BmOnline politiske Norge

 

Alt for Norge

[IMAGE]


Nasjonens Fremtid vil jeg heller si....

Tom Granerud, det er helt rett som du sier.

Det er noen du kan takke for dette, og det er AP/LO og de andre nasjonalsosialistene (nazistene) som har bidratt. Og det er stort sett alle sammen.

Når vi ser hvem det er som har satt stempletOla og Kari da vil du se et bilde. Alle titlene til foreldrene er fhv.

Hvem er BLITZ-PØBELEN?

Jo, yngelens opphav er fhv statsm. Gro H. Brundtlands sønn. Datter av ambassadør Th. Stoltenberg & Statssekretær Karin Stoltenberg. Sønn av forsvarsminister J. Kosmo. (Jfr intervju i Gjengangeren 1993) Datter av Rune Gerhardsen & fhv. Statsråd Tove S. Gerhardsen. Sønnen til skuespilleren Henny Moan, Datter av Totto Osvold NRK & Journalist Dagbl. Sissel B Osvold. Datter av Erling Folkvord, som vi se mappa si..Sønn av ordfører i Haugesund Finn Martin Vaalersnes (Haugesund avis)

Videre kan du også lese hva Willy Haugli skrev i sin bok; Sitat:

I min tid som politimester fikk jeg for øvrig ganske mange forespørsler fra bekymrede foreldre som hadde noen av sine håpefulle i Blitz miljøet.
Det som forundret meg var at de ikke så med særlig uro på at deres barn vanket i et miljø som skjulte personer som begikk straffbare handlinger.
Nei, forespørslene gjalt nesten utelukkende om de trygt kunne reise fra byen, og om jeg som politimester kunne love at BLITZ-ungdommene ikke ville bli banket opp av politiet.

Nå ble jo disse ungdommene aldri banket opp av oss. Det motsatte var snarere tilfellet. Foreldrene det her var snakk om, tilhørte nesten alle gruppen av velartikulerte besteborgere.

Jeg måtte ofte ta meg kraftig sammen for ikke å si akkurat hva jeg mente om foreldrenes holdning. Jeg er bekymret over ungdommer som tror de kan slå løs med balltre og flasker på politiet og på alt annet de ikke liker i samfunnet, og unnslippe uten reaksjoner.

De samfunns-støtter som ser det som sin oppgave å bortforklare problemet, påtar seg et stort ansvar.

Antirasistenes frontfigur:

Sitat fra Stein Lillevolden:

-Det er riktig med vold i enkelte situasjoner. Å tro på fullstendig ytringsfrihet er en avsporing, sa Stein Lillevolden under et møte der anti-rasister i Oslo diskuterte taktikk og virkemidler. Foto: Håvard Houen. (bilde av poden).

Comments Norwayas: Ja, noe lærte Gro av PLO terroristsjefen sjøl, Yasser Arafat. Så det er en førsteklasses nazi-læremester BLITZ har sine metoder fra.


Her ser du hva vi har med å gjøre, en haug med ansvarsløse og upålitelige mennesker som ikke er ved sine fulle fem(foreldrene) -skulle man tro når man i etter tidens lys ser på dette.


Blitz Rampen

Med vennlig Hilsen


BmOnline

DNAs motiver?

Mer om AP og PLO!
WWW.BmOnline.no
Debattforum BmOnline

Les eller skriv i gjesteboken.

Se hva Arbeiderpartiregjeringen gjorde mot Synnøve som arbeidet i UD.

Copyright 19©98
This Home Page was created by BmOnline,16.11.1998


BmOnline dokumentoversikt
HMKongen av Norge.
Folkeaksjonen mot EU medlemskap
Den gamle gjesteboken på SOl, som ble slettet.
OSLO volden.
Kriminelle innvandrere, ut med dem!
SULITJELMA BERGVERK, en styrt nedleggelse.
Sosialistenes 10 bud om moral: RV,SV,AkP,AuF,AP, LO
AP har skapt enda større skille ved å særbehandle innvandrerne!!
Brevet til statsminister Gro H. Brundtland. Les det utrolige fattige svaret fra Gro!
[IMAGE]