Den største muldvarpen sitter som generalsekretær i NATO

Norulv Øvrebotten skriver om den russiske og morderiske fremgansmåten å undergrave et styresett ved bedrag og mord på et hvilket som helst kontinent i verden, som i Norge.

Den største muldvarpen sitter som generalsekretær i NATO

UNREAD_POST BmOnline » Man Okt 24, 2016 8:02 am

Norulv Øvrebotten

Den største muldvarpen sitter som generalsekretær i NATO

Jens Stoltenberg ble tatt på fersken av norsk sikkerhetspoliti for å ha overlevert sensitiv og høyt gradert informasjon til sin føringsoffiser i KGB i 1991, og han måtte forlate Forsvarskommisjonen som han var medlem av. Stoltenberg ble også nektet sikkerhetsklarering.

Ettersom Kreml ikke ville ofre Jens Stoltenberg, slik russerne hadde gjort med Arne Treholt i 1984 for å skape autentisk vestlig kamuflasje for at Kreml satt med kontrollen over hele den norske staten, var det selvsagt utenkelig for det lydige og russiskkontrollerte Riksadvokatembetet å gå med på å arrestere Jens Stoltenberg, selv om han hadde gjort seg skyldig i langt alvorligere spionasje til fordel for Sovjetunionen enn Arne Treholt. Han ble dømt til tjue års fengsel.

Tvert om hadde Kreml tenkt å bruke både Jens Stoltenberg og Thorbjørn Jagland til viktige oppgaver som statsråder og statsministere i denne fordekte vasallstaten sin.

Jens Stoltenberg har gjort det spesielt godt for Kreml de siste årene.

Først sto Stoltenberg i spissen for å sprenge egen regjeringsbygning i luften og et forferdelig blodig massedrap på barn og ungdommer med kontinuerlig bedrag etterpå for smart og indirekte å befeste det fordekte russiske herredømmet over Norge. Deretter ble han av Vladimir Putin gjennom marionettene Barack Obama, Angela Merkel og David Cameron, belønnet for terror mot eget folk med stillingen som generalsekretær i NATO.

Russland sørget for at Thorbjørn Jagland ble generalsekretær i Europarådet etter hans innsats for Kreml i Norge.

Å jakte små spioner for å skjule at du er stor selv, og er en massemorder i tillegg, er en del av å være generalsekretær i NATO for Russland. Når verden er satt sammen slik i mange generasjoner.

Når de hemmelige russiske tjenestene nå ofrer en liten spion i Portugal, er det for å kamuflere at de sitter med selveste generalsekretæren i NATO. Dette er rutinearbeid for dem. Maskirovka. Bare spør spiondømte Arne Treholt.

http://observer.com/2016/05/natos-big-n ... y-scandal/
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2344
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Den største muldvarpen sitter som generalsekretær i NATO

UNREAD_POST BmOnline » Søn Nov 13, 2016 8:24 am

Tenk det dere- Jens Steklov Stoltenberg som ble nektet sikkerhetsklarering, en dott og en landsforræder truer Donald Trump. Hva skal man si om en slik tannløs fis?

Skal vi be han om å holde kjeft? Jusst presis- er hva President Donald Trump skal svare den tosken Jens Stoltenberg.

Stoltenberg advarer Trump- kan vi lese på KGB -NRKs TxTtv dere kan tro jeg lo godt da jeg så den. En bedre latter er det lenge siden jeg har hatt. Han skulle hute seg til hollywood den tosken J Stoltenberg med sine våte drømmer!!

Hør mine venner! Jens S er en nullitet på linje med den minste som sitter på Ila i dag. En landssviker og en kgb lakei, som har forrådt vårt Fedreland akkurat slik hans far T Stoltenberg gjorde. Intet å være stolt over å være bekjent av.


Advarer Trump.gif
AP e katta Jens S advarer President D Trump, snakker om å ha snakketøye i orden :)
En større tosk skal du jaggu til Hollywood for å finne!!
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2344
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Jens Stoltenberg kan umulig ha lenge igjen

UNREAD_POST BmOnline » Tor Des 29, 2016 6:58 pm

Norulv Øvrebotten

Jens Stoltenberg kan umulig ha lenge igjen

Dagbladet skaper inntrykk av at Jens Stoltenberg sitter trygt i Brussel og kan forlate stillingen som generalsekretær i NATO om noen år og overlate tillitsvervet til den tidligere britiske statsministeren David Cameron.

Dette er desinformasjon av det indirekte slaget fra notorisk upålitelige Dagbladet, hvor denne saken er plantet. Uten at redaktøren har villet sjekke virkeligheten fordi den er for ubesværlig for ham og andre i pressen for tiden.

Et person som kynisk har stått i spissen for å drepe en del av egen befolkning og lure resten av befolkningen etter noter i mange år for indirekte å styrke seg selv, gammel og doblet makstruktur i Norge fra Josef Stalins tid under fortsatt fordekt herredømme fra Kreml, skal ikke ha lang tid igjen verken som det ene eller det andre.

Jens Stoltenberg er en massemorder på fem års overtid.

Selv norsk presse burde forstå at bjellene ringer for Jens Stoltenberg og mange andre norske topper. Det går en grense for hvor lenge du kan lure eget folk med usannheter og nye narrespill mot det.

Den grensen burde nærme seg stygt nå.

Når kortene kommer på bordet er neppe NATO heller til å berge. Det blir å bære havre til en død russisk hest.

- David Cameron kan bli Stoltenbergs etterfølger i NATO
Ifølge The Telegraph.
dagbladet.no
Liker
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2344
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Norulv Øvrebotten om KGB/FSB i Norge og verden

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron