BmOnline Norge

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Folkeaksjonen mot Eu- m.

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Hovedsiden

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Statsministeren lyver

  Utlendingeloven

  A.Struksnes, do you belive in GOD? Tror du på GUD?

  Synnøve F Taftø
  Krigshistorie
  Read grandys sad story
  UDI asyl

  Google debatt

  Aftenposten

  Agderavisen
  Norge i dag
  KSN
  VOL nettavis
  Avisa Dagen

  Sjekk IP-en din


  Fotosafari


  KRIPOS
  Narkotika
  Narkopetter
  Operasjon Advent
  Erik tok overdose

  Trontalen KP


  nrK lisensen
  Kjøp Piratkort
  Tantec

  Mobbing på jobben, Bondevik?

  Grunnleggende
  lærersetning
  i politikken

  Korrupte EU

  Senterpartiet A E Lahnstein


  SoS R og Quisling

  Erna Solberg H tre forslag til endring i Grunnlovens §93

  Martin Luther

  F-PROT virus

  Trial versj F-prot 30 dg.

  Virusbeskytter

  Innvandrere får alt dem trenger, det gjør ikke Ola og Kari.

  Kjøp deg radarvarsler og politiradio, ikke la staten stjele fra deg.


  Erik Knoll  Klikk på maja.

  For mange i UP
  leker politi


  Æresdrap

  Drammen SV

  Helsekøene

  If I saw you in heaven

  SYNET i Stavanger 1916

  Full støtte fra politiet

  SS-massakrer

  Sluttangrep på Grunnloven

  Underets tid er ikke forbi i Norges Bank

  Krim i Norge

  Ola Fritzners- en norsk kapteins kamp

  Northraship fondet

 • Løgnhalsen Gerhardsen på Grini, 1944


  Her kan dere i ro og mak studere løgnhalsen EGs opptreden på Grini i 1944.

  P/S Norge og Eidsvoll ble lurt fra Tromsø til Narvik av regjeringen- slik at de skulle bli senket.
  Lystløgneren Einar Gerhardsen's inntreden på Grini ble annonsert som følger.

  Jendal Antonsen, som var kanonskytter på Panserskibet Norge i Narvik, ble tatt til fange av nazistene i 1940 og havnet på Grini Fangeleir, hvor man ikke fikk snakke politikk eller nevne ordet Norge, uten å få både slag og spark- forteller her om "tildragelsen" Einar Gerhardsen: Så kommer det en mann som får lov til å tale Norges sak, uten slag og spark?

  (J. Antonsen overlevde mirakuløst dette infernoet da P/S Norge ble senket av nazistene i Narvik havn, den 09. April- 1940. Han satt på Grini i 3 år).

  En kveld jeg kom sliten fra kjøkkenet, ble jeg stoppet av en liten tykkfallen og rødmusset mann i brakkegangen. Han tok meg i armen og sa at jeg måtte komme inn på brakkerommet og høre på Einar Gerhardsen, han som skal være vår nye statsminister når krigen er slutt. Han er kommet hit fra en fangeleir i Tyskland og skal holde en tale inne på brakkerommet.

  Jeg ble forskrekket og utbrøt: Har tyskerne drept vår Statsminister Nygaardsvold som er i England? (Og mintes de store V-rakettbombene som tyskerne bombet London med).

  Nei svarte mannen med lav stemme. Men de har gjort så mye djevelskap der borte at vi kan ikke ha han lenger til Statsminister etter at krigen er slutt. Men sånt kan man ikke snakke høyt om her på Grini, sa mannen , og hastet travelt videre for å få så mange som mulig til å komme og høre på Gerhardsens tale.

  Jeg syntes jeg allerde hadde hørt mer enn jeg riktig kunne forstå. Gerhardsen var for meg en ukjent person. Men jeg ville ikke la anledningen gå fra meg til å høre den mannen, som av noen var utsett til et så høyt verv. Kanskje ville han fortelle om forholdene fra fangeleirene i Tyskland? Så jeg gikk inn på brakkerommet, hvor det var kommet flere for å høre på Einar Gerhardsen som snart viste seg å være en mann med en lun humor og uvanlige evner til å fortelle både gammel og nyere historie. Men han kunne også gi løfte om hvor godt alle nordmenn skulle få det, når krigen var slutt.

  Spesielt nevnte han at alle fanger sjøfolk og arbeidere som alltid har måttet ta det tyngste tak og når det gjaldt mest. De hverken skulle eller måtte bli glemt, sa han og la særlig vekt på vår flåtes store betydning. Det at vi fanger ikke skulle bli glemt, var noe som gav ham stor tilslutning og tillitt blandt oss.

  Kommentar BMO:

  Her ser dere venner, Einar Gerhardsen lovte sjøfolkene spesielt- gull og grønne skoger, et løfte han aldri holdt. Dette har pussig nok vært arbeiderpartiets måte å love seg vekk på, opp igjennom etterkrigstiden og helt frem til i dag. Denne sannheten om lystløgneren Einar Gerhardsen er aldri blitt fortalt. Nå er tiden inne for å sette en stor strek over den forfalskningen som har skjedd i Arbeiderpartiets navn over Einar Gerhardsen. Han var en mann som ble brukt av noen sveklinger, brunstripede quislinger. Han hadde evnene og han ble ofret og misbrukt for at AP skulle fremstå som noe feiende flott for nettopp Kgb og Stalin. Nå har vi fått dokumentert en gang for alle hvilken grusom sannhet AP har holdt skjult. Krigsseilerne og sjøfolkenes tårer renner enda etter alle disse årene. Dette er en stor skamplett. Og her kan dere lese at Einar Gerhardsen hadde kodenavnet JAN hos KGB. Han fikk til og med en splitterny bil av Krutsjov i 1956. Det er russisk rullett som styrer Norge i dag. Aldri vært noe demokrati, slik lystmorderene på dagens storting hevder.

  De skyter sine egne for å befeste den hemmelige makten som den dype staten er, jfr Utøya drapene i 2011, den 22. juli. Stay Behind ble opprettet for nettopp dette formålet. Ingen av lystmorderne på stortinget ønsker å snakke om dette. Norge har deltatt i 8 kriger siden 1990. Altså ikke for fred, men for krig- og dermed nr 2 på listen over verdens mest krigshissende land- ser dere?  Så dere kan skrinlegge landsfaderen og ta frem landssvikeren i AP.-

  Han stod og løy fangene mitt opp i ansiktet om at han skulle ta vare på dem.

  Sitat Einar G: "Det ble uttrykt misnøye over den skibsfartsinteressen de norske myndighetene i London hadde utøvd. Derfor var det så viktig at det ble tatt godt vare på den gamle kulturen og de åndsverdier som hadde slike dype røtter i den vestlige verden. Dessuten var det også meget viktig at det ble tatt skikkelig vare på de store materielle verdier som alltid blir igjen etter en lang krig. Samtidig som det ble å ta vare på og å beskytte alle enkeltpersoner og grupper av mennesker som krigen hadde gått hardest ut over. Og det er det bare vi som har vært hjemme og følt på kroppen, som kan gjøre", ble det sagt med en sterk moralsk apell til oss tause tilhørere på Grini. Det at de I London hadde gitt tillatelse til at å begå "bigami" hadde gjort at mange som var gift, og hadde kone og barn hjemme i Norge, hadde giftet seg i utlandet. Det skulle bli en svært stor belastning for dem.

  Dessuten fortalte EG at han hadde truffet kjente og hilst på mange gode nordmenn i Tyskland. Blant dem Aanes fra Narvik, som tyskerne hadde plassert i det beryktede og fryktede straffekompaniet, som en ekstra straff fordi han hadde malt hakekors og solkors på en gris. (Det minner oss jo om hvilken straff vi i dag får av muslimene pga å ha vist de fryktede muhammedtegningene, samme nazi-ulla) (Muhammed-cartoons) Visste dere mine venner- at nazi Adolf og Stalin er gode kompisser?
  Jusst det- de er på samme siden i V-H aksen- men Stalin er hakket værre en Adolf var. Nå får dere vite at Stalin drap 62 millioner av sine egne- hvorpå han dermed tok makten i alle land i vesten. Tenk det dere- der har dere KGB syra hos Eleanore i USA allerede i 1935. Samtlige sosialister er rene djevelskapen- og burde bli forbudt i Norge og i Verden.

  Men vanligvis så nazistene på oss nordmenn som "germanere" og vi kom i en særstilling i forhold til mange andre nasjoner, mente Gerhardsen.

  Så sier Jendal Antonsen, sitat: "Det var godt å vite at den mannen var i live som tok all skyld på seg for å berge sine arbeidskammerater fra å bli arrestert av tyskerne etter at de hadde malt det tyske hakekors og hirdens solkors på Willa-grisen til tyskerne, sitat slutt. Så Aanes fra Narvik var en skikkelig tøffing ser dere.

  Einar Gerhardsen fortalte også fra S-Hausen hvor en spåkone kom til han og spådde at han skulle komme tilbake til sitt fedreland og bli en stor mann! En tilhører fra Finnmark sa da ironisk på sin dialekt: Det var vel den gamle Haldde som kunne spå så pent åt deg. Gerhardsen stusset litt ved den uventede bemerkningen. Men som en mann med ordet i sin makt, fortsatte han å snakke som om intet var sagt eller hørt. Med den veltalenhet og vinnende vesen, var det klart at han kunne drive det langt, selv om veltalenhet og store løfter aldri har vært noen mangelvare hos politikerne, var jeg klar over at det foregikk noe jeg ikke riktig forstod. Vi var klar over at ikke alt som var blitt sagt, bestemt eller gjort i England i disse årene kunne være like populært for alle her hjemme. Fem år var også lang tid for dem som kjempet ute. Derfor syntes jeg det ville være uriktig om noen skulle benytte anledningen til å felle statsminister Nygaardsvoll og hans menn i ryggen, når man hadde arbeidet i alle år for at også de skulle være velkommen hjem til Norge når krigen var slutt.

  Her ser dere hva Jendal Antonsen riktig nok oppdager om denne E.G.

  Videre sier Jendal Antonsen, sitat: Men stedet Grini var ikke rette plass å fortelle eventyr og vitser, og han bet seg merke i det Einar Gerhardsen gjorde, fordi hans veltalenhet nøt tillitt hos krigsseilerne.
  BmOnline kommentar: En tillitt som skulle vise seg å være feil og skjebnesvanger for alle- ja både folket og ikke minst- krigsseilerne.

  Videre sier Jendal A, sitat, Men stedet for å være overtroisk og tro på spåkoner og gamle guder, ble jeg mer og mer interessert i hvorfor han var kommet fra en konsentrasjonsleir i Tyskland og hit til Grini, og fritt kunne holde sine møter og foredrag. Noen hadde til og med utpekt ham til å bli Norges statsminister. Det syntes jeg var mer enn merkelig under disse forhold, hvor man knapt torde tenke.

  Jeg og den unge mannen fra vestlandet som hadde til arbeid å fyre med kull under de store kokekjelene, ble riktig gode venner. Vi fortale hverandre hemmeligheter om våre illegale arbeider. Han fortalte meg at han og faren ble arrestert av Gestapo og sendt til Sachenhausen etter at den store Telavågsaken ble opprullet. De hadde skjult engelske agenter der i lengere tid. Flere familier fikk en tragisk skjebne etter at de ble tatt og hjemmene deres ble brent ned, så ble de sendt avsted til fangenskap i Tyskland. Men så hendte det underet at et tysk jagerfly ble skutt ned og piloten havnet i sjøen ved siden av båten til en yngre bror av han som arbeidet sammen med Jendal på kjøkkenet. Slik berget piloten livet og han ville jo gjøre gjengjeld fordi gutten berget livet hans og rodde ham til land. Tyskerne så på det som en vennligsinnet og stor bragd. Som belønning ville tyskerne vise sitt storsinn. Han skulle få oppfylt sitt ønske om han bare hadde noen. Da ba han om at hans far og bror måtte slippe fri fra tysk fangenskap. Det hadde tyskerne ikke regnet med og kom i stor forlegenhet i sitt storsinn. For fri ville ikke Gestapo slippe dem. Men de ble sendt til Norge med et tysk fly. Sammen med han og faren var det en liten tykkfallen jøde og Einar Gerhardsen. At tyskerne satte alt inn på å holde løftet sitt viste det store antall tyske jagerfly som beskyttet dem fram til Norge. Han var sin yngre bror stor takk skyldig. Det var også en annen mann med i flyet.

  Her leser dere hva Einar Gerhardsen gjorde på Grini. Han løy glatt hele veien. Merk dere en viktig ting, quislingene i AP er gode til å fortelle skrøner, bl.a. at EG satt på Grini under krigen. EN stor LØGN. Han satt aldri der, men spiste kaviar sammen med nazi-svina det gjorde han. Og han ble importert til Norge med SS Waffen jagerfly. ikke hvite busser, slik
  AP har skrytt av i skolebøkene fra 50-tallet.


  Merk dere forskjellen!

  1. Hvem har han besørget å beskytte etter at krigen var ferdig?

  2. Hvilke store mengder materiell etter krigen skulle tas vare på for folket?

  Svaret på nr 1 og 2 vet vi i dag.

  Svaret på nr 1 er at krigsseilerne ikke fikk noe hjelp av den "gode" Gerhardsen. Derimot hjalp han quislingene, nazistene som ble dømt til lange fengselsstraffer. Han benådet de etter bare 9 mnd. i fengsel og de fikk toppstillinger i departementene. Såldedes spyttet han våre krigsseilere i ansiktet og trykket de langt ned i sjiten.

  Svaret på nr 2 er slik:

  Alt materiell som tyskerne levnet igjen ble brent opp og dumpet på sjøen. Det var mange tusen motorsykler, biler, spader, materiell, proviant osv. osv. Nordmenns husvære i Nordland, Troms og Finnmark som ble svidd av, ble det ikke gitt erstatning for. De fikk ingen ting igjen for båter, biler, husvære, hester, gårder som nazistene stjal.

  Nortrashipfondet ble også stjålet fra krigsseilerne av staten.

  Men så skal dere lese nøye- samtlige som EG tok ut av fengselene etter 9 mnd, gjett hva de gjorde? Jo, det var nemlig nazi ulla som EG benådet- og det de gjorde etter 1945, jo nøyaktig å bidra til statskuppet som dere ser utført her, de bidro til at Norge ble russisk styrt via det kuppet som ble gjort og HM kongen signerte under fravikene i statsforfatningen, som ennå ikke tilbakeført. Som beviser at statskuppet av 10. januar 1940 ble signert på Oslo Slott i august 45. Hvor Stalin stod på Kirkenes og ventet til 25. Sept 45 før djevelen dro over til Russland ved Storskog.

  Men her er mer lik i skapene dere.
  Fhv stm Nygaardsvold, Trygve Lie og C J Hambro utførte et statskupp i 1939, med virkning fra 25. sept. 1945 pga krigen. De som ble valgt i 1936, kunne ikke sitte lengere ved makten enn de 3 år som en stortingsperiode er, fordi etter Grunnloven skal det være nye valg hvert 3dje år.
  Men Nygaardsvold mottok et endringsforslag fra Trygve Lie som var justisminister om å forlenge stortingsperioden til 4 år. Selve forslaget var greit nok, men det kunne ikke behandles før det neste eller 3dje storting å avgjøre, jfr Grunnlovens prinsipper i § 112. Ikke i egen periode, det er tøv.
  Nå kommer det som er meget interessant, de skjøt og drepte Quisling, men var quislinger selv, ser dere dette? Quisling ble ryddet av veien, fordi han kjente til statskuppet i 39, akkurat som flere andre nordmenn også som ble skutt og drept. Noen ble det funnet med en revolver i høyre hånden, men han var venstrehendt og kunne ikke ha skutt seg selv. (Kai Holst) I ei høyblokk i Sverige. Aps Jens C Hauge fjernet mange gode nordmenn på denne tiden, som nettopp kjente til statskuppet.

  http://bmonline.no/html/1945.html

  Denne historien er bare fæl, og AP er herved bevist et parti som ikke har fart fram på ærlig vis mot det norske folk og nasjon. Derfor er spørsmålet, når skal folket kreve sin rett og satt disse til ansvar for det som skjedde?

  Einar Gerhardsen ville samarbeide med nazistene i 1940

  Historiker Finn Olstad tok Aftenposten med ned i magasinene i Arbeiderbevegelsens arkiv i går slik at vi med egne øyne kunne se dokumentene.

  Avdelingsleder Solveig Halvorsen ved Arbeiderbevegelsens arkiv sier at Anders Frihagens arkiv har vært mye benyttet av forskere, men likevel har ingen inntil nå forstått viktigheten av dokumentet.

  Det skyldes trolig at brevet er både usignert og udatert.

  Dekknavn «Henry» Ved å sammenligne skrifttypene og skrivemaskinens egen «signatur», oppdaget Olstad at brevet var skrevet på skrivemaskinen til en person som brukte dekknavnet «Henry».

  I en annen boks i arkivet kom Olstad over en nøkkel til hvilke psevdonymer som ble brukt av Ap.-toppene i de hemmelige notatene til Stockholm.

  - Det er helt klart at «Henry» står for Einar Gerhardsen. Det er egentlig oppsiktsvekkende, siden Henry var hans eget mellomnavn, sier Olstad.

  En sammenligning av et signert notat fra «Henry» til Stockholm med dokumentet om «Foreløbig utkast til oppgaver for en norsk front», viser at skrivemaskinens signatur er den samme: Det er uvanlig lange mellomrom mellom hver bokstav, punktumene er karakteristisk harde, og skrifttypene er identiske på den gamle skrivemaskinen som er brukt.

  Andre dokumenter fjerner ifølge Olstad all tvil om at det usignerte brevet er skrevet av Einar Gerhardsen.

  - Dette var spennende detektivarbeid, sier Olstad. - Det har versert ulike rykter og udokumenterte påstander om at Gerhardsen ønsket et samarbeid med tyskerne i 1940, men jeg trodde faktisk ikke på disse påstandene. Jeg ble derfor overrasket da jeg oppdaget hvem som hadde skrevet notatet, sier forskeren som har jobbet i over tre år med Gerhardens-biografien.

  Her er biografien av EG.
  Per Borten om EG

  Einar Gerhardsens uttalelse om G. Lorentsen.
  Jeg kunne ikke bli noen dyktig politiker, sa Einar Gerhardsen- fordi jeg var for redelig og ærlig, sitat; Gudmund Kristian Lorentsen i Ballangen.

  Statskuppet iberegnet.

  Hva foregår inne på Stortinget?

  Les om "bakteppet" i AP, som ingen vil snakke om.

  Debatt på SOL om EG

  Nazistene fikk seg toppjobber av Einar Gerhardsen

  Her kan du se hvem som arbeidet i Quislings regjering. Du kan så søke på de navnene du får opp, og se om du finner noen av dem i regjeringen Gerhardsen? Det viser seg at vi har hatt "quislinger" alle steder fram til i dag i departementene og i regjeringene. Lystløgnerne har vanstyrt dette landet, det er sannheten om våre folkevalgte. Les mer om V.Q.


  Komplett liste over jøder sendt fra Berg krigsfangeleir til Tyskland

  En liste over krigens ofre og hvem som ble dømt osv. Her skulle også de som Einar Gerhardsen benådet fra 8-21 års fengsel være. Men hvorfor er de utelatt? Man finner jo at de er i hans Regjering i 1946 og opp til 50-tallet.

  Her er litt fra siste kapittel i Vår Ukjente Krigshistorie pdf-format.

  Vår Ukjente Krigshistorie, kapitulasjonen på Grini pdf-format.
  Nå har jeg skannet hele boken til Jendal Antonsen, Vår ukjente krigshistorie-. Les her om at begge panserskibene ble lurt fra Tromsø for å forsavare nasistenes interesser i Narvik. Som alle vet ble de gamle krigsskibene senket i Narvik, hadde ingen tjangs, de ble lurt inn i et bakhold. Signert den norske regjeringen, som i et il-telegram om morgenen den 9. april 1940 sa, stitat "skyt på alt som er tysk".
  Her kan dere lese om lystløgnerne i regjeringen allerede i 1940
  De er fortsatt inne på stortinget, lystløgnerne! Samme løgnen om at Norge er verdens beste demokrati, mens sannheten er verdens beste DEMONKRATI, teokrati!

  Klikk her for Del 1 Vår ukjente krigshistorie
  Del 2 får du ved å klikke på boka, pdf format.  Klikk på boka og last ned del ll pdf. Vår ukjente krigshistorie.

  Hva gjorde Jens Ch. Hauge etter krigen?

  Men her er den virkelige helten som ingen snakker om, andre enn krigsseilerne, General Carl Gustav Fleischer.

  Slike gutter, det vil gamle Norge ha!

  Krigsprofitørene og Enskilda banken Les nazi-Sverige og Norge.

  Les om den 9. april-1940

  Les også om den norske og utelandske frimurer-ordenen før og etter krigen 1945 pdf-dokument.

  Signer gjesteboken

  BmOnline

  Sønsterby

  Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett
  http://BmOnline.no