Russian EU prisoner Angela Merkel

Selvskudd i organisasjonen NEI til EU! Hvorfor vil ikke nei til eu fortelle oss om Europabevegelsen inne på stortinget? http://bmonline.no/html/eu_69.html
Fhv Stm. Gro Harlem Brundtland måtte lyve for å innføre EØS-avtalen:
http://bmonline.no/html/eos_04.html Merk dere at Russland la ned sin union og opprettet en ny union, les EU.
Forumregler
Eu spørsmålet i Norge. Folket sa NEI til EU, følgelig skulle Gro H Brundtland og Støre ikke innført EØS avtalen, men beholdt fri-handelsavtalen. Hele AP har bidratt til en forbrytelse mot statens selvstendighet ved ikke å respektere Grunnlovens §§ 1 og 112.
http://bmonline.no/html/eos_04.html
De blir derfor automatisk rammet av Strl § 83.

Russian EU prisoner Angela Merkel

UNREAD_POST Gertrud » Tor Jan 01, 2015 5:31 pm

- Intet retfærdiggør Ruslands direkte eller indirekte indblanden i kampene i Donetsk og Lugansk, siger Tysklands forbundskansler Angela Merkel.
Eurokritikere kritiserer Merkel: Hun taler ned til folk
2014-12-31 12:04:00
Kanslerens nytårstale møder hård kritik af Alternative für Deutschland, som er solidariske med islamkritikere.
Tysklands forbundskansler, Angela Merkel, får drøje hug af euroskeptikerne i Alternative für Deutschland, AfD, fordi hun i sin nytårstale klandrer medlemmerne af en ny islamkritisk protestbevægelse for at være intolerante og hadefulde.

- Hun fordømmer og taler ned til folk, som hun slet ikke kender, siger AfD's gruppeformand i Brandenburgs delstatsparlament, Alexander Gauland, ifølge nyhedsbureauet dpa.

Alternative für Deutschland, der blandt andet kræver euroen afskaffet og et stop for velfærdsindvandring, fik sit politiske gennembrud ved europaparlamentsvalget i maj og er siden blevet valgt ind i tre østtyske delstatsparlamenter.

En række AfD-folk har de seneste uger bakket op om de stadigt større demonstrationer, som anti-islambevægelsen Pegida står bag i Dresden, hovedstaden i Sachsen, hvor AfD i august fik valgt 14 medlemmer ind i delstatsparlamentet.I sin nytårstale, der vises på tysk tv onsdag aften, appellerer Angela Merkel til solidaritet med flygtninge, samtidig med at hun går hårdt i rette med islamkritikerne:

- Jeg vil sige til alle, der deltager i den slags demonstrationer: Følg ikke dem, der opfordrer til det. For alt for ofte er der fordomme, er der kulde, ja, endda had i deres hjerter.

AfD-gruppeformanden Gauland har tidligere forsvaret Pegida som en anstændig, fredelig græsrodsbevægelse og deltog for to uger siden i en af demonstrationerne i Dresden som "observatør".

Han advarer Merkel om, at hendes kritik kan have den modsatrettede effekt. For nu vil endnu flere deltage i de islamkritiske protester, forudser han.
Gertrud
 

Pegidia i Bergen legger ned

UNREAD_POST BmOnline » Tor Jan 22, 2015 12:07 pm

Tenk det dere, nazi svina i Norge les polpot media og venstrenazzene går imot Pegidia støtte og kaller de nazister- enda det er polpot media i Norge og i verden som innehar den hat benevnelsen nazist og venstrevridd nazist, eller nazi svin. Her kan dere også lese om kommunustene i ung og raud i drammen, samme ulla.

BERGEN. PEGIDA Bergen har valgt å legge ned sitt eksperiment etter at de så hvordan pressen med en gang satte de i bås som nynazister og høyreekstremister.

Her ser dere bevisene på at NRK lyver om hvor nazi svina hører hjemme. De er ikke H, men venstre svin på samme side som NRK.

nazi aksen.jpg
Her ser dere V-H aksen- hvor Nazisten er en sosialist- ser dere? Ikke la dere lure av NRK og media i Norge- de lyver slik de alltid har gjort.VENSTREMEDIA/YTRINGSFRIHET
PEGIDA i Bergen har kommet med en pressemelding hvor de skriver at de legger ned sin virksomhet. De skriver at hensikten med prosjektet ikke var å etablere en organisasjon, men å gjennomføre et eksperiment. Resultatet av dette eksperimentet er svært interessant og vi har valgt å trykke pressemeldingen i sin helhet.

Fra Pegida Bergen:

Vi kaller det en dag…

Den eventyrlige veksten og pågangen til tross: Pegida Bergen og Vestlandet var aldri noe forsøk på å etablere en organisasjon, snarere et eksperiment.

Vi hadde sett de sterke reaksjonene både blant politikere, journalister og kjendiser etter terrorangrepene i Paris – der de alle forsikret oss om sitt sterke forsvar for ytringsfriheten.

Vi hadde sett de store Pegida-demonstrasjonene i Tyskland, der vanlige folk for første gangen opplevde at det var blitt etablert en trygg ramme der de kunne lufte sin uro over myndighetenes innvandringspolitikk – uten å straks bli slått i hartkorn med nazister og fascister.

Vi trodde i utgangspunktet ikke at noe slikt var mulig i Norge, men ble positivt overrasket når vi så at nesten 200 mennesker hadde samlet seg framfor Oslo Rådhus for å uttrykke sin misnøye med en masseinnvandring som er blitt så stor at de nå kommer flere mennesker til Norge enn det fødes barn.

Vi ble for en stakket stund fristet til å tenke at det historisk høye oppmøtet – samt politikernes forsikringer om at ytringsfriheten skulle forsvares – var nok til at også flere ville ta til gatene. Vi ønsket så gjerne å tro at det også i Norge endelig skulle være mulig å etablere en arena der masseinnvandringens konsekvenser skulle kunne tas opp i sin fulle bredde – åpent og fordomsfritt.

Slik gikk det ikke.

Helt fra den første mandagsdemonstrasjonen, den 12. januar 2014, stod media klar til å fortelle publikum at det atter var «nynazister» og «høyreekstremister» som var ute og «marsjerte».

I Pegida Bergen og Vestlandet presenterte vi alt den første dagen vårt eget program – som var tydelig og klart på at vi ikke har noe imot muslimer som enkeltmennesker, vi var imot en masseinnvandring som truer med å gjøre etniske nordmenn til minoritet i eget land – for det er dette saken gjelder! Vi tar klart standpunkt imot islamismen, men har aldri angrepet selve religionen islam. Vi ville stå for et positivt forsvar av norsk identitet og kultur, like mye fokusert på det vi er for som det vi er imot.

Det hjelper bare ikke.

I norsk offentlig debatt er både politikere, medier, venstreekstreme aktivister – og ikke minst «islamkritikerne» selv – overbevist om at Pegida i Norge skal handle om et utelukkende negativt fokus på muslimer og islam. Dette i stedet for at problematikken med ikke-vestlig innvandring blir tatt opp i sin fulle bredde.

Talsmannen for den norske Pegida-bevegelsen gjør det så utrolig enkelt for sine meningsmotstandere når han kan få seg til å si at «islam er en totalitær ideologi». En slik påstand er det umulig for oss å stille oss bak. Hadde han i det minste presisert at det er politisk islam han sikter til!

Vi leste i dag en artikkel i Bergens Tidende som tar for seg det påstått «antimuslimske» Pegida Bergen og Vestlandet. Bergens Tidende forsøkte i går hardt å få kontakt med oss, og vi har e-post fra i går der BT-journalisten Yngvild Gotaas Torvik gjør det klart at hun jobbet med en reportasje om Pegida Bergen og Vestlandet. Men den endelige reportasjen siterer IKKE EN ENESTE BOKSTAV av programmet til Pegida Bergen og Vestlandet. I stedet benytter de det meste av spalteplassen til å intervjue Jan Oskar Engene, førsteamanuensis i sammenliknende politikk ved Universitetet i Bergen. Engene har «høyreekstremisme» som sitt forskningsfelt – og synser i veg om hva han tror at Pegida Bergen og Vestlandet står for.

Om ikke dette var nok, så fikk vi på mandag epost fra August Riise, masterstudent fra det samme institutt for sammenliknende politikk. Også han ville gjerne vite hvem vi var, han hevdet han ville intervjue oss i forbindelse med et forskningsarbeid om politisk mobilisering. Når vi spurte om hvem det var som skulle rettlede hans masteroppgave, så fikk vi derimot ikke lenger noe svar…

Mange har spurt oss om når det blir demonstrasjon i Bergen. Men sirkuset som media har stelt i stand på den andre siden av fjellet skal få bli værende der. Vi trenger ikke dette i Bergen – selv om vi forstår at det klør i fingrene hos visse personer som gjerne vil være med og skrike slagord og kaste snøballer.

Vi ser ingen grunn til å trekke ut på gata under fanen til en mann som alt har mistet sin lærerjobb som følge av sine ytringer. Vi har arbeid og familie å tenke på, vi også. Heller ikke frister det å delta i en nedadgående spiral der det til slutt kun er folk som ikke har noe igjen å tape som skal stå på gata og skrike til hverandre. Vi vil ikke være med på det og vi kan ikke stå for det som Pegida Norge har utviklet seg til å bli.

Vi kommer før eller senere til å stå åpent fram, men det blir for å forsvare våre egne meninger og ikke dem som medier, venstreekstremister og sneversynte antiislamister nå går sammen om å tillegge oss.

Kort fortalt: Vi nekter å bli plassert inn en ekstrem kontekst som enda en gang bare er egnet til å skremme folk bort fra debatten.

Det vi mest av alt savner er fair play: Vi ønsker å få utdype våre meninger på en skikkelig måte og ikke bli kryssklippet inn i sammenhenger som ikke er våre – og der man aldri får komme til orde med mer enn enkle slagord. Vi ønsker å selv få gjøre rede for våre egne synspunkter – i stedet for å bli «forklart» og «avslørt» av medienes «eksperter» – som har gjort jakt på annerledes tenkende til sitt levebrød.

Derfor gir vi oss mens leken er god. Arbeidet for norsk kultur og identitet går videre, men uten Pegida Norge som plattform eller referansepunkt.

Kommentar BmOnline:
Her ser dere kjære venner, all presse i Norge som titulerer seg som Charlie. Ja, dere ser det selv, de lyver så det renner. Sannheten er om dere tror det eller ikke, nazistene er polpot media i Norge, ingen ved siden eller under- der har du nazi svina!

Husk, nazi svina er de som går inn i fremmede land for å drepe, for så i det neste å bombe nazi diktaturet i hodet på de som er blitt okkupert, akkurat slik som i Libya med norske F-16 jagerfly.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Trim sjølv, Knut Magnussen!

UNREAD_POST Norvald Aasen » Søn Jan 25, 2015 6:40 pm

Trim sjølv, Knut Magnussen!
I Firda den 24. jan. d.å. skriv Knut Magnussen i si faste spalte om "Trim for rasistar". Han viser til organisasjonen Pegida som demonstrerar mot muslimsk innvandring til Europa. Denne gruppa marsjerar ikkje, slik Magnussen hevdar, dei går i demonstrasjonstog for å tilkjennegje eit politisk syn. Dei nyttar sin rett til å prøve å påverke europeeske styresmakter til å vere føre var når det gjeld den muslimske innvandringa til vår verdsdel. Dette synes Knut Magnussen tydelegvis er svært så ille. Ingen veit betre om alt mellom himmel og jord enn det journalister gjer, og ingen er visstnok meir perfekte enn det dei er. No skuldar Magnussen å fortelje lesarane kva for rase islam/muslimar tilhøyrer! For slik han ordlegg seg må vi forstå det slik at muslimar tilhøyrer ein eigen folkerase. Altså at det er rasisme å ikkje ynskje eit Europa under islam?

Magnussen fortel at i Pegida sine kretsar likar dei å marsjere. Slik ynskjer Magnussen å koble Pegida til det vi kjenner frå nazi-Tyskland. Her viser Knut Magnussen i tydeleg språk at enten uttrykker han seg mot betre vitande eller så er han kunnskapslaus, kanskje mest det siste. Men i den norske presse og resten av media treng ein ikkje ha historiekunnskapar. Då er det nok å vere anti-nasjonal og ha lært seg kodeorda som rasisme, nazisme, framandfiendtleg og liknande. Då er dei tydelegvis kvalifiserte til å fore redaksjonane med sin djuptsitjande intoleranse overfor andre sine meiningar.

No var det ikkje berre nazistane som marsjerte i si tid, det gjorde dei også på den Raude Plass i Moskva, og på den "Himmelske freds plass" i Peking. Kommunismens "himmelske fred" fekk vi sjå på tv-skjermane for ikkje mange år sidan. Der knuste kinesiske styresmakter fredelege demonstrantar med stridsvogner. Har du nokre stridsvogner på lur mot Pegida, Knut Magnussen? Og heilt i det siste så marsjerar Den muslimske stat, IS i Midt-Austen, også med greiner til Vesten. Det seinaste av den utgåva såg vi for nokre veker sidan i Paris. Det er slike tilstandar Pegida demonstrerer mot, og det får Magnussen, i kjend sjølvgod og hovmodig stil, til å slenge skit mot dei.
Det er no bra at aviser som elles slit med mangel på spalteplass har opne sider for faste skribentar med det "rette" politiske syn.
VG skriv den 13. jan. 2015 dette: "Hvem truer? Terrordramaet i Paris var et angrep på ytringsfriheten, men hvem er det som truer ytringsfriheten lokalt? Debattredaktører fortjener et skarpt søkelys. Noen sorterer tydeligvis leserbrev basert på sine egne fordommer".
Sanninga i dette sitatet frå VG kjenner vi som er politisk opposisjonelle så altfor godt!

Så ei lita påminning til Knut Magnussen: Om Pegida hadde demonstrert i nazi-Tyskland så hadde dei nok hamna i utryddingsleirar saman med jødane. Det er eit faktum at Hitler hadde muslimar som rådgjevarar i planen om utryddinga av jødane. Det er også eit faktum at det vart oppretta muslimske brigadar på Balkan som bistod dei nazityske hærstyrkane i området. Meir kunne nemnast her. :?

Når vi kjenner dette så vert det det rimeleg historielaust å hevde at dei som i dag demonstrerar mot muslimsk innvandring til Europa skulle ha sine førebilete i nazismen. :?:
Men for journalistar og mediafolk elles så er det ikkje naudsynt å vere sakleg. Der i garden er det nok å spre sin intoleranse over dei som er politisk ukorrekte i samfunnet. For slike har ingen klagerett. Dei politisk korrekte samfunna er lygna og uretten sine samfunn. Slike samfunn kjenner vi att både frå kommunismen, nazismen og muslimske statar, der dei som støttar dei totalitære skrekkregima kan lyge og bedrage borgarane, og om dei vil, ta livet av dei.

Knut Magnussen kan trimme sjølv, kan hende han treng det. Desse som Magnussen kallar rasistar er fritt vilt grunna deira ynskje om ikkje å verte offer for slike som Knut Magnussen, kan ligge på kne og olbogar for i framtida. :D

Norvald Aasen, 6983 Kvammen
24. 01. 2015
Norvald Aasen
 


Gå til NEI TIL EU

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron