i Pentagon forbød Tyskland og Frankrike å delta i gjenoppbyggingen av Irak [6]. Dette er også hva Victoria Nuland snakket om i 2014 da hun instruerte sin amerikanske ambassadør i Kiev om å «Fisken the European Union» (sic) [7].

EU har nå fått ordre om å stoppe importen av russiske hydrokarboner. Hvis det følger dette påbudet, vil Tyskland bli ødelagt og med det hele unionen. Dette vil ikke være sideskade, men frukten av strukturert tenkning, klart uttrykt i tretti år.

Det viktigste for Washington er å ekskludere Russland fra alle internasjonale organisasjoner. Det har allerede klart, i 2014, å ekskludere det fra G8. Påskuddet var ikke Krims uavhengighet (som det hadde krevd siden oppløsningen av USSR, flere måneder før Ukraina tenkte på sin egen uavhengighet), men medlemskapet i den russiske føderasjonen.

Ukrainas påståtte aggresjon gir et påskudd for å ekskludere det fra G20. Kina påpekte umiddelbart at ingen kunne ekskluderes fra et uformelt forum uten grunnlov. President Biden kom imidlertid tilbake til siktelsen 24. og 25. mars i Europa.

Washington øker kontaktene sine for å ekskludere Russland fra Verdens handelsorganisasjon. Uansett blir WTOs prinsipper undergravd av de ensidige «sanksjonene» som Vesten har implementert. En slik avgjørelse vil være skadelig for begge sider. Det er her skriftene til Paul Wolfowitz kommer inn i bildet.

Han skrev i 1991 at Washington ikke skulle søke å være best på det de gjør, men å være den første i forhold til andre. Dette innebærer, bemerket han, at for å opprettholde sitt hegemoni, bør USA ikke nøle med å skade seg selv, hvis de gjør mye mer mot andre. Vi vil alle betale prisen for denne måten å tenke på.

Det viktigste for Straussianerne er å ekskludere Russland fra FN. Dette er ikke mulig hvis man respekterer FN-pakten, men Washington vil ikke bry seg med det der mer enn andre steder. Den har allerede kontaktet alle medlemsland i FN med noen få unntak.

Den angelsaksiske propagandaen har allerede lykkes i å få dem til å tro at et medlem av Sikkerhetsrådet har innledet en erobringskrig mot en av naboene. Hvis Washington lykkes med å kalle inn en spesiell FN-generalforsamling og endre vedtektene, vil det lykkes.

Et slags hysteri har tatt tak i Vesten. Alt russisk blir jaktet på uten å tenke på koblingene til den ukrainske krisen. Russiske artister er forbudt å opptre selv om de er kjent for å være motstandere av president Putin.

Her forbyr et universitet studiet av den anti-sovjetiske helten Solsjenitsyn fra deres pensum, der et annet forbyr forfatteren av debatt og fri vilje Dostojevskij (1821-1881) som motarbeidet tsarregimet. Her blir en dirigent avprogrammert fordi han er russisk og der er Tsjaikovskij (1840-1893) fjernet fra repertoaret.

Alt russisk må forsvinne fra vår bevissthet, akkurat som Romerriket raserte Kartago og metodisk ødela alle spor etter sin eksistens, til det punktet at vi i dag vet lite om denne sivilisasjonen.

21. mars la president Biden ikke skjul på det. Foran et publikum av bedriftsledere sa han:

«Dette er øyeblikket da ting endrer seg. Det kommer til å bli en ny verdensorden , og vi må lede den. Og vi må forene resten av den frie verden for å gjøre det» [8].

Ukrainsk statsminister sier stille del høyt: » Vi kjemper ikke bare for Ukraina – vi kjemper for denne nye verdensordenen «.

Denne nye orden [9] skulle kutte verden i to hermetiske blokker; et kutt som vi aldri har kjent, uten sammenligning med den kalde krigens jernteppe.

Noen stater, som for eksempel Polen, tror at de kan tape mye som de andre, men også få litt. Dermed har general Waldemar Skrzypczak nettopp krevd at den russiske enklaven Kaliningrad skal bli polsk [10].

Faktisk, etter at verden har blitt avskåret, hvordan vil Moskva være i stand til å kommunisere med dette territoriet?

Av Thierry Meyssan, Voltairenet.org / Oversettelse via Lewrockwell.com

[ 1 ] Se den niende artikkelen i denne serien: » En gjeng med rusmisbrukere og nynazister «, 5. mars 2022.

[ 2 ] » Påstand om folkemord under konvensjonen om forebygging og straff for folkemordsforbrytelsen «, kjennelse, International Court of Justice, 16. mars 2022.

[ 3 ] “ Thukydides-fellen: Er USA og Kina på vei mot krig? «, Graham T. Alllison, The Atlantic, 24. september 2005. Destinert for krig: Kan Amerika og Kina unnslippe Thukydides’s felle?, Graham T. Allison, Mariner Books; (2017).

[ 4 ] For hva Straussianerne er, se den åttende artikkelen i denne serien, » Vladimir Putin erklærer krig mot Straussianerne «, 5. mars 2022.

[ 5 ] Dette dokumentet ble avslørt i «US Strategy Plan Calls For Insuring No Rivals Develop», Patrick E. Tyler, New York Times, 8. mars 1992. Se også utdragene publisert på side 14: «Utdrag fra Pentagons plan: ‘ Forhindre gjenoppkomsten av en ny rival'». Ytterligere informasjon er gitt i «Keeping the US First, Pentagon Would Preclude a Rival Superpower» Barton Gellman, The Washington Post, 11. mars 1992.

[ 6 ] « Instructions et conclusies sur les marchés de reconstruction et d’aide en Irak », av Paul Wolfowitz, Réseau Voltaire, 10. desember 2003.

[ 7 ] “ Hva med å be Ukraina om unnskyldning, fru Nuland? ”, av Andrey Fomin, Oriental Review (Russland), Voltaire Network, 7. februar 2014.

[ 8 ] « Bemerkninger fra president Biden før kvartalsmøtet til administrerende direktør i Business Roundtable », Det hvite hus, 21. mars 2022.

[ 9 ] « Histoire du “Nouvel ordre mondial” », av Pierre Hillard, Réseau Voltaire, 21. februar 2010. “ Planen for en ny verdensorden snubler over geopolitiske realiteter ”, av Imad Fawzi Shueibi, Translation Roger Lagassé, Voltaire Network, 17. august 2012.

[ 10 ] » Polen hevder Kaliningrad «, Voltaire Network, 27. mars 2022.De Absolutte SKREKKENE Til Det Sosiale Kredittsystemet Som Kommer Til Den Vestlige VerdenForrige Innlegg


Sist flyttet til topp av Anonymous den Søn Mar 05, 2023 1:14 pm
Resett UKRAINA
 


Gå til Utenriksdepartementet

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron