BmOnline, det politiske Norge?

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Hovedsiden

  Synnøve F Taftø

 • Skyhøyt bøtenivå- mener politiet

  I dag på txt tv tv2 stod det å lese at politiet er meget bekymret over det skyhøye bøtenivået her i landet. De gruer seg for å utføre sine plikter. Arne Johannessen leder i politiets Fellesforbund skriver et protest brev til Justisministeren og Stortingets justiskomite samt Politidirektoratet om det skyhøye bøtenivået i landet. Samtidig får politiet kritikk av Statsadvokaten om å forbedre oppklaringsprosenten i tyveri/helerisaker. Har vi her en helt klar sammenheng med blå-lys etter besteborgere i stedet for å ta fattige kjeltringer? Svaret er JA! Det lønner seg ikke å ta kjeltringene sier Staten- og pålegger politiet å bøtelegge deg som ferdes på gummihjul. Politiet føler seg misbrukt- og det skjønner jeg meget godt. UP sjef Einar Holand synes også det.

  JA, jeg har i mange år advart imot denne butikk virksomheten som politiet gjør på vegne av myndighetenes griske innkrevningsgebyrer, skatter, avgifter, bompenger osv osv. Det har ingen ende. Når skal noen si stopp??

  Det er ingen som skjønner, eller skal vi si klarer å sluke den kamelen når du må betale 1000 kr i gebyr for ikke å bruke sikkerhetsbeltet? Altså man ødelegger den respekten en regel burde ha, ved å ha et så avskrekkende høyt bøtenivå som gjør at boten blir atskillig mer verd enn bilen du sitter i, ja da er det noe som ikke stemmer? For i det neste så krever de både sertifikatet ditt- bilen og huset? Det er altså blitt steike galt i dette landet.

  Altså en gyllen butikk- og mafia-virksomhet for staten. Det er med andre ord myndighetene som på denne måten ødelegger og forsurer miljøet for de som arbeider i politiet og for oss som medmennesker i dette "skakkjørte" landet. Jeg vil påstå at tiden vi nå er inne i er værre enn under nazi-regimet til Adolf himself.

  Normenn under krigen visste at de ville bli av med dispoten og idioten A. Hitler. Men i dag ser det ikke så lyst ut. De samme politiske grep som Adolf var tilhenger av, blir nå tredd ned over hodene på oss som ikke har sagt JA til EU.

  Bare det gir meg gåsehud. Men det er sannheten om dagens politikere. Når jeg blir stoppet av purken for å betale boten på disse veiene i Norge, som kunne vært adskillig bedre, så gir jeg dem alltid noen paulige ord på veien hjem.

  BmOnline

  Norge 19. Januar 2005.

  VI er inne i jubileumsåret for 100 års feiringen av Norges selvstendighet 1905-2005.

  Bondevik forsøker å tåkelegge feiringen ved å belyse FESTUNG EUROPA som Adolf ville det. MEN det skal han ikke lykkes med.

  Den 7. juni blir NORGES selvstendighet feiret, ikke en multinasjonal smisking innen EU slik Bondevik vil!

  Norge står mye sterkere og friere utenfor EU med en gyllen anledning til å vise vei og spille en viktig rolle i meget store utfordringer som kommer. Hvor flere land vil søke nøytrale Norge om bistand p.g.a. sin selvstendighet og innsikt til frihet -en fri stat.
  En nøytralitet og frihet som dagens politikere ikke enser en tanke. De har ikke til hensikt å følge Grunnloven som helt klart sier at den som bidrar å lemme Norge under en fremmed stat staffes med bøter og eller fengsel i fra 8 til 21 år. Quisling hadde slike edle motiver og ble skutt for dette da han ble dømt for landsforræderi jfr Straffelovens § 83.

  Dette vil veie tungt i vektskålen, fordi ingen vil søke bistand/råd hvis vilje til samarbeide bare er basert på makt og penger. EU vil ikke komme til å lykkes med sin storslåtte union. Dette fordi korrupsjonen vil ta rotta på dem. Det er en gedigen "kreftsvulst".

  NEI til et Globalt helvete på jord. Ikke la pengegriske selviske interesser få taket på deg. TENK nøye over om du vil at smulene fra baronenes bord skal bli deg til del?
  Nei til organisert Terror og Globalisering, som politikerne virkelig innfører mot sitt eget folk- med kuler og krutt.

  Den sunne interessen finner du i ordtaket, "Se nøye skal du øyne det store i det små".

  Legg nøye merke til at vi i dag, 14. aug. 2008 ser DNA`s fall. Ingen synes lenger å ville "leke" med Jens Stoltenberg. ALT blir nå dyrere, akkurat som det skjedde i USA. Samme vil skje her. Så kan du tenke over om det bare ER DNA sin skyld?

  Tenk over hva disse politikerne har holdt på med "bak vår rygg".

  De er med i hemmelige organisasjoner, ja til og med inne på det norske Storting, hvor de bedrar oss med en skjult agenda, en ny verdensordning, globalistene. Dette er sannheten om de fleste landsforræderne av noen rikspolitikere vi har vært "skodd" med i alle år etter krigen. Utøya drapene og Breivik er jo regjeringen og stortinget, ingen andre!

  Signer gjesteboken

  http://BmOnline.no

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett
  14. aug-2008