BmOnline politiske forum

 

Alt for Norge

[IMAGE]

Brevet til GRO!


Rasistiske skaperverk i Norge.

Til Statsminister Gro Harlem Brundtland.

I mye større omfang enn tidligere ser vi hva som er i ferd med å skje i Tyskland. Nazi-regimet er på fremmarsj. Kan vi i dag ha noen formening om årsaken -og eventuelt oppleve en paralell i Norge i nær fremtid? La oss si 20 år?

Sitter vi her på berget med en blåkopi? Er det videre noe med styring sentralt som kan koples opp mot denne uheldige/heldige utvikligen etter øyet som ser?

Tror De at det lar seg gjøre å påvirke denne tendens for eventuelt å hindre en for stor innvandring? Se på Tyskland igjen, de er nå samlet etter murens fall, de har over 6 millioner fremmede i sitt fedreland -er det beroligende?

Hva skal man så forlange, hvor mange fremmede skal vi fylle på med her før vi får de samme tendenser? Dette er et så sammensatt problem at det neppe lar seg besvare i et åndedrag.

Det mest skremmede er da det som er grunnlaget i et samfunn -tryggheten. Og tror De at noen vil føle seg trygge i sitt fedreland uten arbeide? De fremmede vil gjøre landet de kommer til -om til det de forlot, det ser vi alle steder i verden. Det skaper konflikter og kriger. Oljeeventyret har skapt så store problemer for oss, derfor må vi bli flinkere til å si nei til alle lykkejegerne som kommer hit.

Narkotika til eksempel. Norge ble med ett offer for spekulanter. Og ikke bare de gode.

Utlendingene blir hørt når de jamrer i kor, hva med våre egne som trenger omsorg? Skal ikke staten ta ansvar her? Fosterhjemskontakten m.f. tigger nordmenn fordi staten ikke gir dem midler. Incestoffer osv, osv, listen er lang. Videre har vi en oppgave som er kjempestor, alle skolene som trenger vedlikehold og lærermangel. Dårlige klasserom, dårlige læringsmiljøer osv.

Det er rene marerittet. Vi var jo enige om at trygghet var det viktigste, både hos konge og folk. Vi har videre også grupper som trenger millioner, og de bor i vårt fedreland. Det nytter lite å rope ut Sos rasisme, fordi det motsatte vil skje. Det er et tankekors at man hjelper folk flere hundre mil unna, men ikke bryr seg med å hjelpe sine egne?

Til eksempel disse kosovo-sakene som fikk en real behandling avstanden tatt i betrakning, er det noe varme igjen til våre egne? Jeg er bombesikker på en ting -ingen trenger være professor for å forstå at det bærer helt galt avsted med et slikt innvandrer-smutthull hvor man ser igjennom fingrene -i regjeringen?

Det bidrar neppe til å minske bråket hos de anti-rasistiske lakeiene i AUF. Klart at jungeltelegrafen går -det skulle da bare mangle. Derfor er det viktig at man er særdeles varsom her, en rose går til Grete Faremo. Det er i alle fall en her -som følger norsk grunnlovgivning, takk og pris for det?


Her er svaret fra GRO

Debattforum BmOnline
Les eller skriv i gjesteboken.

Se hva Arbeiderpartiregjeringen gjorde med Synnøve.

Copyright 19©98
This Home Page was created by16.11.1998


BmOnline dokumentoversikt
HMKongen av Norge.
Folkeaksjonen mot EU medlemskap
Den gamle gjesteboken på SOl, som ble slettet.
OSLO volden øker.
Kriminelle innvandrere, ut med dem!
SULITJELMA BERGVERK, en styrt nedleggelse.
Sosialistenes 10 bud om moral: RV,SV,AkP,AuF,AP, LO
AP har skapt enda større skille ved å særbehandle innvandrerne!!
Brevet til statsminisr Gro H. Brundtland. Les det utrolige fattige svaret fra Gro!
[IMAGE]
Design: Bjørgulf Mortensen
Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.
Lov om opphavsrett