Hvorfor abeider våre politikere mot vår nasjonalarv?

BmOnline norske politiske forum

Lesernes egne brev lagt ut.

 

Nordmenn foren dere!Dokumentoversikt

Sympatisører registrer dere med en e-mail for Norges farver. Bevar kulturaven for våre slekters gang. Det er en kulturarv å være nordmann. Det er våre forfedres ætt som videreføres i våre nye generasjoner. En pakistaner, indier osv har sine røtter å ivareta. De bør omgående reise hjem og hjelpe til der de trenges -i sitt fedreland. Der finnes ingen større synd enn å bidra til at et fedreland opphører.

[IMAGE]

Lesernes 5:

Send din e-post her: bmonline at bmonline.no

Ditt innlegg -anonymt om du vil.

Er dette min hjemby Oslo?

Hei der ute!

Jeg har faktisk vanskelig for å tro mine egne øyne. Tar jeg meg en tur på "gamle" tomter i Oslo øst, ser det ut som om jeg har kommet til et araberland. Er dette min by?

Nei. Her er strøk man helst ikke går i på den lyse dag. Kino om kvelden, ja, men ta med livvakt. I blokka jeg bor, ja det orker jeg ikke å skrive om.

Men det kan ikke sammenliknes med å bo i en flott enebolig på Tranby. (T.J.) Jeg tror at om 20-30 år er vi muslimer alle sammen. Eller kappet hodet av. Våre politikere har jammen mye å svare for. For å unngå å få vite hva den jevne borger mener om innvandringen kalles alt for rasisme, og aviser sensurerer bort alt som mistenkelig. Jeg mener å ha funnet årsaken til denne "importen."

De styrende liker ikke oss nordmenn, og vil bytte oss ut, faktisk. Vel, fortsetter det sånn, så får de viljen sin om ikke lenge. Bruk stemmesedlen fornuftig. Stem i hvert fall ikke FRP, AP eller sentrumskameratene, det er samme ulla!.

Vennlig hilsen

Belsebub.

Kommentar:
Ja, kjære venner -her kan dere selv se hva en av Oslos borgerne synes om denne flerkulturelle knivstikkingen som AP ene og alene har stelt i stand. De hadde flertallet og med GRO i spissen gav de F.. i våre verdier. Dette bør nå alle lese og bite seg merke i. De fremmede vil gjøre landet de kommer til -om til det de selv forlot. Ser ikke ut til at APs politikere og de andre til venstre har skjønt alvoret -hvor de sitter med ansvaret for dette.

Mvh

BmOnline

Nå kan vi øyne konturene av det som jeg advarte om allerede i 1969, da de i 1962 stod i side kjortler i Oslo, Karl Johans gate. De ble spurt hvorfor de var her? Jo, de skulle reise
hjem når det ble kaldt. Nå har det vært kaldt flere ganger, men de har fortsatt ikke fått pakket snippvesken og reist? Men vi ser regjeringens krampetrekninger i å sende ut ulovlige okkupanter, jfr schengenavtalen til jesuittene og Stortingets overtramp i 1975- ved å stjele innvandringsretten til nordmenn, ved å si at det var innvandringsstopp. Tenk, da startet helvete. Da begynte jesuittenes schengenorganer å sluse inn mordere til landet vårt.
Da begynte stortinget med påvirkning fra lobbyistene å sluse inn ulovlige innvandrere til vårt land. Dette er et landsforræderi. Kriminelt pakk er tatt inn til landet imot Norges Grunnlovs § 112.Her ser dere at problemet i dag er kommet oppå nordmenns brødskive, men ingen vil ha den brødskiva til globalistene på stortinget!
Hvem var de første til å flytte ungene sine bort fra de flerkulturelle skolene i Oslo? Jo, det var de samme politikerne som var med på å forræde sitt eget land, som gikk imot folkets NEI til EU, ja-siden i EU striden har forbrutt seg mot Grunnloven § 1, derved nasjonens interesser og må stilles for RIKSRETT.

Denne nye loven strider ikke bare mot hele Grunnlovens kapittel C, men mot hele dens Ånd, (§112 i Grunnloven) ... -Det samme gjelder den nye utlendingsloven, som ikke bare er en krenkelse av Grunnlovens §75 m, men av hele den norske statsforfatningen. La oss se litt på den uanselige bestemmelsen i Grunnlovens §75 m. Denne bestemmelsen sier at det tilligger Stortinget "at naturalisere fremmede". Ser vi så på §92 for å finne ut hva det innebærer å "naturalisere fremmede", finner vi ut at det er en særskilt rettsakt som må til for at en som har bodd i landet i mindre enn ti år skal kunne få embete i Norge. Men i årene fra 1945-1990 ble bestemmelsen brukt for å hjemle innvilgelse av statsborgerskap. Dermed ble det instituert et viktig eiendomsrettslig prinsipp, nemlig at det er Stortinget og ikke det enkelte bygdesamfunn som skal bestemme hvem som skal få oppholdsrett i Norge. Nå er det jesuittenes Schengenorganer som har bestemmelsesretten. Her ser dere hva landsforræderne har gjort, jfr Bjarne Lindstrøm og Per Tresselt i samarbeide med justisdepartementets Trond Dolva sluset inn et ukjent antall volds-kriminelle, psykiatriske pasienter og politiske aktivister, som har som mål å innføre eiendomssamfunnet i Norge. Her kan dere lese resultaten av denne ulovlige innvandringen.

Sitat: Synnøve Fjellbakk Taftø.

Alt for Norge.


Gå til Synnøves adresse her, og les der mer om AP og deres rasering av vårt fedreland. Litt lenger bort får du en peker som du kan klikke på for å se på hva GRO H. Brundtland i makt som statsminister gjorde mot Synnøve Fjellbakk Taftø. Gå til side 5, 11 og til politikk.

Les den rystende historien om Synnøve Fjellbakk Taftø.Les mer..

Hun ble tvangsmedisinert av lakeiene til daværende Statsminister GRO H. Brundtland, rene mafia metoder mot en av sine egne. Hun var jurist i UD. Legen som la henne inn i 1994 hadde aldri sett Synnøve før. Det var en kvinnelig lege, og der fantes ikke noen diganose- men det var noe de "gulpet opp", ja legen.

Feilen hennes var at hun sa NEI TIL EU.

DU KAN bare ikke tro det er sant. AP har bidratt til å rive ned det våre fedre var betatt av. Det er et kjerringvelde som har tatt styringen og snillismen har bidratt til at kjeltringer av verste sort fra hele verden har kommet hit og fått skinnjakker og "asyl" på falske premisser. Det er mordere og sinnslidende som er sluset inn hit av jesuittenes schengenorganer.

Våre eldre gråter. Hva gjorde vi feil, som har fortjent dette? -spør de.

GÅ tilbake til 1970 -og der finner dere feilen. Var ikke en av AP-justisministerene klappet ned på åpen gate? Hun var snillismens høyborg. Hun ble vel klappet ned på 80 -tallet? I Loise Valle?

Kommentar: Ap har bygget partiet på trusler, disse trusler blir APs bane.

KOM TIL NORGE ALLE SOM STREVER OG HAR TUNGT Å BÆRE.


Ja, slik kan man også tenke, vi som er vitne til når «landsmoderen» og hennes følge, hvor de reiste rundt i verden med sjekkheftet og pøste ut med skattebetalernes penger.

Dette i et kanskje naivt håp å løse all verdens problemer, samt litt snik reklame for sin «utenpåliggende godhet» som derved høstes for egen vinnings skyld i et givergledens «glansbilde». Vi som holder oss på hjemmefronten, har ingen problem med å styre vår begeistring for denne AP virksomheten.

Da vi samtidig også er vitne det enorme moralske forfall fra denne regjeringen mot våre eldre og svake i samfunnet, det er en skam.

Vår eldre generasjon skulle aldri stolt eller stemt arbeiderpartiet, de har vist seg å være den største trusselen etter krigen.

Dette hadde de neppe drømt om. Samtidig har AP ført en innvandringspolitikk som er hinsides all fornuft og vil føre vårt kjære fedreland ut i tragedien og katastrofen.
Velgerne som har bidratt til at slike politikere kunne få slikt mandat bør kanskje også sørge for at de snart blir avløst?

MEN TIDEN ER KOSTBAR...VI ER MANGE SOM VENTER!!!!

Viktor Baclin 0969 OSLO

Kommentar: Hvor lenge skal folket i Norge holdes for narr? Det er på tide at vi presser gjennom folkeavstemmning om innvandringen til fedrelandet. RED.BmOnline

VÅR TIDS OKKUPANTER.

AV: Viktor Baclin. Oslo.

Hitler med sin hær forsøkte med kuler og krutt samt med hjelp fra 5. kolonner, å okkupere hele Europa, men han klarte det ikke. Vår tids okkupanter kommer med sine barnevogner og en overveldende føsdselshyppighet som slår alle rekorder.

Og klarer sikkert oppgaven til Hitler mye bedre. At våre nye «landsmenn» også er på rett vei, viser statistikk som forteller at flertallet av som nå blir født i Oslo, har foreldre med såkalt innvandrerbakgrunn. Norge og nordmenns skjebne blir nok å søke seg en plass i dette «fargerike fellesskap», og med en framtid i et flerkulturelt kaos.

Noe landssvikoppgjør kommer det nok neppe på tale med denne gang, men folkets dom over de som er skyldig i denne tragedien, kan vi kanskje håpe på?

Gud signe deg Norge vårt deilige fedreland, men de gråt over landets udugelige ledere.

Viktor Backlin OSLO 0969

Kommentar: Er det noen som overhodet kan skønne at det bare er ungdommer 19-35 år som kommer hit til Norge for å feite seg opp? Hvor er alle de gamle og de små barna? Hvorfor drar ikke jyplingene hjem for å hjelpe sine egne, der de trenges i rikt monn?

RED: BmOnline

ANDRAWES SAKEN.

Følger med utviklingen i nevnte sak. Vedkommende person har ikke akkurat fart fram med åpne kort. Ikke visste vel vår justisminister at denne kvinnen hadde funnet seg et fristed i Norge under falskt navn? Og hvem er det egentlig synd på?
Hvordan tror dere flykapteinens sønn har det? Er det slik at vi skal synes synd i alt som kommer i vår vei, så har vi jaggu mye i vente?

Bildene fra kapringen og historien ellers taler sitt tydlige språk. Jeg må få si at det er på tide at man tar ansvar også her, nemlig å ta den u-populære avgjørelsen som det er å utlevere vedkommende til Tyskland. Skulle da bare mangle. Ellers er jeg misfornøyd med kontrollen ved de Norske grenseovergangene.

Likeså synes jeg at den restriktive linjen i asyl og innvandringspolitikk ikke er objektiv nok, det betyr at norske skattekroner ikke skal misbrukes til varig asyl for kriminelle individer. Altfor naiv er asyl-politikken i vårt land. Grenser til å være en trussel mot landets sikkerhet. Nå har myndighetene innvilget varig asyl til dem som tvang et fly til å lande på Gardermoen i 96.
Når vi også har fått i hende at den advokaten som forsvarte Andrawes, arbeidet i det samme advokatfellesskapet som ANNE HOLT. Hun som senere ble ansatt som justisminister under DET NORSKE huset til fhv stm T. Jagland
regjeringen. Justisminister Anne Holt gav således opphold på en kameraderi- faktor. Er det slikt vår statsadministrasjon skal være bekjent av? Andrawes opphold er dermed i strid med gjeldende lovverk. Hvordan kan dette foregå? Anne Holt var ansatt i regjeringen Jagland i 96/97, men måtte slutte pga sykdom. G.L Valla overtok rollen etter henne.

Så her er det mye godt arbeide som må til, før man har fått et resultat som viser at man bryr seg om hvem man slipper inn i Kongeriket, kriminellt belastede er ikke hva man kan være verken tjent med eller bekjente av.
Mer om Anne Holt
De som har rent mel i posen er alltid velkommen innefor de gjeldende bestemmelser.

Narkomane er ikke voldelige??

Viser til omtale i «Tromsø» hvor de narkomane er omtalt som snille og meget ufarlige.

Det henger liksom ikke på greip...husker jo meget godt tidigere politimester Per Marums 10 på topp liste på forsiden i samme avis i 93.

Det var byens verstinger vi fikk presentert. Direkte hyggelig var det å registrere politimesterens flotte tiltak.
Måtte flere politimestere gjøre det samme -så kunne man jo si at noen brydde seg om å beskytte de som ikke går på stoff. Nå er det jo blitt så steike sinnsykt at man snart må være kriminell for å få hjelp.

Jack the ripper var sikkert også kjempesnill. Adolf Hitler må da være rene barnehageonkel -snill og grei? Alle kriminelle og mordere er sikkert snill og grei under kirurgens kniv?

Ja, dere... snille på bestilling? Spør noen gamle om hva de synes? Spør i hvert fall ikke bukken og havresekken -de har skrekken!

Al Ca Pone var også kjempesnill mot sin kone....Du store min.....overdose.....

From: J.M.SKOGAN Date: 9/23/98

Time: 2:34:20 PM Remote Name: 130.67.172.251

(Skriv ut dette innlegget og spre det rundt til andre som ikke er on-line).

VENSTRESIDENS HYKLERI.

Som vel kjent er det hovedsakelig på venstresiden i Norsk politikk man finner de fleste og største tilhengerne av fremmedkulturell innvandring.
Enkelte i partiet Venstre (V) mener vi bør åpne grensene helt og holdent for innvandring.

Venstres ungdomslag ser på en ytterligere liberalisering av innvandringen som deres viktigste sak.

Sosialistisk Venstreparti (SV) har uttalt at Norge bør ta imot inntil 6 millioner nye innvandrere. Rød Valgallianse (RV) har så vidt jeg husker tallfestet dette til 9 millioner.

I Det norske arbeiderparti (AP) er det strid rundt spørsmålet. Noen i partiet ønsker å åpne grensene, mens andre vil stenge grensene. Spesielt er det vel partiets ungdomsorganisasjon, Arbeidernes ungdomsfylkning (AUF), som i konkurranse med ungdomsorganisasjonene til SV og RV (og også partiene) presser på for å få åpnet opp for ytterligere masseinnvandring.

Det siste skudd på stammen, som må sies å være en liten sensasjon, er at Høyres ungomsorganisasjon i dette spørsmåler er på gli i en venstreekstrem retning. (Hykleriet her er basert på næringsinteresser). I tillegg eksisterer det en del pressgrupper, både innen innvandrerne selv og nordmenn. Her kan nevnes: Flerkulturell liste, SOS rasisme og Blitz. I tillegg kommer alle de som etterhvert har fått innvandringen til levebrød. Her kan man spesielt nevne: Den norske advokatforening, NOAS og de privateide flyktningemottakene.

I tillegg til alle de som er nevnt her kommer den unionistiske delen av massemedia som støtter en liberal innvandring utifra ønsket om multinasjonalisering og internasjonalisering.
Av de etablerte partier er det bare Fremskrittspartiet (FRP) som klart og tydelig går inn for en relativt restriktiv innvandringspolitikk. Noe dette partiet har fått betale med en årelang utskjelling og hetskampanje. Som det eneste partiet på Stortinget har FRP foreslått en demokratisk folkeavstemning der folket selv kan avgjøre fremtidens innvandringspolitikk.

Undersøkelser som er foretatt tyder på at så mye som 80% av befolkningen ønsker stans i innvandringen-flyktningestrømmen til landet. De samme undersøkelser viser også at folket vil prioritere flyktningehjelp i flyktningenes nærområde. (Undersøkelse foretatt for AP 1998).

RASISTER?

Det er altså et stort flertall i folket som IKKE ønsker venstresidens politikk. Spørsmålet man da kan og bør stille seg er om så mye som opptil 80% av befolkningen kan karaktiseres som rasister? Og videre: Kan man karakterisere de som arbeider for folkets gjennomslag i denne saken som rasister? Svarene på begge spørsmålene må selvsagt bli et krystallklart NEI. Tvert imot må man spørre seg hva slags mennesker det er som motarbeider seg folkets vilje i denne saken. Hva er det som driver dem?

Det kan umulig være humanisme og nestekjærlighet fordi prisen vi betaler med nåværende politikk på flere områder langt overstiger den lønn vi i denne sammenheng kunne fått ved å føre en politikk i tråd med folkets vilje.

HYKLERIET Etter min mening, og temmelig klare oppfatning, dreier dette seg hovedsakelig om politikkens gamle fronter. I denne saken har venstresiden funnet et politisk våpen som de bruker for det det er verd mot høyresiden. Konsekvensene er uten interesse. Det viktigste er å holde fronten og skape inntrykk av at en selv er de svakes beskytter, mens de andre er rasister. Dette er selvsagt et hykleri som er temmelig lett å gjennomskue. Både på sak og person.

Enkelte ganger kommer hykleriet helt frem i dagen, slik som når SVs tidlgere leder flyttet sine barn fra en skole med stort innslag av kulturfremmede til en annen skole med stort sett etnisk norske elever.

En annen sak som viser hykleriet er nå i 1998 da det viser seg at UD har betydelige "overskuddsbeløp" stående som de ikke vil bruke på nødhjelp til de kriserammede i Sør-Sudan. Dette skjer samtidlig som hvilken som helst afrikaner (som har økonomi til det) kan komme hit og påberope seg asyl med påfølgende opphold, fri advokat og bevertning på tilnærmet ubestemt tid for så omsider å få opphold på "humanitært" grunnlag og etter en tid statsborgerskap.

Hvor er logikken og medmenneskeligheten i dette?
Hvor er omsorgen og tankene for de 11.000 barn under 5 år som dør HVER DAG av sult? Hva om de titalls milliarder av kroner som er blitt sponseteventyrere og lykkejegere hadde blitt brukt på reelle flyktninger og mennesker i nød. Da hadde verden igjen sagt "look to Norway" og for en gangs skyld hadde vi kanskje klart å utrette noe som hadde fått betydning for verdens folk.

ANBEFALING TIL HYKLERE

Jeg vil anbefale venstresidens (og andre) hyklere til å innføre en ukes fasting (det vil si at man ikke spiser mat) en gang per år. Da vil dere kanskje etterhvert forstå forskjellen på reelle flyktninger og eventyrere.

Og bare så det er sagt en gang for alle: Jeg påstår ikke at ALLE flyktninger som kommer hit er eventyrere. Noen reelle flyktninger blir sendt hit av FN. At det også er en vanvittig politikk er et annet kapitel.

Dersom det ikke nytter med en ukes fasting kan jeg anbefale litt solidaritet i praksis, slik som kirken bedrev i en periode med åpne dører og kirkeasyl.

Ta inn "asylantene" i deres hjem og forsørg dem av egen pengebok uten hjelp fra rasistene (det norske folk). Dersom dere ikke har penger så selg unna det dere måtte ha av verdisaker eller arranger bingoer og basarer.

Husk: Det er lettere for en kamel å komme igjennom et nåløye enn det er for en rik å komme til himmelriket. Her ligger det mye upløyd mark for venstresidens hyklere.
Men forvent ikke noen allianse fra kirkelig hold. De har stuet bort plogen og mener dette er et ansvar som staten må ta (rasistene med andre ord, for staten er jo til syvende og sist det norske folk).

Til sist vil jeg komme med en appel til dere hyklere som løper rundt og skjeller ut 80% av befolkningen for rasister, nazister og brunt grums:

Tenk dere nøye om før dere påberoper dere å være i besittelse av en rett som i sin konsekvens kan medføre at Norges urinnvånere mister sitt land.

Dere er nemlig ikke berettiget til en slik rett!


Leve Norge

Med vennlig hilsen

J.M.SKOGAN 23-09-98

Debattforum

Neste side

Tilbake til BmOnline