BmOnline Norge

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Folkeaksjonen mot Eu- m.

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Hovedsiden

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Statsministeren lyver

  Utlendingeloven

  A.Struksnes, do you belive in GOD? Tror du på GUD?

  Synnøve F Taftø
  Krigshistorie
  Read grandys sad story
  UDI asyl

  Google debatt

  Aftenposten

  Agderavisen
  Norge i dag
  KSN
  VOL nettavis
  Avisa Dagen

  Sjekk IP-en din


  Fotosafari


  KRIPOS
  Narkotika
  Narkopetter
  Operasjon Advent
  Erik tok overdose

  Trontalen KP


  nrK lisensen
  Kjøp Piratkort
  Tantec

  Mobbing på jobben, Bondevik?

  Grunnleggende
  lærersetning
  i politikken

  Korrupte EU

  Senterpartiet A E Lahnstein


  SoS R og Quisling

  Erna Solberg H tre forslag til endring i Grunnlovens §93

  F-PROT virus

  Trial versj F-prot 30 dg.

  Virusbeskytter

  Innvandrere får alt dem trenger, det gjør ikke Ola og Kari.

  Kjøp deg radarvarsler og politiradio, ikke la staten stjele fra deg.


  Erik Knoll  Klikk på maja.

  For mange i UP
  leker politi


  Æresdrap

  Drammen SV

  Helsekøene

  If I saw you in heaven

  SYNET i Stavanger 1916

  Full støtte fra politiet

  SS-massakrer

  Sluttangrep på Grunnloven

  Underets tid er ikke forbi i Norges Bank

  Krim i Norge

   

 • Hva med overvåkingssjefens egne holdninger?

   

   

  På dagsnytt radio den 27.09.07 fortalte overvåkingssjefen, Jørn Holme, om nordmenns ”gammeldagse fordommer” overfor muslimer og islam, som han uttrykte det. Bakgrunnen for at vi enda en gang får høre denne ensidige nedrakkingen av nordmenn fra offisielt hold, skulle være sutringen fra muslimer bosatt i Norge, om at de føler seg overvåket. Klager fra dette hold blir raskt tatt opp på øverste plan.

   

  Da er det ikke så nøye om vi nordmenn blir utsatt for utskjelling og nedrakking, for vi er pålagt å tåle den slags. Og vi har ingen klageinstans å henvende oss til. Hverken journalistforbundet med sin statsstøttede presse og øvrige media, kirken, advokatstanden eller politikere er det minste lydhøre overfor våre klager. Vi har så visst bare å innrette oss etter de krav som myndighetenes fremmede gjester i all sin freidige kravstorhet pålegger oss. Skal vi nordmenn godta disse diktaturtilstandene lenger i vårt eget land?

   

  Jørn Holme hevder også i intervjuet at nordmenn vil skape en lynsjestemning og gå løs på muslimene om det skulle bli utført en terrorhandling i Norge. I denne sammenhengen trekker han frem det såkalte ”høyreekstreme miljøet” her i landet.

   

  Stakkars mann! Hva slags gammeldagse fordommer er det han selv bærer på? Han vet at takket være trusler, sjikane og kriminalisering av vanlige menneskers ærlige og velbegrunnede meninger, så er nordmenn i dag ute av stand til å forsvare sitt land og sine menneskerettigheter. Nordmenn er et kuet folk allerede, dette er et ønsket mål fra makteliten!

   

  Overvåkingsjefen vet nok inderlig godt at nettopp han er tilsatt i sin stilling av landets myndigheter for å overvåke oss som har uttrykt oss kritiske til statsmaktens avhending av vårt eget fedreland, og den aggresive islamiseringen av Norge. At han kommer trekkende med dette ”høyreekstreme miljøet” er for å skape et fiendebilde av alle som kan ha kritiske tanker om fremmedinnvandringen til landet.

   

  Det er en kjent sak at alle innvandringsskeptikere ved passende anledninger blir stemplet som såkalt ”høyreekstreme”. Bare dette skulle vise hvor ondskapsfullt og korrupt statsmakten opptrer også her i landet. At han heller ikke ser noen fare for samfunnet i at venstreekstrem voldspøbel fritt kan gå løs på mennesker som benytter det som blir hevdet er våre demokratiske retter, herunder ytringsfriheten, viser også at myndighetene i Holme har funnet en person som skjøtter sitt embede med den nødvendige politiske

  slagside. Og som ikke trenger å opptre saklig, eller ta hensyn til landets egen befolkning, om de da ikke skulle tilhøre statsmaktens lojale saueflokk- de politisk korrekte.

   

  Det er også interessant å merke seg at Jørn Holme heller ikke finner noen gammeldagse fordommer hos muslimer som er bosatt i Norge? Vi må derfor gå ut fra at han deler muslimenes fordommer når de hevder at alle norske kvinner er horer, slik det har vært hevdet fra dette hold. Vi må også gå ut fra som sikkert at overvåkingsjefen også er enig i det som ble fremsatt i en bok som kom ut for ikke lenge siden, visstnok skrevet av en muslim, der nordmenn blir betegnet som Satans sønner.

   

  Til vår glede kan det da hevdes at fremmede bare av denne grunn ikke blir nordmenn, da de selvfølgelig ikke er belastet med slike skavanker som de selv tillegger oss. Bare dette burde glede oss nordmenn, mens

  overvåkingsjefens holdninger nok vil glede muslimer og andre fremmede!

   

   

  Norvald Aasen

   

  6983 Kvammen, 27.09.07

  BmOnline

  Kommentar: Ja, overvåkingssjefen er meget interessert i å muslim-infisere hele Norge i sin politisk korrekte tilsetting i staten!!

  Signer gjesteboken


  Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett
  http://www.bmonline.no

   

  E-post: bmonline at bmonline.no