Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 • En gledens dag for Norge.

  26. mai ble en gledens dag for Norge. Det var denne dagen at vår virksomhet for Norges fremtid slo igjennom i rikskanalen NrK. Og det til stor frustrasjon for ihuga EU tilhengere i NrK.

  Vi har etter 5 mnd, fått "hull på byllen" Nå registrerer vi at "materien renner ut" over det ganske land.

  Reaksjonene lot ikke vente på seg. Nå har vi fått en mengde tilitserklæringer fra fjern og nær. Arbeidsoppgavene blir nå fordelt i kampen mot EU for full tyngde. Hele norges elite mot EU skal nå samles til et kjempemøte for å knekke ryggen på Ja-til EU. Dette er en stor begivenhet for oss i Folkeaksjonen og vi vil med ydmykhet takke alle som har støttet oss.

  Kong Haakon den Vlls NEI til nazistene er et monument som står på Elverum. Hans valgspråk ønsker vi å holde fri for mugg, ALT FOR NORGE.

  Krigshistorie klikk her!

  Quislings landsforræderi holder på å skulle gjenta seg, forskjellen er bare den at nå er nesten hele Stortinget enig med ham. Sannheten er at Gerhardsen trixet under landssvikoppgjøret. Samtlige spisser rundt Quisling skulle vært henrettet på samme vis. MEN sannheten er at disse "quislingene" som skulle sone lange fengselstraffer for landsforræderi ikke gjorde det. De ble puttet i kasjotten på høsten og neste sensommer ble de stille og rolig satt fri og fikk seg topp jobb hos Statsminister Gerhardsen i departementet.
  To år senere startet disse opp (1949) Europabevegelsen i Norge.
  Således har denne meget giftige Europabevegelsens femtekolonne sittet trygt i vårt "styre og stell" i alle år, og manipulert vår statsforfatning uten at vi har vært klar over det. HER er årsaken til at vi nordmenn er blitt kalt rasister og nazister av disse som faktisk var det, og jobbet i vår egen statsadministrasjon. Dette er uhørt! Allerede i 1949 stiftet dem Europabevegelsen i Norge. I 1969 startet dem opp den ulovlige hemmelige stortingsgruppen inne på vårt Storting. DET er toppen på frekkhet. Således har Gerhardsen vært med på dette "landsforræderi" j.f.r. dagens Storting.

  Vår flotte ungdom er i skolen ikke blitt fortalt virkeligheten om krigshistorien og våre falne for et fritt Norge i 1940-45. Gerhardsen kom ikke til Norge i hvite busser som det står skrevet i den offisielle historieboken. Neida, han kom med tysk flyekskorte til Norge. Hvordan vi vet det? Jo, Jendal Antonsen fra Narvik har skrevet om dette i sin bok "Vår ukjente Krigshistorie". Her kan du lese i detalj om hva vår regjering egentlig gjorde før, under og etter krigen. Boken fåes kjøpt hos Frydenlund i Narvik. Jendal var ombord i Panserskibet Norge under krigen, hvor det ble skutt i senk i Narvik havn den 9. april 1940.

  FME ønsker at Grunnlovens ånd og dens viktige faktorer i §§1 og 112 samt Straffelovens §83 skal bli kjent, slik at folket er klar over hvilke rettigheter nordmenn har i sitt eget land. Rettigheter som våre politikere vil sende "på båten" for å få oss under et fremmed herredømme, j.f.r. et EU-medlemskap.

  Det er allerede gjort meget stor skade på vår statsforfatning, av de "udugelige politikerne" i dag j.f.r. Eøs avtalen som er blitt inngått stikk i strid med Norges Grunnlov, hvor Gro H Brundtland var den ansvarlige "arkitekten".

  Det er kun Stortinget som kan pålegge nordmenn lover, ikke EU. Det er heller ikke nedfelt i Grunnloven at Regjeringen kan utnevne EU amassadører i fleng som døgnfluer for å innynde seg i Eus maktsenter. Hele "EU-skuespillet" er et hån utført mot det norske folk av våre politikere. Dette skal folket i Norge ta stilling til ved stotingsvalget i 2005. Ved å stemme inn programfestede NEI til EU representanter på Stortinget.

  Cecilie Hansen sier opp i NTEU.

  Folkeaksjonen Mot Eu-medlemskap

  Leder: Øyvind Aarsnes
  Nestleder: Bjørgulf Mortensen
  Sekrtær: Lars Rønbeck

  MAYDAY

  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 21. Mars 2004 13:03:35 PM http:/www./landsforrĉderi.no