BmOnline politiske forum

 

Alt for Norge

[IMAGE]

Erik Knoll

Erik Knoll var narkoman i 20 år. Han slet seg opp fra rennesteinen og klarte å bli rusfri. Han kom seg opp og fram, et av eksemplene på at individets jernvilje virkelig er til å stole på når det kommer til stykket. Han søkte bort fra storbyens mas og jag, havnet høyt oppe i nord, i mitt hjemfylke Finnmark. Nærmere bestemt Skallelv, midt mellom Vadsø og Vardø og nabo til lakseparadiset Kommagvær.

Her fikk Erik seg et hus. Han fikk seg også en hund av en i bygda som han hadde stor glede av.

Erik søkte mange jobber, men fikk ingen. Han fortalte at ingen hadde tillitt til han, de trodde ikke på en tidligere narkoman, og ville ikke ha Erik til å gjøre tjenester for seg. Derimot var han tapper og stilte opp på skoler i Finnmark og drev opplysningsvirksomhet mot misbruk av narkotika. Her følte Erik at han kunne bidra med viktig informasjon til unge skoleelever på grunnskolen og i videregående.

Men han var også innom Vadsø Kretsfengsel med sine foredrag. I denne anledning var Erik en optimist og søkte derfor Fylkeskommunen om midler for å kunne fortsette med denne opplysningsvirsomheten, slik at han på en måte hadde litt å leve av med sin virksomhet.

Var det noen som kunne fortelle hva dette grusomme narkohelvetet bestod i, ja så var Erik så absolutt en å regne med i så måte. Men de "høye herrer" på Finnmark Fylkeskommune ville ikke gi Erik den goodwill han hadde reknet med fra dem som ropte høyest om "bot og bedring". De så bare en vei, på linje med alle de andre "dommerne" som ikke hadde villet stole på Erik når han hadde søkt seg jobb. Han fikk ikke noen "plass" i Fylkeskommunens "lommer" av den årsak at han ikke hadde noen peagogisk bakgrunn-. m.v.

Det er da man har meget lyst til å spørre Fylkeskommunen og hele den besteborgerlige side, når ble dere så fisefine?

Er det slik at alle lærervikarene dere har tilsatt innhar denne meget omspurte kompetanse? Fordi dere ikke giddet å ta Erik seriøst ble han motløs, reiste til Oslo og tok omgående en overdose-.

Dere kan ved selvsyn se den tragiske avslutningen på Eriks tapre forsøk på å få lov til å gjøre nytte for seg på en slik måte han selv syntes var en måte å gjøre gjengjeld på, ved å drive opplysning om narkotikaens forbannelser. Da jeg ser at mange av våre politikere ikke bryr seg det halve, burde de virkelig ta dette eksempelet til sitt bryst. Desverre tok Erik sitt eget liv, og det p.g.a. noen særinger av noen udugelige politikere ved Finnmark Fylkeskommune-. Døds-annonsen er fra Finnmarken den 3. mai -2001.

Dette viser oss at dagens politikere ikke tar ansvar og med sin fraværenhet er med på å produsere problemer for norske ungdommer som havner i uføret. Jo flere som kommer dit, jo flere er det som får den behandlingen som Erik fikk.

Konklusjonen er:

Det viser seg jo at politikerne, media og ekspertise gir blanke fan i individene. Nok et bevis på at man ofrer villig vekk for at en politisk retning skal nå sitt mål?

Her kan du lese om AP's nettverk i Staten.


Her kan du lese om Ungdom Mot Narkotika i Tromsø.BMO Diskusjons- forum

Les eller skriv i gjesteboken.

Se hva Arbeiderpartiregjeringen gjorde med Synnøve.

Fedrelandet BmOnline,16.11.1998


BmOnline dokumentoversikt
BmOnline Arkiv.
Folkeaksjonen mot EU medlemskap
Den gamle gjesteboken på SOl, som ble slettet.
OSLO volden øker.
Kriminelle innvandrere, ut med dem!
SULITJELMA BERGVERK og Sydvaranger-to styrte nedleggelser.
Sosialistenes 10 bud om moral: RV,SV,AkP,AuF,AP, LO
AP har skapt enda større skille ved å særbehandle innvandrerne!!
Brevet til statsminister Gro H. Brundtland. Les det utrolige fattige svaret fra Gro!
[IMAGE]
Design: Bjørgulf Mortensen
Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.
Lov om opphavsrett