BmOnline politiske forum

 

Alt for Norge

[IMAGE]

NRK-LISENSEN, på tide at Norge sier stopp?

 

I årene etter krigen ble det besluttet at man ville innføre en kringkastingsavgift for å kunne bygge opp et skikkelig tilbud for landets befolkning. Det hele var ment som en start hjelp for å komme i gang med noe, og at det aldri var meningen at dette skulle være en permanent ordning. Det ble i de senere år også utvidet til også å måtte gjelde deler til radioer, høyttalere, kassettbånd kort sagt alt som de kunne tenke seg å melke penger av.-

Men i dag er det på høy tid å avskaffe disse urettferdige avgiftene. Bransjeforbundet for radioleverandørene har i alle år forsøkt å fjerne avgiftene, men nesten forgjeves.

I 1991 ble det nye giv på fronten hvor det gjalt å kode signaler over satellitt. Som mange kjenner til -var det i Norge en utstrakt piratvirksomhet å omsette ulovlige decodere til FILMNET channel. Det var fritt fram for alle å kjøpe seg PAL -decodere. Den gangen var det enkelt å ta inn fordi det bare var vertikal og horisontal synken som var endret. Så det kom "bosker" på markedet som man puttet et signal inn og ut kom det et bilde uansett hva man puttet inn. Det var greier. På Pal tunere ble det også etterhvert lagd spesielle inn og utganger for decodere, med en extra knapp som kunne aktivisere akkurat den kanalen du så på, slik at raw video signalet ble sendt til decoderen og derfra tilbake til tuneren og man fikk inn bildet for ønsket kanal. Siste versjon av pal tunere hadde denne meget gode løsningen. Men ingen tunere hadde ferdig innebygde decodere.

Men FILMNET var selvfølgelig ikke fornøyd med disse tilstandene, de tapte millioner i året på piratvirksomheten.

Men i 1993 kom det noe spillenytt på markedet som skulle sikre at de codede sendingene ikke ble sett av andre enn de som hadde betalt for produktet. FILMNET er jo viden kjent for sine porno sendinger fra kl 24.00, night club. Nå ble det sverget til at piratenes gulltid var forbi og det skulle bli andre boller, noe det ble.

I møtet med FILMNET den gangen (MRS) var det til stede ca 30 Filmnet forhandlere. Siste skrik var da EUROCRYPT -en digital decoder med kort leser. Det nye var at man nå kunne ha kort for de forskjellige kanalene man ville se. VIASAT sine kanaler. FILMNET osv. Men også her fikk man se at piratene solgte kodede kort hvor de hentet kodene fra INTERNETT når det trengtes oppgraderinger av kortet.

Men her er det vi kommer inn på NRK igjen. Nå er nemlig dette så pass avansert at man faktisk kan legge dette også i samme koding. Akkurat på samme måten som TELE/NOTEKA gjorde en stund med SVTV1 og SVTV2 D2-mac som man kunne se i Norge.

I dag kan man faktisk legge seg på ei meget fin linje, bare betale mens du ser, enkelt og greit. Da ville mange spare flere tusen kroner i løpet av 10 år. Fordi du bare betaler mens du ser et program. Det er jo alltid slik at man vanligvis bare ser på en kanal av gangen, og da er det jo unødvendig å betale til NRK når du ser på FILMNET?

Dette bør almuen nå bite seg merke i, det er bare tull at man betaler NRK-lisens, jfr ovennevnte omtale, hvor meningen var å komme i gang. Er ikke nrk i gang nå?

Nå skriver vi januar 2007- krev at Bernander fjerner NRK- lisensen før han forlater piratskuta-NRK! Lisensrotet skulle vært feid av banen akkurat det året Norge begynte å få olje på "pinnen", dsv 1973. Fra da av skulle staten ha finansiert alle goder for nordmenn, staten skulle bestått som den opprinnelig var. I tillegg skulle samtlige politikere som meldte seg inn i den "hemmelige" organisasjon inne på Stortinget blitt avsatt og straffet. Europabevegelsen medlemmer, som har arbeidet i det stille for å utarme nasjonalstaten og videreføre Quislings edle motiver, EF og EU. Disse korrupte verktøyene skal det norske folk "korsfeste" i dag!! Avisene og media er ikke våre allierte, men tilhører fienden, EU lakeiene! Pengesekken er EU trollet! Til og med statsminister Jens Stoltenberg sender regningen for sine parti-reiser til det norske folk i stedet for AP. Nå får E. Joly se til å få tatt disse korrupte individene fatt!

MRS Mortensen Radioservice

Bjørgulf Mortensen

Debattforum


Tantec Norge AS


Ønsker du service på Kabel-tv eller parabol?

Ta kontakt med MRS

send e-post til bmOnline at bmonline.no

Radiosendere og lukket samband likeså.

Autorisert P&T RIA 1742

Ring eller send sms 412 39 887 

 

 

 

 

Foto: Bjørgulf Mortensen

NRK er viden kjent for flere saker

Les eller skriv i gjesteboken.

Se hva Arbeiderpartiregjeringen gjorde med Synnøve.

Fedrelandet BmOnline,16.11.1998


BmOnline dokumentoversikt
BmOnline Arkiv.
Folkeaksjonen mot EU medlemskap
Den gamle gjesteboken på SOl, som ble slettet.
OSLO volden øker.
Kriminelle innvandrere, ut med dem!
SULITJELMA BERGVERK, en styrt nedleggelse.
Sosialistenes 10 bud om moral: RV,SV,AkP,AuF,AP, LO
AP har skapt enda større skille ved å særbehandle innvandrerne!!
Brevet til statsminister Gro H. Brundtland. Les det utrolige fattige svaret fra Gro!
[IMAGE]
Design: Bjørgulf Mortensen
Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.
Lov om opphavsrett