F. Nansen bidro å gi Armenerne eget Fedreland

Hvorfor følges ikke FNs internasjonale konvensjon mot rasisme i Norge?
Akkurat slik det i FNs internasjonale konvensjon mot rasisme, står at faktisk enhver stat har rett til å behandle statsborgere annerledes enn utlendinger, statens folk først..

Moderator: BmOnline

Forumregler
Her gjelder det integrering, noe som ALDRI har forekommet i Norge. http://bmonline.no/html/musl.html

Det sies at det foregår, men det er bare to av 100 som lar seg integrere. Husk hva de fremmede gjør, de vil importere sin egen kultur og religion, klart det skaper splid og hersk, og dette er noe rikspolitikerne vil skal skje.
Hvis ikke, så hadde de lyttet til Ola og Kari, men det gjør de ikke. Innvandringsstoppen av 1975 er et gedigent skuespill. Da først begynte innvandringen, Stortinget og pavens jesuitter instruerer nå eiendomsprinsippene over Norges Grunnlov. Tenk det. De som nekter å la seg integrere, skal nektes opphold i Norge, dvs sendes ut på dagen!
Hvorfor følges ikke FNs internasjonale konvensjon mot rasisme i Norge?
Akkurat slik det i FNs internasjonale konvensjon mot rasisme, står at faktisk enhver stat har rett til å behandle statsborgere annerledes enn utlendinger, statens folk først..

Administrator BmOnline Forum

F. Nansen bidro å gi Armenerne eget Fedreland

UNREAD_POST BmOnline » Fre Feb 24, 2017 12:02 pm

Til alle mine venner, vi fortjener det vi ikke har gjort ...for å elske vårt fedreland. På samme måte som vi elsker vår bedre halvdel. Hvis ikke, er det begynnelsen på slutten. Å elske sitt fedreland er det motsatte av rasisme. Noen mennesker bruker rasiststemplet i den hensikt ..-å skremme gode nordmenn fra å tørre å si sin oppriktige mening om innvandringen og alle de negative sider ved det.

De som kommer hit og de som flørter med dette bruker alle midler for å tie ihjel motstanderne...vi nordmenn som bor her. De har skapt seg en levevei av å fortelle alle som ikke vil ha innvandrere hit at de er rasister. Noen klok argumentasjon eller logikk finnes det ikke fra de samme ildsjeler. Nylig har vi registrert at venstre-extremister har fremmet forslag om at vi ikke skal få lov til å heise flagget den 17.mai, les nazistene. Media lyver og forteller oss at nazisten er en "høyresving", men det er helt motsatt. Merk deg at en nasjonalsosialist er en nazist. En sosialist har aldri i historien vært en Høyre-ideologi, men dette er løgnen fra media i dag, som ungdommer flest har blitt lurt til å tro på.
Dette viser jo oss hvilken vei de fremmede går. Jugoslavia er et av landene i verden som eks.vis er arnested for krig, ufred og konflikter. Dette p.g.a. at mixing av kulturer og religioner til alle tider er prakket på Serberne. Nå ser vi at muslimene har startet bråket, og at Milosevic er blitt gjort til den store banditten. Media liker ikke å fortelle sannheten. Hvem var det som drepte i 1987? Hvor var Nato og alle de andre ekspertene da?

Årsaken til at det går "så bra" i Norge foreløpig er jo fordi vi er et snillt og hjertegodt folkeslag. Men mange nordmenn er altfor naive. Og media lyver, når skal disse få opp gluggene? Men den dagen vi oppdager at våre venner ikke er det de gir seg ut for -da smeller det også her. Men vi fortjener ikke å ta den freden som hersker i Norge i dag for gitt med den naive innvandringspolitikken som er blitt ført siden 1967. For at dere skal få opp gluggene, hvem er det vi skal sette til veggs? Jo, det er våre rikspolitikere som er årsaken til eldendet.
Dem er det vi kan takke, da de gir oss "alle på båten", de gir en god dag i hele Norge og "meler sin egen kake"! Bare se på GLOBALISTEN og Jesuitten Jonas G Støre som var Gros "lille slikkepott" i 1990, det var han som "snekret" på Eøs- avtalen for landsforræderen Gro H Brundland. Det er disse rikspoltikerne vi kan takke for at vi mistet retten til å naturalisere fremmede til Norge, det skjedde i 1975, den såkalla innvandringsstoppen. Tenk hvor frekt og freidig. DET var nordmenn som hadde denne suverene retten i Grunnloven. Men den tok altså stortinget over uten debatt. Dette er også et landsforræderi. Nå har disse rikspolitikerne fylt opp Norge med kjeltringpakk og mordere fra hele verden.

Dette gjorde dem jo i 1940 også...da stod dem med lua i hånden ..og det uten at så mye som en soldat var kampklar. Det brukne geværs taktikk -kalte Nygaardvolds regjering det. Nå er vi på samme tur...forsvaret er redusert til et lite bedehus. Og i dag har igjen våre naive og "blinde" politikere fremstått som varemerket "NORGE FOR ALLE" hvor de i "blinde" er på god tur til å ødelegge vårt kjære fedreland. Her kan du lese om hvem vi kan takke for dette. Hvor kuppmakerne endret Grunnloven mot nordmenn.

Her kan du lese om statskuppet i aug 1945. Kuppmakerne endret statsforfatningen, noe som er i strid med Grunnlovens ånd og prinsipper, § 112. https://bmonline.no/html/1945.html

De fremmede som kommer hit prøver å gjøre vårt land om til det landet som de selv forlot. Det ser vi på den enorme byggingen av moskeer m.v. Ved ikke å leve som oss, med å påtvinge oss sin kultur seder og vaner.

Vi ønsker det ikke. Vi er heller aldri tatt med på råd. Dette skaper konflikter og det blir trangt ved vannhullet, akkurat som i Algerie, Jugoslavia og midtøsten.

Det er jo ikke noe spillenytt for oss. Tusenlappene og millionene flagrer, det er nettopp det de er ute etter. Men vi skal ha vårt syltetøy for oss selv -vi deler gjerne med andre men vi skal selv bestemme til hvem.
Alle vet (det gjorde Nansen også) at med vår økonomi kan vi hjelpe noen sjeler på denne jord. Men Norge kan ikke være et sosialkontor for alle kjeltringer som kommer hit i fåreklær.
Vi er nødt til å lære oss og forstå og se de problemer våre politikere kaster over oss ved å mixe fremmede kulturer. Det er ikke vårt valg, viste TV2s målinger på Lønnings Holmgang på begynnelsen av 90 tallet. Hver gang var det 90% som var imot innvandringen. Og det bare på 30 minutter -hele 45000 innringere! Globalistene fikk satt en stopper for dette meget gode programmet, som virkelig avslørte Stortinget og lystløgnerne i regjeringen Brundtland til gangs.

Pussig nok tør mange nordmenn å si sin mening i hemmelige målinger jfr Holmgang på TV2. Fordi da er de anonyme! På grunn av at Sos Rasisme m.f. stempler nordmenn, så tør de ikke stå fram. Jeg tør!
SOS Rasisme er kjeltringer, de ble tatt to ganger for juks og tapte i retten om medlemsjuks og penger. Enda får de fortsette med jukset. http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfu ... 564705.ece

Meget ille fatt- er det i dette landet som kunne vært et paradis, men det er blitt en grisebinge i stedet.

Vi må unngå å havne i den samme fella som USA -hvor deres smeltedigel dreper et uskyldig menneske hvert femte minutt. Det er realitetene i USA. Det var dødsraten på 90-tallet. Jeg tror det er hvert 3 minutt i dag.

Fridtjof Nansen hjalp mange flyktninger i verden. Han bidro faktisk til at ARMENERNE fikk seg eget fedreland -som de elsker i dag. Armenerne er Nansen evig takknemlig for det han gjorde og kranselegger hans grav hver eneste 17. mai for det.
http://www.bmonline.no/forum//viewtopic.php?f=80&t=523

Våre hundretalls politikere med ansvaret for innvandringen er en skam.
Vi har ikke fortjent dette og det vet Carl I Hagen og alle som er i FRP. FRP har sviktet velgerne sine, hvor FPU står på for fri innvandring. Dette bør da FRP bite seg merke i, og også fortelle velgerne sine. FpU fører sine velgere bak lyset, ved å gå inn for fri innvandring. De fleste nordmenn skjønner ikke at de er blitt lurt gjennom rundkjøringen på norges største galehus, Stortinget. Rundkjøringens navn er Europabevegelsens stortingsgruppe. Hvor nesten alle stortingsrepresentantene er medlemmer, av 169, så tror jeg 159 er med på bedraget. En liten nazi-lojse. Ingen steder finner dere info om denne ulovlige gruppen, hverken hos AP, H, V, FRP, Krf, SP, SV eller stortingets hjemmesider. Hvorfor? https://bmonline.no/html/eukreft.html

Det er en skam når vi ser våre eldre og hvor elendig de blir skjøttet i vårt land,-dette hadde de ikke tort å tro om sitt fedreland i 1940. Når vi vet at målingene på TV2 Holmgang var 90 % i de Norske farvers favør er det et positivt tegn i all elendigheten. Det er et bevis på at politikerne gjør akkurat det motsatte av hva folket i Norge vil. Kongen er også med på globalistenes krav. Det kan umulig gå veien for globalistpakket. Jeg synes jeg hører stemmene til alle de som ble drept både før og etter Utøya. Merk dere at globaliseringen i dag = organisert kriminalitet.
Sveits hadde folkeavstemning om innvandringen nylig, Feb 2014- og det ble nei.

Folkeavstemnigen om innvandringen må være like om hjørnet, gjett svaret?
Redningen for fedrelandet er å stemme på gode nordmenn. De lyver deg ikke opp i ansiktet.
Alle mennesker har en nedarvet trang til å søke etter sitt opphav. Ved å mixe folkeslag og kulturer vil dette "våre opphav" viskes ut. Det er jo det motsatte av det som menneskene ønsker. Alle vil ha sitt eget fedreland og kultur. Når alle har det kan vi leve i fred på jorden. Jeg er for et mangfold av nasjoner i fred, ikke i krig som i dag! Ved å avskaffe dollaren som noe flott, så er vi faktisk i land-. Sett i gang! Få sparket ut dagens blodtørstige globalister med sunne og gode menneskelige realiteter, så vil alt bli meget bedre. Globalistene er døden før tiden. Ikke la deg lure.

Med EU og det store verdensaltet -som er under oppseiling -er det begynnelsen på slutten. Her skal FBI bli det store verdenspoliti med godhjelp av Nato. Altså USA for alle pengene! Dette handler bare om makt og penger...freden er et påskudd for å nå målet til verdensordenen. Verdensøkonomien skal sentraliseres gjennom den Trilaterale Kommisjon.
Like før EU avstemmningen i Norge den 28.nov 1994 kunne Per Borten fortelle at GRO H. BRUNDTLAND var medlem i den hemmelige organisasjonen Bilderbergergruppen. Han var også blitt spurt, men takket pent nei. G.H. Brundtland og de som gikk inn for EU ble anmeldt for landssvik, men statsadvokaten henla saken.

https://bmonline.no/html/ssoksmal.html

Det norske folket bør nå forfølge saken, for brudd på menneskerettighetene for nordmenn. Sett i gang!

Se på Søta bror- hvor Sverige er i opprør og masseslagsmål mot disse inntrengerne, "fremlingarna" til Toyota Carola!

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2612
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: F. Nansen bidro å gi Armenerne eget Fedreland

UNREAD_POST Guri_Malla » Tir Jul 02, 2024 10:46 am

Carl I Hagen har du vondt i magen??

Lars Rønbeck var med i FRP ei tid, men fant fort ut at de skjeit seg ut hele bengen! Dette innlegget skrev Lars Rønbeck.

cih.jpg
Carl I hagen og brød og sirkus i FrP. De klarer ikke å skille snørr og barter!! Samme Ulla som SV og AP pluss mva-,Bedre Lykke neste gang?? :D

Ikke tro på dagens V-H akse, fordi de er alle forhåndsprogrammert av Europabevegelsen til å hoppe i galgen!
Guri_Malla
 


Gå til Innvandring/integrering

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester

cron