BmOnline politiske forum

 

Alt for Norge

[IMAGE]

60% av oss kjører for fort.


Av: BMO.

I følge en undersøkelse fra Scan-Fact holder hver femte under 29 år seg til fartsgrensene. 6 av ti kjører for fort viser udersøkelsen. Videre har Sintef funnet ut at det er de gode veiene og holdningene til folk som er årsaken til at flere og flere kjører for fort.

La oss se dette i en annen sammenheng, det faktum at veier som er utbedret (i 80 sonen) av gamle dager -nå er som et stuegulv til sammenlikning. Som følgelig burde bidra til at fartsgrensene også ble justert opp i henhold til standarden på det aktuelle sted?

Slikt finnes det tusen eksempler på. Her ligger det et annet moment -for ikke å heve fartsgrensene?

Tro det eller ei, hvis vi hevet fartsgrensen til 100 på de veiene vi i dag har 90 -så ville vi spart statskassen for millioner i UP-biler. Eller hvis vi satte fartsgrensene til 70 på hele fjøla, da ville UP -ta 100% flere kjeltringer. For det blir vi -når vi kjører for fort. I h.h.t. lovgivningen pr. d.d.

Videre er sjåførene så enkle å true pengene fra. De tar bilen ifra deg om ikke boten betales. Hvor står lovbruddet her i forhold til straffen? Var det ikke på høy tid å stoppe staten her? Rettsikkerheten i baksetet? Media og andre er så steike flinke å hevde at vi har sånn sikkerhet, ja jeg kan være enig i at man er sikker på å bli fri for bil.

Her har formynderiet gjort det store. Når skal de begynne å ta de virkelige kjeltringene som ikke ruller på 4 hjul? Svaret er -det lønner seg ikke. Det er nemlig ren butikk i «UP- arbeidet».... en sjelden butikk som kun vinmonopolet kan vise maken til.... Det er så lønnsomt at gjengangere kunne få 75% rabatt og slippe ut for å bli tatt på ny? Det burde Sintef og Scan-Fact bite seg merke i.

Og holdningen hos våre myndigheter burde da være mye mer interessant å forske på? Skal se at det lønner seg? Bare for å nevne det -trafikksikkerheten er et «plaster» som dekker over det meste slik at det blir troverdig og nødvendig med enda høyere bøter. Det er noe staten er bekjent av -stort uoversiktlig og korrupt. Det korrupte går bla på at man utelater å gjøre de nødvendige skritt for å utbedre veier o.l. Er vanlig at tre blir drept før den svingen blir utbedret..osv ...osv..osv. Tusenvis av eksempler.

På txt tv TV2 kom det i dag, 22. oktober 04 følgende melding opp. Det er ikke flere ulykker på 100 km/t strekninger enn det er på 80 km/t. Skogsholm som ellers serverer mye støv, host host, fortalte at 100 km/t er kommet for å bli.

Kommentar BmO.
Ja, når skal vi få endret på praksisen over det ganske land der man trygt kan kjøre i 100? Det er noen fylker i Norge som har så dårlige veier at man ikke kan ha denne farten. DET er i Nordland, Helgeland og flere fylker på Vestlandet og på Sørlandet. Som alle vet har BONDEVIK allerede kjørt i 120 km/t i Østerdalen, så den trenger dere ikke å ha noen utredning på. Han slapp til og med å betale bot. Det er bare å spikre opp skiltene og for øvrig er det ikke en eneste fotoboks i denne dalen. Det er vel en av årsakene til at Bondevik liker seg så godt her? Til opplysning kan man ha 100/120 soner på de fleste steder langs E6 i Finnmark. Skal se at Up bilene blir overflødige i det antallet dem opererer i dag? Jeg er selvfølgelig mer opptatt av at UP er ute på veien og viser seg, nettopp for å hindre fartsbøllene i 180/240 km/t. Politiet skal ta kjeltringene og dem er det veldig mange av i Norge nå for tiden, spesielt etter at asylmottakene og pornoindustrien har fått fri utfoldelse i Oslo. Men det pussige er at politiet aldri har vært fattigere enn nå. Er det noen som skjønner hvorfor? JO, systemet tilpasses mafia bossene som skal få innpass, derfor skal man ikke ta dem som er så "greie". Slik er det nå blitt i lille Norge. Se på sussebassen- Einar Dørum, vår tidligere Justisminister, det er jo en diger vits spør du meg!

Hvordan unngå lasere og politibøller? Spar tusner på tusner langs landeveien i Norge.

Merk dere at fra Tromsø til Vollan (E8) er det rene foto-modell konkurransen, det er
satt opp flere fotobokser enn noget fengsel i Norge er bekjent av. Det må jo bety at det kryr av kjeltringpakk i Tromsø?

Her kan du lese mer om politiets arbeide.

For mange i UP leker politi

Les eller skriv i gjesteboken.

Debattforum

Se hva Arbeiderpartiregjeringen gjorde med Synnøve.

Fedrelandet BmOnline,16.11.1998


BmOnline dokumentoversikt
HMKongen av Norge.
Folkeaksjonen mot EU medlemskap
Den gamle gjesteboken på SOl, som ble slettet.
OSLO volden øker.
Kriminelle innvandrere, ut med dem!
SULITJELMA BERGVERK, en styrt nedleggelse.
Sosialistenes 10 bud om moral: RV,SV,AkP,AuF,AP, LO
AP har skapt enda større skille ved å særbehandle innvandrerne!!
Brevet til statsminister Gro H. Brundtland. Les det utrolige fattige svaret fra Gro!
[IMAGE]
Design: Bjørgulf Mortensen
Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.
Lov om opphavsrett