Globalistene, hvem er de?

Globalistene er i ferd med å ødelegge Norge, Sverige, Danmark og Europa. Merk dere at Grunnlovens Far Falsen, hadde en tredeling i sin plan for Grunnloven, dvs makten skulle tredeles, slik at man kunne oppnå et fullkomment demokrati, i stedet for dagens parti-diktatur.

Slik ble statens overformynderi til, ved å ha sine hender i både det økonomiske liv- det Rettslige liv og det Kulturelle liv, hvor staten kun skulle ha det rettslige liv å styre med.

Moderator: Goliat

Forumregler
Nasjonale interesser er å ivareta våre barn, vår kultur og vårt land. Igjennom generasjoner har våre fedre bygget opp velstanden i Norge, en velstand som globalistene nå river ned.

Globalistene, hvem er de?

UNREAD_POST BmOnline » Søn Sep 15, 2013 10:36 am

Globalistene, hvem er de?
Stor-politikkens verdslige sverd svinges for tiden over individenes hoder, med trussel om bot og bedring- for de som ikke lar seg kue under globalregimets piske, som vi ser i krystallkula til AP og Europabevegelsen på Stortinget i dag. Dessverre er Norge endret fra frihet til diktatur (facisme) uten at vi som bor her, har kunnet få påvirke den prosessen. Hvorfor? Hvem er det som nekter oss vårt daglige brød? Jeg kommer i hu disse idiotene som leker seg opp i fjærestenene og bøtelegger folk fordi de ikke har livvest på seg? Var det ikke på høy tid at de tok seg en tur inn til slaktehuset i Norge- de kaller Stortinget? Der skal visstnok befinne seg over 140 landsforrædere ut av 169 stykker. Det burde påtalemyndighetene være mye, ja mye mer pessatrengte å få slått kloa i? Om det var noen som skulle bøtelegges, så vær så god!

Det er bent fram et enkelt svar på dette, men hvis man ikke vet hva som foregår, så blir man selvfølgelig ille berørt når sannheten kommer for en dag? Og vil man vite sannheten, så må man også tåle å høre den? Når det kommer til stykket om dem som har medvirket til elendigheten, dvs overgangen mot en ny verdensorden- så er Bilderbergerne en del av dette. Her kan dere studere Jan Petersen i Høyre- 2004.
Det interessange er at flesteparten av politikerne sentralt utmerket godt vet om det, men de tier. Med andre ord er denne mentalitet et onde. Det er absolutt et onde. Det har intet med nestekjærlighet overfor fattige i verden, som det gis inntrykk av i media- å ha med å gjøre. De fattige blir dessverre bare fattigere. Avstanden bare øker mellom de fattige og rike, det er sannheten.

Her kan dere også studere et mørke i Sverige som jobber for et globalt blodbad siden 1997.

Som de fleste kanskje har fått med seg, så hadde vi to verdenskriger. Disse krigene ble finansiert av ingen ringere enn Rotchild og Rockefeller i Usa. Hva har de til felles?
Jo, de har til felles at de vasser i penger, dvs dollar. Derfor er også verden fast-bundet på mange vis mot dollar- skjønn det, den som kan. Også her ligger problemet. Federal Reserve er en ”liten butikk” som de to "fellene" faktisk felles- har makten over- og driver som sin egen "bukselomme". Amerikanerne må kontakte dem for å få dollaren sin. Denne hestehandelen var det amerikanere flest som ville ha en slutt på, fordi det undergravde moralen og samfunnet. De ville avvikle Federal Reserve i USA. Folket ville at staten selv skulle ha kontrollen med pengepressen. Og dette er Rottene Rotchild og Rockefeller. Så dere ser hvem det er vi har med å gjøre? Disse folka er det som ønsker et verdensherredømme.

Europa
Det har alltid blitt servert en myte om kald krig, men sannheten er at de er ganske så enige. Det er kun araberne som de ikke får på kroken, fordi de vil ikke ha noe med dollar å gjøre. Gadaffi ønsket å innføre en egen gullmynt- og derfor ble han likvidert. Hvem er tyrannen tror dere? Jo, det er massemorderen og tyrannen Josef Stalin- som i dag i Putins "drakt" dreper folk som fluer- for å beholde makten. Han er det som i dag "sjonglerer" med sablene og kanonene. Det kan svare seg å lese seg opp om despoten i øst.

Her på berget har de brukt innvandringen som et verktøy akkurat som med narkotikaen som har flommet inn i landet. Alt dette for å ødelegge en eventuell motstand fra folket. Og det skjer via Stortinget i Oslo. Legg merke til at snus og tobakk liksom er farlig, men narkotika ikke blir nevnt i denne sammenheng, tror dere det er tilfeldig? Nix, det er snudd opp/ned. Akkurat som med bøtelegging av urinering, livvest i båt osv-bare tull!

Nå er vi kommet dit hen- at samtlige politiske korrekte (PKere) har vide fullmakter på vår bekostning. Pengene renner rett ut av statskassa i et tempo vi aldri før har sett maken til. Hva er en PKer? Jo, det er de sinnsyke globalistenes korrekte politikk, dvs politisk korrekt, forkortet Pker- ja et skjellsord på linje med nazist- da det er den samme ideologien.
Samtidig ser dere at både sykehjem, sykehus, skoler, velferd, infrastruktur og kultur og rettferd er blitt avstumpet og forkvaklet.
Hva er det som premieres? Jo, innvandring og innvandring og atter innvandring og kriminalitet. Dette er den globale helvetes skygge som sakte men sikkert kveler enhver frihet og selvstendighet. Globaliseringen skjer i skyggen av dette. De fremmede som kommer hit er både stats- og nasjonsløse. Synd om dem er det. Men de har alle et opprinnelsesland. F. Nansen bidro å gi Armenerne eget Fedreland, det var noe Jonas G. Støre, Gro H Brundtland, Jens Stoltenberg og Grete Faremo skulle ta skole av? Disse landssvikerne er det som i dag har ansvaret for drap og mord på Ola og Kari. Og rasistene- de finner du kun på stortinget, Norges største galehus. Rasistene på "venstreblekka" fant opp at man skulle kalle de som ikke var enig å være høyreekstremister- mens denne ideologien egentlig er fra venstre side på aksen. Tenk det dere- og Nrk er ikke sene om å la seg bruke i nazi-ærende. Så mye for Nrk.


EU og EØS.
Vi ”seiler” i dag under falskt flagg. Alle som husker tilbake til 1994, de glemmer neppe Gros egne ord etter at hun tapte kampen, nov 94- sur og tverr sa hun, ”wie habe andere metoden”. Tenk det. Jeg har alltid sagt til alle og en hver, den der damen er ikke god. Mange så på meg, men slik er det bare. Det fins egenskaper hos oss, noen har dem, andre ikke. Bit dere merke i at GRO ALDRI ble valgt av folket, glem det aldri. Det var kun globalistene som stemte på henne. Partipisken i AP og stortinget. Som er bygd på statskuppet fra 1940.

Når det kommer til rikspolitikere, så er det en ting som er klinkende klart. De har ikke med å gjøre andre ting enn å følge statsforfatningen og Norges Grunnlov til punkt og prikke. Det er ikke deres egen renominasjon som skal komme først!
I Norges Grunnlov står det utvetydig at Norge er et fritt uavhendelig og selvstendig rike, §1.
Videre finner vi § 112 i samme lov som sier nøyaktig hva som må til, før endringer av Grunnlovens paragrafer kan utføres. Det er med andre ord ikke bare å endre etter eget forgodt befinnende. Nå skal ikke jeg ri disse paragrafene, men bare kort informere om hovedlinjen. I sin streben å oppfylle globalistenes drøm om en verden, så har de ansatt snyltere i systemet, dvs uredelige mennesker som bruker bedrag som arbeidsmetode. Media i Norge er med på bedraget. Tar vi en liten kikk på listen som jeg fikk fra en som var med i Europabevegelsen, og som angret sin brøde- så får dere se ansiktene på flere kjente rikspolitikere, bank og media samt storavisene i Oslo.

Så kan vi stille spørsmålet, hvem er disse forløperne til Europabevegelsen? Jo, svaret har jeg, de var alle dem som Einar Gerhardsen benådet etter landssvikeroppgjøret. De hadde arbeidet villig med Quisling og hadde fått lange fengselsstraffer. Einar Gerhardsen hadde selv sittet i fengsel. Nå benådet han alle disse etter 9 mnd i 1946, slik at de fikk seg topp jobb i departementene. Tenk det, dere. Min mor fortalte meg dette i 1963. Nå ser dere at Johan Nygaardsvold og Einar Gerhardsen (Ap) underslo stortingsvalget mot Grunnlovens prinsipper- ved å bidra til at statskuppet fra 10. jan 1940 ble gjeldende ved å forlenge stortingsperioden fra 3 til 4 år uten å lytte til folket, slik Grunnloven krever. Dermed skjedde statskuppet på papiret- fra 10. jan 1940-. Og det var Stalins knep som ble benyttet da dette skjedde. Og således kunne de bruke 4 år til å vandalisere nasjonalstaten inn imot 50 og 60 tallet, noe som selvfølgelig ble følgende av statskuppet. Etter at vasallstaten ble opprettet. Og det var stm Johan Nygaardsvold som var statsminister da det skjedde. Norge ble en dobbeltstat under CCCP.

Mange journalister på 50-tallet søkte etter disse "quislingene" i fengslene, men der fant de ingen. Slik er det, juks og bedrag- og det har det vært siden- fordi disse folkenes skjulte arbeide er det vi ser i Europabevegelsen av i dag. Tenk, de startet opp allerede i 1949, den 30. mai, inne på Stortinget. Så derfor har vi i dag den Russiske Føderasjonen inne i Kartellet på stortinget- som Europabevegelsens stortingsgruppe. Tenk det dere hvor ille.

Og den 7. mai 1969 startet de opp Europabevegelsens Stortingsgruppe. Helt ulovlig i hht Norges Lover, jfr Straffelovens § 330. Og de har hele veien ”bendet og bøyet” Grunnloven etter eget forgodt-befinnende, så det skulle "skurre minst mulig" i ørene på kongen.

Så kan dere tenke tilbake til 1975, hva hendte da? Jo, da kunne de fortelle oss at det var innvandringsstopp. Tror dere det? Nix, det var akkurat det motsatte som skjedde, som alltid.
Her er hva som egentlig skjedde.

Mange har jo forståelig nok ikke satt seg inn i slike delikate og intrikate spørsmål? Men jeg har vært så heldig å kjenne Synnøve F Taftø. Det de egentlig gjorde var å sette en stopper for VÅR rett til å naturalisere fremmede, jfr Norges Grunnlov, §75i. Det var det som skjedde. Men så ser dere, da var det plutselig jesuittenes schengen agenter på stortinget som overtok retten, inntak av fremmede. Og hvem var det som kom til Norge? Jo, flylass med kriminelle banditter og mordere. Det er sannheten.
De har kommet til Norge med nøyaktig et foremål, nemlig å innføre en ny verdensordning!
Det er sannheten om AP og de andre ”storfyrstene” på Stortinget.

Jonas G Støre er en jesuitt-agent, dvs en utskremt katolikk, og en forvirret kommunist- det er en jesuitt. Hvis du ser etter i ordboken, så finner du ut at en jesuitt ikke er mors beste barn- for å si det mildt. Hvor mange nordmenn har blitt drept og voldtatt i denne skjulte agenda?

Definisjon på en Jesuitt: Medlem av jesuitterordenen, et katolsk brorskap stiftet av Ignatius Loyola (d. 1556) og stadfestet av paven i 1540 person som gjerne bruker moralsk forkastelige midler for å nå et mål.

Videre ser dere- ble i 1956 denne jesuittparagrafen fjernet i Grunnloven, tenk det dere. Det er jo grusomt. En jesuitt dreper folk som fluer- da de har avlagt en ed i vatikanet om å drepe samtlige protestanter i verden. Nå kan jeg fortelle dere at Steinar Bastesen ble forgiftet med kaffesyre på Stortingets kantine. Det var bare så vidt han ikke døde av det. Men han er en tøffing og en real kar må jeg si, tusen ganger bedre enn en globalist. Jeg snakket med ham på hurtigruten i 2009. Da fortalte han meg forskjellig fra galehuset, stortinget.

Så nå begynner dere å få litt ”kjøtt” på beinet. EU er et springbrett til et globalt helvete på jord. Disse karene er ikke snaue, de har opprettet en egen side de kaller enverden.no. Denne siden har jeg tatt kopi av slik at alle kan få lese hva de bedriver fritiden med. Enverden.no er videre registrert i Brønnøysundregistrene som et vanlig parti. Det er moldvarpene i Norge som holder til der. Nylig var Einar Dørum formann. Men siden ble plustelig borte nylig og det skjedde også for 4 år siden da jeg skrev mye på Folkeaksjonen Mot Eu- om de.
Som jeg har sagt før, disse folkene bryr seg katta i Norge, de er enige på tvers av all politikk. Det er et gedigent skuespill, ja som hollywood, og enda verre skal jeg si dere. En annen sak, EU- er slik dere. USSR la ned sin union, og vips satte de i gang en ny CCCP union, nemlig EU i stedet. Rimer det ikke godt å legge ned sin egen draps skvdron, for så å starte en ny i Europa? Jusst det er det nå som skjer. Ja, de har allerede vært i sving. Tenk dere nøye om. (Utøya)
Russegrensa er vid åpen på Kirkenes, alt er klart. Og til slutt- nå er vi i den kalde krigen- dere! De har allerede lagd en 40 meters bred motorvei fra russegrensa på Storskog mot Elvenes, hvor der skal lages ei ny svær bru for de russiske tanksene når de kommer.
Hvem tror dere betaler kalaset? Jo, våre olje og skattepenger, samt Jonas G Støres forræderi ved å gi bort gassen vår i gråsonen nylig, til en verdi av to Oljefond.
Denne grensen skulle vært stengt og nøkkelen kastet ut i gråsonen!

BmOnline
Site Admin
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2382
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Globalistene, hvem er de?

UNREAD_POST BmOnline » Søn Sep 15, 2013 10:54 am

Nå kan du få lese om hvordan globalistene har fått dette i stand litt om litt.

Merk deg at i Norge, så startet det for mange år siden. Ja i 1920 ble et drastisk skritt tatt for å få bukt med demokratiet. Da forsvant muligheten for velgerne å stemme på personer inn til Stortinget. Det var første stikk i å rive ned vårt demokrati. Fordi FOLKET ved valg skulle ha påvirkning til Stortinget ved valg av slike som de likte, slike som de stolte på, slike som de visste ville ivareta våre interesser, ikke globalistens globale helvete.
http://bmonline.no/html/grunnl.html

Derfor fjernet globalistene, dvs jesuittagentene denne muligheten vi hadde. Merk dere at fhv stm Chr Michelsen hadde et helt harem av jesuitter i sitt husvære. Enda det var strengt forbudt for en jesuitt å ha opphold i Norge. Vi ser hvilken landsforræder Chr Michelsen var.

I Norges Grunnlov stod Jesuittparagrafen. Den skulle beskytte oss imot PAVEN og ROMAS djevelskap. Nå ble altså denne paragrafen fjernet i 1956 av Jesuittene som fhv stm Chr Michelsen hadde tatt inn til Norge. Slik er det de opererer imot sunne interesser. Deres vilje var å innføre Romas Lover i Norge, i stedet for Norges Lover, så har vi i dag Romas Lover som vi må følge, enda folket har sagt NEI til dette.

Norges Lover og Norges Grunnlov er vårt frihetsbrev og vern imot fremmede makter. Denne loven er nå fjernet fra jussen, i stedet for allmenningen, så læres det nå opp i Eiendomssamfunnet på universitetene. (Romerske lover)

Det som har skjedd er at fremmede (utlendinger) nå kan eie norsk eiendom uten å bebo det, jfr Norges Grunnlov. For det er i hht Norges Grunnlov bare nordmenn som kan ha hevd i Norge. Dette har jesuittene, les Jonas G Støre vært med på å fjerne.

Merk dere at det var Marit Arnstad som la fram forslaget om å legge ut vår vannkraft på det åpne markedet i EU, slik at vi mistet våre grunnlovgitte rettigheter, jfr strøm til selvkost.

Les mer: Synnøve Fjellbakk Taftø arbeidet i UD som jurist og kjenner "lusa på gangen" meget godt. Det er en meget dyktig dame, som er den virkelige nei-til EU dronningen vi noen gang har kjent. De vi har kjent til -var noen juksemakere, ja i AP, H, SP osv, osv.

viewtopic.php?f=10&t=286

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2382
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Fattig, fattigere, fattigst

UNREAD_POST Gloria » Ons Jan 29, 2014 11:18 am

1700 SEK for å leve på etter 40 års arbeid

Hun har måttet kutte ned på hjemmetjenester og har bare råd til å kjøpe det aller nødvendigste . Gloria Perdomo Varela overlever på 1700 dollar i måneden når alle regninger er betalt .

I forstaden Angered lever 77 -åringen Gloria Perdomo Varela Göteborg. Hun er en ganske typisk pensjonist : hun har mange års arbeid bak seg, spesielt i helsevesenet, en dristig tanke, men mer sliten i kroppen enn andre . Og fremfor alt - har hun, som så mange andre, vanskelig å få endene til å møtes. Inkludert bolig, får hun rundt 11000 kr hver måned. Husleien tar nesten halvparten. Så er det inkludert telefon, internett, og hjemmetjenestene .

- Det vil være skarve 1.700 kroner igjen å leve av. Jeg kan ikke kjøpe noe annet enn det jeg har har råd til. Kan ikke gå på kino eller teater, har ikke råd til noen avis, selv om jeg ønsker meg det. Hender det noe ekstra en måned, blir det vanskelig, sier hun.

Men hun sier at mange mennesker har det tøffere. Og slik er det, i alle fall på papiret. Omtrent halvparten av alle kvinnelige pensjonister får 8000 dollar eller mindre hver måned. Dermed har de en inntekt under EUs definisjon av fattigdom. Gloria synes det er sprøtt at det er slik i velstandslandet som det kalles- i Sverige.

- Folk kan ikke leve på så lite! Men likevel skjer det ingenting. Det er ingen som egentlig sier "så her kan vi ikke ha det." Det er ufattelig og umenneskelig. Hva er det som skjer?

Gloria mener hun bemerket at mange har det enda vanskeligere de siste årene. Hun hører den velkjente strofen, "hvor tøft det kan være" , og ser pensjonister på torget som ikke har riktige klær på. De har ikke råd til å kjøpe seg skikkelig klær for årstiden.

- De fattige har fått det verre. Jeg ser eldre mennesker som ikke engang har riktige sko, selv om det er vinter. Det er hvordan det vil bli, når det økonomiske gapet bare vokser, sier hun.

Gloria er også bekymret for at hun skal få det tøffere- i årene som kommer. Hun har problemer med balanse og har operert hoften, og trenger hjelp av hjemmetjenesten. Faktisk mer hjelp enn hun har råd til.

- Nå får jeg besøk, bare i morgen. Men jeg trenger mer hjelp, men det koster for mye. Hvordan kan kan jeg få besøk av noen venner, når jeg ingen kjenner?
Å måtte bekymre seg om noe slikt, hvordan ha råd til nødvendig bistand, tror Gloria sier mye om hvordan pensjonister i Sverige har det i dag.

Det er handler ikke lenger om sorg eller en som ikke har råd til å konsumere kultur eller abonnere på aviser - uten frykt for å måtte stoppe livet på en måte som er alt annet enn verdig.

- Vi er fanget i husene våres og venter på døden . Det er sånn det føles.

http://www.etc.se/inrikes/1700-kronor-a ... ars-arbete
1700 kronor att leva på efter 40 års arbete | ETCwww.etc.se

Hon har fått skära ner på hemtjänsten och har bara råd att handla det allra nödvändigaste. Gloria Pe...
Gloria
 


Gå til Norgesforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron