Hva skal jeg stemme på til valget?

Hva er egentlig Høyre blitt? Et dårlig AP parti? Jusst det, de er mer interessert i å hoppe til køys med Paven, Erna Solberg. Å velge Høyre, er det samme som å ta en dobbel overdose!
Ikke la dere blende av pengene våre, som Høyre har nydt godt av! De er for det globale helvetet, som AP.
Forumregler
Høyre er mest opptatt av å følge AP og landsforræderne, jfr Romas store drøm om verdensherredømme. Derfor, ikke lån ditt øre til dem heller. Finn deg et parti med nasjonale verdier.
Ikke her: http://bmonline.no/html/global.html
Men her: http://norgespartiet.no

Hva skal jeg stemme på til valget?

UNREAD_POST BmOnline » Ons Nov 26, 2014 10:49 pm

Hva skal jeg stemme på? Etter mange år med valg, har folk nærmest slitt med å finne et parti som man kan stole på. Hvorfor er det blitt slik at politikerne står og lover seg bort, og for i det neste- å ha glemt alt?

Er det noen som kjenner seg igjen? Det loves over en lav sko, og etter valget har de glemt alle de gode løftene de gav?

Hva er det som skjer, har skjedd? Nrks Ape-brødrister vil ikke opplyse oss om dette. Merk dere at det atter er babelsk forvirring. Dere husker vel babels tårn? Just det, dette tårnet står nå i Bryssel, EU parlamentet.
EN tro kopi av den babelske forvirring. Det er akkurat dette som skjer i dag. Men ingen ser ut til å skjønne dette, dessverre. Men bare se på ROMA og Vatikanet, se nøye hva som skjer. Nå holder de på å innordne samtlige trosretninger under EN paraply, kirkens verdensordning, i USA, som ble opprettet i 1948. En verdensordning er det Vatikanet og US-Marines kjemper for. Merk dere at dette er grunnen til alle de øde kirkene i Sverige, Danmark og Norge, en skam er det. Tror dere paven i ROM er kristen? Husk det.

Hvilken medisin er det du som velger kan gi politikerne? Sitte hjemme? Ja, sitter du hjemme, da er du med på å gjøre det enda værre.- Hva skal du da gjøre for å vise dem vinterveien, ja at du IKKE samtykker i deres virke? At du kort og godt ønsker å si ifra at nå er det nok?

Jo, stem blankt. Det er det eneste språket de forstår. Da vil det bli registrert og da blir det bruduljer, tenk det- 45 prosent stemte blankt? Tror dere politikeren hadde følt seg vel? Neppe, det er det vi i alle år har sett skyggen av, vi kaller det politikerforakt. Et sted må grensen gå for de folkevalgte, når de år etter år står og lover seg bort- ja det er jo det samme som å lyve så det renner uten at det skal få konsekvenser for dem? FOR deg som velger vil det få store konsekvenser når badebassengene ikke blir oppfyllt eller reparert? Når barneskolene blir rasert? Når veiene ikke blir vedlikeholdt? Når det bare spretter opp moskeer og bomveger? Når våre eldre blir vanskjøttet værre enn flyktninger, skal vi si at dette er rett? Pengene fra statskassen skussles bort til krig og elendighet, stikk i strid med god etikk og forvaltningsskikk.

Men problemet kan da bli, tror du at toppene vil at denne sannheten skal komme på trykk? Neppe, de er livende redde for at slikt skal komme på papiret. Men det må til, før noe kan bli til det bedre. Dette er den sikre og farbare vei mot et bedre samfunn, fordi etter et slikt "kalas" vil det sikkert melde seg dyktige, vanlige folk som søker seg inn i politikken. At det trenges er det jo ingen tvil om, jfr våre politikeres skjulte agenda på stortinget, jfr Europabevegelsen.

Når dIsse (valget) stemmene er registrert og kommet i massemedia (pressen),og folket får det "servert i beste sendetid", da kan "vi" se frukten av de blanke stemmene våre. Da blir den skjulte agenda byttet ut med nye koster, eller om du vil- nye "kuler og krutt".

Altså først blanke stemmer, så nye parti. De blanke stemmene er jo et gyllent bevis på mistillit hos dagens politikere.

Unnasluntring I dagens politikerkorps, sentralt og lokalt- benytter de seg av "ulovlige" metoder for å hindre velgerne i å få sine ønsker oppfylt.

Hvis for eksempel FRP har fått en kjempeoppslutning i en kommune, hva skjer? Joda, tror du at de tar folket på alvor? Hvor er det flotte demokratiet?
Da blir det et kjempesamarbeid på tvers av partigrenser for å hindre demokratiet i å få gjennomslag. De samarbeider om å fryse ut velgernes ønsker, i dette tilfellet FRP. Dette er ulovlig. Politikerne KAN ikke bestemme, det er det folket som skal gjøre. Nå må de slutte med med dette "kameraderiet" i politikken for å lykkes i å ødelegge dette landet.

Hva er det vi har sett konturene av i alle årene etter krigen? Joda, du gjettet helt riktig, det er demon-kratiet du har sett i full blomst. Demokratiet er dødt og har ALDRI fungert som det skulle. Disse politikerne er ikke til å stole på, og de ALLER, ALLER verste er rikspolitikerne. De til og med forpester hverdagen til Ola og Kari i media i lokalvalget. DET er ikke DEM vi skal stemme på, ser dere?

Siv Jensen var så flink å si at det ikke var deres skyld, men at det var medias skyld? Jasså, hvem var det som innførte pressestøtten til media? Jo nettopp- rikspolitikerne, altså kjøpt og betalt!! Hele hopen jobber for frimurerbanden, intet mindre.

Dette betyr kjære venner at alt er et avtalt spill. Det er nøye planlagt. Ærlighet og redelighet er sannelig et fremmedord blandt dagens ledere.

Færre valgkretser, d.v.s. politikerne fjerner valgkretser for å gjøre det lettere å
manipulere valgene og endre utfallene bak vår rygg. Kan vi stole på globalistene? Ikke en millimeter!! Derfor MÅ de bort!!


BmOnline


Sist flyttet til topp av BmOnline den Ons Nov 26, 2014 10:49 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2276
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Høyre

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron