BmOnline, det politiske Norge?

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Hovedsiden

  Synnøve F Taftø

  Virus post

  Statsministeren lyver


  SV selvskudd

 • D S, Drammen SV

  På slutten av 90 tallet var D. S. meget aktiv med å kopiere opp min hjemmeside og drive en utstrakt sjikane imot meg og min familie.

  Han var ikke snau, brukte flere timer av sin arbeidstid ved Oslo Rådhus til å sjikanere meg på internett. Jeg hadde klok av skade fra tidligere lagt inn en site tracker. På den måten hadde jeg oversikt over alt som foregikk av trafikk på min hjemmeside. Jeg lagret loggen hver uke, noe som skulle vise seg å bli meget nyttig.

  Jeg fikk fram hans IP- adresse og hadde samtlige tidspunkt på døgnet hvor han romstrerte. Det er meget synd at individer i rettsstaten Norge fritt skal få lov til å drive hets imot personer på internett- uten at det skal få følger. Det ville jeg gjøre noe med.

  Jeg tok saken i egne hender. Nettansvarlig var meget velvillig og var selvfølgelig ikke glad for at noen av de ansatte drev på med ulovlig virksomhet fra deres maskiner. Jeg fikk bekreftet at denne IP adressen var fra en av deres maskiner. Deretter tok jeg kontakt med politiet for å få satt en stopper for dette. Det gikk ikke lang tid før mannen ble tatt med "buksene nede".

  Jeg hadde også hans private IP-adresse, og kunne dokumentere hans bevegelser fra jobben og hjemmet. Slik oppførsel som dette eksemplet her, er jo et prakteksempel på hvordan man ikke skal oppføre seg på internett. Site tracker er et snedig verktøy når du vil ha overvåket besøket på din side. Du får straks se mønstret i besøk, og du ser klokkeslett når forskjellige logger seg på og av. Dette mønster avslører hvem det er som logger seg på når du over et helt år studerer loggen.

  Gjesteboken har også site tracker, så det ble på en måte en dobbel kontroll. Det er slik at man enkelt kan stenge ute bråkmakere, men jeg ønsket å statuere et eksempel imot slike freidige og frekke "figurer" som er så ufin. Her kan du se David Sørmarks skriblerier hvor han truer meg i min Gjestebok.

  Nå har jeg tatt kopi av den siden som D S lagde og den kan du få lese om du har lyst. Jeg kan forsikre deg om at det ikke er pene ting han har syslet med i arbeidstiden sin. På min profil hos sol kan du lese hva han skrev.

  Dette legger jeg ut for å vise hvor stygt dagens politikere oppfører seg imot noen som ikke liker deres politikk. Det står i Norges Grundlov at det er enhver frit å kritisere statsstyrelsen.

  Var det ikke også slik at norge huser flere utlendinger som er blitt politisk forfulgt? Liksom for å vise at menneskerettighetene har stor verdi i Norge, men bare for utlendinger?? Jeg ble i det samme tidsrom forfulgt på min arbeidsplass i staten, det er ikke riktig klokt! Her er nok å ta tak i. Utfordringene står i kø.

  Når man så opplever å bli stigmatisert som rasist og nazist av anonyme lakeier er det helt klart nødvendig med forsvar. Det er også et elendig arbeide politiet legger for en dag i å avsløre kjeltringer generelt, vinningsforbrytelser, bilinnbrudd osv. Det er snart like sjeldent å oppleve at politiet fakker tyven som å lande på månen.

  Jeg har aldri vært noen rasist eller nazist. Pussig nok brukes slike uttrykk imot folk som tør å si ifra. Jeg tror på Jesus og jeg har overhodet ingen problem med å si beint ut hvor gal den ekstreme venstresiden i SV er.
  At noen har fått mageknip fordi jeg har vært i FLP får så være. Det var et helt lovlig registrert parti på linje med et hvilket som helst annet parti som vil INN i EU.

  Jeg har aldri sett en eneste nynazist i FLP og kan bekrefte at det mens jeg var der ikke så noen. Det er bare å lese min hjemmeside, dere finner ikke at jeg er glad i nz eller har nazisympatier. Tvert om synes jeg ikke noe om dem for å si det pent. Det jeg er imot, jo det er det hykleriet som jeg ser foregår mot vårt fedreland fra Stortinget og den stadige EU tilpassningen imot folkeviljen. De individene som synes om et STOR EUROPA minner meg meget om ADOLF HITLER og hans visjoner. Videre er frimurerne også meget glad i et STOREUROPA. De elsket/elsker Adolf Hitler den dag i dag.
  Dette er også noe som stider imot Grunnloven vår.

  Men i avisoppslag har jeg sett flere hakekors og blitzere som har sett spøkelser på høylys dag. At det finnes nazister er det ingen tvil om, men å si at jeg er det er like galt som å hevde at Halocost aldri har eksistert. Det er slik media vrir og vrenger på nyhetene. Alt som serveres må tolkes før du kan si at du har skjønt det som egentlig stod der. Det er dessverre slik det er.

  Det er også meget interessant å bite seg merke i hvem det var som innførte pressestøtten til media den 7. mai 1969. Jo, det var Europabevegelsen. Slik sett er nesten hele media i Norge kjøpt opp av våre skattepenger for å løpe Europabevegelsens og nå også statens ærend. Her sitter dagens nazister.

  Jeg ønsker å bidra til at folk som er i nød virkelig får hjelp, ikke som i dag hvor kjeltringene strømmer inn til vårt land. Det er akkurat her problemet er, hvorfor vil ikke politikerne sørge for at dem som virkelig treger hjelpen får den?

  Det gjelder også de narkomane i Norge. Hvorfor tar man ikke langerne? Det er saken!! Ja, man tar en og annen, men det er så mange som ikke blir tatt. Jeg har sett dette på meget nært hold i sikkerhetskontrollen hvor jeg arbeidet- og vet hva jeg snakker om. Det taes noen få- for å liksom å bry seg. Men det er flere tusen som ikke blir tatt. Hvorfor?

  At media i dag kaller meg høyreekstremist er jo bare et godt eksempel på hvor galt man blir fremstillt der. Jeg var medlem av Høyre i 26 år, ingen har vært så interessert i å fortelle noe om det. Så sa Høyre JA til EU. Da meldte jeg meg ut av Høyre på dagen. Jeg meldte meg så inn i FRP. Det gikk bare noen mnd så fikk jeg vite at FRP sa ja til EU. Klart jeg meldte meg ut på dagen fra Hagen og FRP. Det var i 1996. Til slutt var det bare et parti som sa NEI til EU og det var FLP. Nå vet vi at Kåre Willoch har gått i spissen for å legge ned små parti. Dette er også i strid med Grunnloven.

  Saken er den at hverken avisene, radio eller tv skriver sannheten om dagens politikere, eller det som foregår på Stortinget. Hvorfor er det slik?

  Nå har jeg kastet meg inn i kampen for vårt land ved å fortelle det norske folk om det som foregår "bak gardinene" på Stortinget og i Regjeringen. Disse sakene tørr ingen å ta tak i med ildtang, men nå er tiden inne for å sette til veggs samtlige som har bidratt til å trampe på vår Grunnlovsgivning. Jeg har blitt forfulgt og mobbet i mitt eget hjemland p.g.a. av dette.

  Menneskerettighetene gjelder visstnok ikke i Norge?

  Statsminister Bondevik har selv kunnskaper om dette, men hva velger han å gjøre? Bryr han seg om nordmenns ve og vel?
  Etter det jeg har opplevd fra det holdet, så er svaret dessverre NEI!

  Og her kan du lese flere eksempler på dette.


  Signer gjesteboken

   

  http://BmOnline.no

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett
  Oppdatert 10 des. 04