Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 • Norske partier som har programfestet NEI til EU!

  1. Kystpartiet: www.kystpartiet.no

  2. Kristent Samlingsparti: www.ksnettavis.no

  3. Demokratene: har på sitt nylig avlagte landsmøte enstemmig vedtatt en resolusjon som er oversendt programkomiteen. Det betyr at Demokratene nå har programfestet NEI til EU. www.demokratene.info

  4. Videre har vi fått signaler om at ytterligere et NEI parti er i støpeskjeen.

  Vi er meget skeptiske til Senterpartiet som ikke har programfestet at de er et NEI-parti. Det var også i Senterpartiet vi for første gang fikk oppleve "Rindestu syndromet".

  Ved Stortingsvalget i 2005 bør NEI folket ta det sikre foran det usikre. Mener man at Norge bør stå utenfor EU er den sikreste garantien for dette å stemme på et rent NEI parti. Bare slik kan vi sikre oss mot å bli lurt inn bakveien i EU ved at politikerne på Stortinget endrer grunnloven over hodet på oss. Det er nå tatt til ordet for en såkalt "EU-revisjon av Grunnloven".

  Bare et slikt uttrykk som "EU-revisjon" forteller oss at det er Europabevegelsens hemmelige stortingsgruppes tanker som nå kommer til uttrykk. 140 av stortingets 165 representanter er medlem av Europabevegelsen og det forteller med en gang hvordan dette barker i vei.

  La oss denne gang stemme et rent NEI parti som har programfestet NEI til EU. Ved neste kommunevalg kan vi så stemme våre tradisjonelle partier.

  Noen ytterligere refleksjoner.

  Etter at vi rundet desember 2003 har "Eu trollet" stadig kommet slepende med sine EU drømmer. De husker tydeligvis ikke regelen om at- etter den søte kløe- så kommer den sure svie? Hvorfor tar ikke de folkevalgte representantene på Stortinget folkets RØST på alvor? Avspeiler dagens Storting nordmenns klare holdning til EU avstemningene i 72 og 94? Svaret er jo et klart nei ettersom dette til stadighet kommer opp. Kan det være noe, eller noen som er en direkte årsak til denne dårlige hukommelsen hos våre representanter på Stortinget? Svaret er ja, og her kan du se årsaken.

  Så etter at det norske folk stemte NEI til EU to ganger, i 72 og 94, så burde ja-sidens lakeier nå respektere folkets klare tale! Hvis de ikke nå tar til fatning, så har de gjennom sine handlinger vist oss at de ikke har noen verdens ting på vårt Storting og gjøre. Det vil i så fall være utrettet "SIVIL ULYDIGHET" mot folk og land, og som straff burde disse bli jaget fra Stortinget og sine trygge arbeidsplasser, dagen etter at de fremmer neste EU avstemning.

  Erna Solberg er ingen god reklame for Norge, men for EU er hun visstnok "spiselig." Etter min oppfatning har Erna Solberg avsatt seg selv og bør betraktes som politisk død etter sitt utspill. Nå har også Carl I Hagen hatt forskjellige meninger om det å bli spiselig. Ganske nylig var Hagen (primo mars) ute og proklamerte med at Norge klarer seg godt utenfor EU. Det virker som om Hagen ikke bare ønsker å fremstå som en "seriøs vinglepetter"- nå er han blitt det også, i tillegg å være ja-mann.

  Hagen talte varmt for innføring av Euro i Norge, og sparket flere av sine "nei til eu menn". Dette viser oss at han bare trikser og fikser. Hagen er redd for at folket skal huske hva han har sagt, og fordi en klar holdning til EU kan svekke Frp med hensyn til valget neste år, så avstår han å si hva han mener denne gangen. I 1994 sa Hagen Ja til EU og tapte mye på det. Nå velger Hagen bevisst å benytte ordet Fedrelandet i sine debattinnlegg for å gi et inntrykk av han betyr noe for Norge. Hagen seiler under falskt flagg fordi FrP stemte både for EØS og Schengen avtalen. Videre var Hagen med på den voteringen som viser at politikerne ikke ville at folket skulle få være med på å avgjøre spørsmålet rundt EØS avtalen gjennom en folkeavstemning. DET viser hvor galt dette er!!

  Forskjellen fra 94 blir bare at Frp ikke tør å si JA til EU denne gangen, men i stedet stemmer JA når den dagen kommer..
  Hagen er klar over at hvis han sier JA til EU, så vil ingen "NEI til EU folk" stemme på FrP. Slik henger det sammen. På denne måten kan Frp og Hagen høste stemmer i "begge leire." Dette må Ola og Kari være seg bevisst. Høyre er imidlertid et klart JA parti, likeså AP. Venstre har gjort det store å programfeste NEI til EU i håp om at de skal få noen stemmer ved neste valg, men det holder ikke fordi ungdomsorganisasjonen i Venstre arbeider for at partiet skal bli et JA-parti. I partiet Venstre er det derfor en overhengende fare for at det kan dukke opp et "Rindestu-syndrom". SV er også usikkert- så her kan det fort bli tja? Demokratene imidlertid har nå programfestet NEI til EU, men her gjelder også at Grunnloven må respekteres i sin opprinnelige form.

  På Stortinget har vi kun Kystpartiet som har programfestet at de er imot EU. Hvis folket skal kunne påvirke valgresultatene bør man bli klar over effekten ved å gi sin stemme til de som støtter opp om Nasjonens interesser.

   

  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 21. Mars 2004 13:03:35 PM http:/www./landsforrĉderi.no