BmOnline politiske forum

 

Alt for Norge

[IMAGE] Galskapen har ingen ende.

Jeg vil her få komme med en liten opplysning.

Til alle landsmenn av Norge, flere og flere ser hvor galt våre politikere i tiden steller det til for vårt kjære fedreland.

Ved hemmelige målinger på TV2, sier 95% av oss at vi må sende ut alle innvandrerne og stenge grensene. Dette viser jo at majoriteten i det norske folk er enige. Derfor er innvandringspolitikken de siste 30 år rene galskapen, hvor vi som folk av nasjonen er ført bak lyset av disse falske profeter, våre politikere. Som samtidig har påført flere tusen innvandrere lidelser med sine handlinger, fordi de også er blitt lurt. Vi får nå se konsekvensene av den vanvittige galskapen hvor også 2. -gen. innvandrere er blitt identitets -og nasjonsløs. Alt dette fordi våre politikere ikke har tenkt over konsekvensene av det dem har stelt i stand. For ytterligere å forsvare sine handlinger har de faktisk plantet ordet RASIST på alt og alle som ikke syntes om deres feilslåtte politikk. Dette fordi de mistet kontrollen, de har ikke forstått bæra eller lest det som Nansen sier i sin bok, Nansens Røst -hvor han sier, sitat : Ved å mixe fremmede kulturer og religion, skapes det ufred og konflikter, sitat slutt.

Jeg så at vi i 1968 hadde en voldsom "kvinnefrigjøring" med hyling og skriking, kjøkkenbenker kjettinglenker o.s.v. o.s.v. Sannheten ser vi i dag, hvor muslimene marsjerer inn i sakristiet og skitner til våre kirkehus. Hvor kvinnene våre blir voldtatt i tur og orden av slike og hvor de vil ha 15 kjerringer iført slør til de dør. Hvor kvinnen skal "gå i stå" -20 skritt bak mannen i gata, som apa. Det er ikke blitt sagt et ord fra de samme rødstrømpene i dag. De er døde -og eller blindet av disse herlige muslimer, som kan piske de til blods, eller steine de til døde. Og selv voldta den første norske damen de ser alene i gata. Og dette skal vi stilltiende godta?

Vi husker GRO HARLEM BRUNDTLANDS kommentar på dagsrevyen da William Nygaard ble skutt -et bittelite svakt nesten ikke hørbart sitat, : Det går ikke an, sa hun på NRK. Tenk! Det hun skulle sagt var sitat: Nå er det nok, send hjem samtlige med slike ærend!

Men i EU-kampens hete fikk vi se hva GRO skjulte -hun trodde at hun skulle få bukt med innvandringen med at vi skulle si ja til EU. Men der "skeit" hun på draget, fordi nordmenn er et stolt folk, som også har jagd søta bror ut av landet. Vi sa Nei til EU. Gro håpet på et JA, bl.a. fordi da ville våre grenser bli lukket av EU. Så der ser dere hennes private mening, hun ville ha slutt på innvandringen og håpet at et EU-medlemskap skulle berge Norge fra de stormende horder. Norge er ikke et fristed for hverken muslimske fundamentalister eller nazister! Men har allikevel fungert som dette sted for de norske nazistene som Gerhardsen slapp inn til toppstillinger i departementene i 1946, bare kort tid etter at de ble dømt til lange straffer.

Jeg mener at vi som nasjon er suverene og selv må bestemme hvem som skal komme hit, ikke Noas og andre fremmede lykkejegere. Hadde Norge i dag vært like fattig som i 1960 -så hadde vi vært spart for disse økonomiske asylsøkere som kommer hit på falske premisser. I TV2s gode program RIKETS TILSTAND -viser de oss den nakne sannhet om dette. Det er en gedigen svindel hele den pakistanske verden. De er verdens mest korrupte folkeferd. Dette ble viet stor oppmerksomhet i dette gode programmet. Vi kan jo bare lure på hvorfor ikke NRK er like interessert i å sende dette? STÅ på TV2.

Som vi ser det i England. Der har de gamle visumreglene blitt fjernet og med det også 127 land i den 3de verden. Dette er det mange nordmenn som ikke vet, men desto er tilfellet i EU. De fremmede vil febrilsk prøve å gjøre mor NORGE om til det land de selv forlot. Det er til å gråte over. Alle mennesker har innebygget en vilje for å overleve, men det betyr jo ikke at de kan komme hvor de vil, bare fordi noen få politikere ikke vet hva de driver på med? Helt klart er dette like galt som da indianerne ble drept i tusentall i USA av spanjoler. Det var like ulovlig og jævlig. Dette er bare et av mange eksempler. Den største synd du kan gjøre er å bidra til at et Fedreland opphører. Av en russisk jøde i 1860 (Haskala sekt).

KRFs sædvaner -det er dette Hugland kaller menneskeverd, hva med avkommet = ingen far?

Det bygges moskeer i OSLO og det ser ikke ut. Elsk ditt fedreland, det er det motsatte av rasisme. Å hjelpe andre i sine land løser problemer. Å ta dem hit hjelper ikke deres hjemland, men gjør det verre både her og ikke minst der! Derfor bør hjelp utøves i hjemlandet til de trengende. At Bondevik og Co og andre sier det de gjør...viser oss at de neppe har tenkt over hvorfor Svarstad Haugland kunne si at vi skulle ha en sædbank av flerkulturell sort, hvor den som fikk sæd ikke kunne velge fritt hva de ville ha. Debatten dreide seg inn på hvordan hun syntes vi skulle takle barnløse par. Jo, sa Haugland det fixer vi slik at man fisker i en bolle med alle slag av sæd. Det man får -det må man ta. Altså sorte, gule, røde statsbarn made in KRF. Ingen i panelet var enige med V.S. Haugland. Pakistaneren ble spurt, men svarte at han ville ha sæd fra en pakistaner. Negeren mente det samme. Japaneren også. Normannen i panelet syntes å mene det samme som alle de andre. Hva slags menneskeverd er det Haugland i KRF forfekter? Det viktigste for KRF er å merke vinflaskene "livsfarlig drikke" Det sier jo litt om de kort-tenkte formynderske politikerne i KRF. Det var en skremmende opplevelse.

Med så skrale verdier i det partiet, må vi være glad for at andre er med å holder i tømmene. Bondevik kommer ikke helskinnet fra denne galoppen uten hjelp fra de andre. Og heldigvis har de ikke noe for seg alene.

Jagland og AP har ingenting å bidra med, de er en gjeng med "høyresosialister" som har ødelagt så mye og må aldri få komme TIL MAKTA igjen. At GERHARDSEN stjal makta i 45 var en skandale for NORGE. LES den "forbudte boken", Vår Ukjente Krigshistorie, av Jendar Antonsen -om Einar Gerhardsens hjemkomst fra klikk her FANGELEIRENE i TYSKLAND. DET er UTROLIG hva som kommer fram. Tilfeldighetene har bidratt til at hele historien må skives om! FØLG med!

D.v.s sannheten er kommet for en dag.


Debattforum BmOnline

Les eller skriv i gjesteboken.

Se hva Arbeiderpartiregjeringen gjorde med Synnøve.


BmOnline,16.11.1998


BmOnline dokumentoversikt
HMKongen av Norge.
Folkeaksjonen mot EU medlemskap
Den gamle gjesteboken på SOl, som ble slettet.
OSLO volden øker.
Kriminelle innvandrere, ut med dem!
SULITJELMA BERGVERK, en styrt nedleggelse.
Sosialistenes 10 bud om moral: RV,SV,AkP,AuF,AP, LO
AP har skapt enda større skille ved å særbehandle innvandrerne!!
Brevet til statsminister Gro H. Brundtland. Les det utrolige fattige svaret fra Gro!
[IMAGE]
Design: Bjørgulf Mortensen
Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.
Lov om opphavsrett