Få bort små parti, sier Kåre Willoch

Hva er egentlig Høyre blitt? Et dårlig AP parti? Jusst det, de er mer interessert i å hoppe til køys med Paven, Erna Solberg. Å velge Høyre, er det samme som å ta en dobbel overdose!
Ikke la dere blende av pengene våre, som Høyre har nydt godt av! De er for det globale helvetet, som AP.
Forumregler
Høyre er mest opptatt av å følge AP og landsforræderne, jfr Romas store drøm om verdensherredømme. Derfor, ikke lån ditt øre til dem heller. Finn deg et parti med nasjonale verdier.
Ikke her: http://bmonline.no/html/global.html
Men her: http://norgespartiet.no

Få bort små parti, sier Kåre Willoch

UNREAD_POST BmOnline » Søn Apr 22, 2012 10:48 pm

På slutten av 90-tallet kom fhv stm K. Willoch med denne utrolige oppfordringen, utrolig fordi han setter demokratiske rettigheter til side.

Hans parti har selv vært "kalv" en gang og når man så vokser seg stor, skal man altså hindre at andre parti skal få lov til å benytte seg av den samme sjansen som HØYRE flittig benyttet og MISBRUKTE mot velgerne.

Hvor mange vet det? Men saken er at ikke bare Høyre misbrukte denne unike muligheten til å bli et troverdig parti. AP, V, SV, FRP, KrF, SP og sist men ikke minst den ulovlige europabevegelsens stortingsgruppe gjorde akkurat det og verst av alt, våre egene folkevalgte har latt seg kjøpe å gjøre sin egen person viktig i en slik viktig sak som gjelder nasjonens interesser. Landsforræderi er bare forbokstaven, venner.
De setter personlige interesser foran nasjonen og folket, hva skal vi gjøre med dem?

Det er bare ET parti som har hatt troverdighet inne på dette korrupte stortinget, og det var Kystpartiet ved leder Steinar Bastesen. Han turde å tale frimurerlosjen (roma) midt imot. Her kan dere selv lese hva Bastesen skrev i sin Trontaledebatt:
http://bmonline.no/html/kpsb.html

Men nå er ikke Bastesen der lenger, han ble skviset ut av sitt eget parti av lakeiene til nettopp dem som han refset i sin Trontale.

Så i lys av hva denne ulovlige Europabevegelsen gjør bak folkets rygg, uten noen mandat- i hemmelighet, fordi de tørr ikke å stå fram med sin medlemsliste og agenda, fordi da blir det hoderulling. Men like fullt opererer de frekt og freidig bak kulissene inne på dette stortinget, som nå må betraktes som norges største galehus, intet mindre.

Derfor har Kåre Willochs "gode ide" en stor støtte blandt landsforræderne på stortinget, fordi da kan ingen andre parti komme raskt til makta slik "hans hjertebarn Høyre" og andre av dagens globalist-parti har nydt godt av. Derfor har de sikret seg å sitte trygt og fortsette med vanstyringen av dette landet til fordel for frimurerlogene ute i verden. (globalistene)

Denne ideen fra K. Willoch er en slags unnskyldning fordi folk har klaget på at der var så mange små parti, at de ikke klarte å se "skogen for alle trærne". Men sannheten om hvorfor alle trærne er der, se det vil ikke Kåre Willoch og hans medsvorne gå inn på. De koser seg med Nrk-løgn kanalen og roser hverandre opp i sky. Mens kvalmen stiger i folket.

Sannheten er at nettopp denne galskapen som H, FrP, AP, V, SP, SV og hovedsakelig Krf har vært med på å gjøre, jfr den ulovlige stortingsgruppen til Europabevegelsen og dens ødeleggende gifts virkning på nasjonalstaten har vært en medvirkende årsak til folks frustrasjon.

Hvor folket har stemt i åresvis på forskjellige parti, men ingen forandringer har skjedd, jfr denne ulovlige europabevegelsens stortingsruppe som styrer uansett hva et såkaldt "demokratisk" valgresultat gir. Vi har stemt, men intet skjer til det bedre. Så her er årsaken. Korrupsjon. Demokratiet finnes ikke. Nå skjønner du hvorfor.

Så her ser vi igjen denne fluelimen i denne korrupte hverdagen hos våre høyt aktede og ærede rikspolitikere. Det er en SKAM og det er et svik imot nasjonale rettsprinsipper nedfelt i vår Grunnlov disse har gjort seg skyldige i. Mange ulovlige endringer er blitt gjort i Grunnloven uten at det har vært hjemmel til det. Lovens ånd og principer er det ikke lov å endre på uten videre. Og dette har blitt gjort flere ganger etter første verdenskrig og videre etter andre verdenskrig. Jeg skal komme tilbake til dette litt senere om de ulovlige grunnlovsendringene.

Det er ikke uten grunn at folk ønsker å starte nye parti, når man ser galskapen ta overhånd her i landet. Slik er også andre land blitt overkjørt av denne mafiaen, les mer;

http://bmonline.no/html/vorden.html

Her kan dere lese om ulovlige Grunnlovsendringer:
viewtopic.php?f=2&t=87&p=1636&hilit=Holm*#p1636

Her kan dere lese globalistenes smørevilje å gjøre akkurat hva de ønsker, uten å ha spurt folket, jfr Grunnlovens § 112.
https://www.regjeringen.no/no/dokumente ... 7521/?ch=2


Vennligst

Bjørgulf Mortensen


Sist flyttet til topp av BmOnline den Søn Apr 22, 2012 10:48 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Høyre

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron