BmOnline Norge

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Folkeaksjonen mot Eu- m.

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Hovedsiden

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Statsministeren lyver

  Utlendingeloven

  A.Struksnes, do you belive in GOD? Tror du på GUD?

  Synnøve F Taftø

  Krigshistorie

  Read grandys sad story
  UDI asyl

  Google debatt

  Aftenposten

  Agderavisen
  Norge i dag
  KSN
  VOL nettavis
  Avisa Dagen

  Sjekk IP-en din


  Fotosafari


  KRIPOS
  Narkotika
  Narkopetter
  Operasjon Advent
  Erik tok overdose

  Trontalen KP


  nrK lisensen
  Kjøp Piratkort
  Tantec

  Mobbing på jobben, Bondevik?

  Grunnleggende
  lærersetning
  i politikken

  Korrupte EU

  Senterpartiet A E Lahnstein


  SoS R og Quisling

  Erna Solberg H tre forslag til endring i Grunnlovens §93

  F-PROT virus

  Trial versj F-prot 30 dg.

  Virusbeskytter

  Innvandrere får alt dem trenger, det gjør ikke Ola og Kari.

  Kjøp deg radarvarsler og politiradio, ikke la staten stjele fra deg.


  Erik Knoll  Klikk på maja.

  For mange i UP
  leker politi


  Æresdrap

  Drammen SV

  Helsekøene

  If I saw you in heaven

  SYNET i Stavanger 1916

  Full støtte fra politiet

  SS-massakrer

  Sluttangrep på Grunnloven

  Underets tid er ikke forbi i Norges Bank

  Krim i Norge

   

 • Oluf Raillkattli

  Kritikk over Oluf er ikke enkelt, da jeg alltid har hatt han som en "nær venn" gjennom livet. Det begynte jo først med den virkelig gode Møljekalas (Asbjørn Dybvad) som ikke har noe med Oluf å gjøre. Den kunne jeg på rams, om Rypa på Tussøya og han Jendor på tur til Spitsbergen. Og han veslepetter som klistret steinkollkjærra på dørtrøkkerten til sakrastiet og i salmeboka. Og han lærer Lavold som lærte at et null og et null var null, men det gikk ikke opp, fordi ho Jærmina va blitt på småveia etter 6 mnd, så det reknestykket til hainn lærer Lavold gikk ikke opp, kviskra naboan om at han nok ikke hadde vært aleina han Jendor om å få ho på småveia. Det var ramsalte versj.

  Det var i 1965 jeg kom over den. Det var saftige saker med en humor som senere kom til å vise seg å være lik Oluf (Arthur Arntzen). Den har jeg fortsatt i behold (Møljekalas) Og det har vært virkelig god underholdning.

  Nu ser æ på han Oluf som en slags parallell, bare det at han mer går i strupen på systemene i styring og stell. Men jeg kunne ønske meg at Oluf var enda mer pågående, jfr frimurerne og landsforræderne i Norge. Men det tørr han ikke? Det er mer forsiktig lefling av enkelt individer vi ser konturene av. Den beste jeg kan ta fram om Oluf må nok bli riksvei 50, hvor Karlsen og Oluf på en plate jeg har kåserer over ting fra slutten av 60-tallet. Det var en mann som kom rækandes i ei grind i ei elv på vollan, ja han hadde tatt bussen, så sa han at det ikke var værandes inni bussen, så derfor satt han i takgrinda. Det var samferdselsministeren den gangen som satt i den grinda. Han var på befaring på riksvei 50. Men sannheten er jo at veiene fortsatt trenger store bevilgninger i forhold til Oslo gryta. Her ligger vi 50 år etter nordafor.

  Så dette som drar Oluf ned av "pidestallen", jo all bainnskapen. Hvorfor trenger Oluf all bainnskapen å ødelegge ho Emma med? Det er jo ingen vits, tenk hvor stor Emma hadde blitt uten aill bainnskapen? Ellers må jeg få lov å gi han Lars en sekser. Han har jo advart Oluf imot å bainnes flere ganger, som han sa- "hvis ho mamma får greie på det"...

  Mens jeg vokste opp kaldte vi det slik i stedet, "ikke et ord i avisen"...  Søringene har da aldri hatt sansen for kailln med laddan og skinnlørva på skolten, men det får så være..de har alltid ligget noen hakk etter når det gjelder humor.. Men rart er det at vi skjeldnere får høre opptak fra den gode Asbjørn Dybvad og ellers norsk kultur fra svunne tider?
  Man skulle tro at nrk fikk betalt for IKKE å utgi norsk kultur?
  Jeg mener de er helt på bærtur, hvor der serveres bainnskap og svineri på alle "kanaler" for tiden. Hvorfor ikke "børste støvet" av gamlekaillan?

  Så her hadde vært mye å hive sæ på for Oluf Raillkattli. Han burde så absolutt ta opp igjen "tråden", med enda mer futt i skinnlørva.... og han Lars og ho Emma.
  Hørte du det Arthur Arntzen? Det e kokfuillt av saker som ho Emma har løst å hive sæ på. Nu må du få lørven på dæ og huit dæ tell åran...Spissa må trutne nu..førr du søkkk....tell buinns.
  Ja, hainn Røder kainn du putt i de største huillan- til spissa e trutna passelig, førr ho Emma hoppe ombord...Tar jeg ikke feil, så trur æ piskade at han Lars hiv sæ på ausa... Snask dæ ombord i spissa Oluf...
  Huske æ ikkje heilt feil, så hadde du allereia malt bægge blåsen til ho Emma rød?... Så russeran e dokker trygg førr??

  Nu e den steike fin- hvor Oluf forteller om russernes herjinger i Norge, ja statskuppet. Han snakker med Karlsen, og om fiskeriene. Og da tråleran e helt oppe i fjæresteinene og sopte med sæ både han Oluf og spissa..

  Så sier Karlsen, men så du ikke noe til fiskeri oppsynet?

  Jo, svarer Oluf, fiskeri oppsynssjefen lå i kassen ved siden av, han va bokna. Ja, så Oluf skildrer utmerket hva som egentlig foregår i Norge, russeran styre hele spissa og vel så det...

  BmOnline

  Bjørgulf Mortensen

  Signer gjesteboken


  Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett
  http://www.bmonline.no

   

  E-post: bmonline at bmonline.no