BmOnline Norge

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Folkeaksjonen mot Eu-

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Hovedsiden

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Statsministeren lyver

  Utlendingeloven

  A.Struksnes, do you belive in GOD? Tror du på GUD?

  Synnøve F Taftø
  Krigshistorie
  Read grandys sad story
  UDI asyl

  Google debatt

  Aftenposten

  Agderavisen
  Norge i dag
  KSN
  VOL nettavis
  Avisa Dagen

  Sjekk IP-en din


  Fotosafari


  KRIPOS
  Narkotika
  Narkopetter
  Operasjon Advent
  Erik tok overdose

  Trontalen KP


  nrK lisensen
  Kjøp Piratkort
  Tantec

  Mobbing på jobben, Bondevik?

  Grunnleggende
  lærersetning
  i politikken

  Korrupte EU

  Senterpartiet A E Lahnstein


  SoS R og Quisling

  Erna Solberg H tre forslag til endring i Grunnlovens §93

  F-PROT virus

  Trial versj F-prot 30 dg.

  Virusbeskytter

  Innvandrere får alt dem trenger, det gjør ikke Ola og Kari.

  Kjøp deg radarvarsler og politiradio, ikke la staten stjele fra deg.


  Erik Knoll  Klikk på maja.

  For mange i UP
  leker politi


  Æresdrap

  Drammen SV

  Helsekøene

  If I saw you in heaven

  SYNET i Stavanger 1916

  Full støtte fra politiet

  SS-massakrer

  Sluttangrep på Grunnloven

  Underets tid er ikke forbi i Norges Bank

  Krim i Norge

   

 • Visjon Norge

  For english readers- further down

  Lørdag den 20. nov. var FME på besøk hos Visjon Norges tv-studio i Drammen og skapte der et stykke historie.

  For første gang i norgeshistorien kom nyheten om Europabevegelsens ulovlige virksomhet inne på det norske Storting vårt folk for ørene fra en direktesendt tv-kanal. Vi har fått en henvendelse fra en person som angrer bittert på at han meldte seg inn i Europabevegelsen. Han sa at ingen tørr å mukke inne på stortinget, alle går på gummisåler og er livende redde for å si sin mening om denne "kreftsvulsten." Han ba på sine knær om at vi måtte ta tak i dette og få sannheten om hva stortingspolitikerne er med på, bak ryggen på det norske folket. Hvorfor avspeiler ikke stortinget folkets vilje i Eu saken? Altså, vi har sagt NEI til EU, da skal alle på STORTINGET som er for EU legge seg flate og gjøre som DEMOKRATIET vil. Dette gjør ikke dagens politikere. De fortsetter å "sage av grenen de selv sitter på". Dette er også grunnen til at vårt demokrati aldri har vunnet fram. Derfor er det riktig at VI ALDRI har hatt noe demokrati etter WW2. (2. verdenskrig) Torhild Helliesen KP- forteller om agendaen på stortinget. Dette kan du ikke tro, men de vil gi bort strandlinjen også, via havbeiteloven. Husk at Firefox nettleser ikke virker på lyden- i videoen, så bruk en annen nettleser.

  Kuppmakerne i 1945 kan du lese mer om her. Og
  her.

  Norge er medlem av FN hevder noen "høyt på strå".
  Er Norge medlem av FN? Svaret er NEI. Her kan du lese hvorfor, fordi det ble inngått en avtale under okkupasjons-tiden, mens de allierte raljerte landet vårt. Våre folkevalgte har IKKE gjort dette, les her, siste avsnitt. Dette er brudd på norsk lovgivning! Derfor har nordmenn blitt frastjålet millioner av kroner gjennom såkalte bidrag til humanitært arbeide, finansieringer til FN, et klart brudd på menneskerettighetene i Norge mot nordmenn!

  Hos Visjon Norge:
  Til stede var Demokratene, Kristent Samlingsparti og Kystpartiet.

  Vidar Kleppe fortalte at han for første gang i historien kunne uttale seg på TV uten å bry seg om sensurpolitiet i Nrk eller TV2. Her er en video fra Leknes i Lofoten, hvor V. Kleppe var med.

  Sendingen ble en suksess og flere tv-seere ringte og ville ha det i reprise. Det har nå gått tre ganger i reprise, men det er ikke alt.

  Folk har tatt kopier og sendt dette videre til sine venner og bekjente. Det brennes DVD'er og kopieres VHS tape på hårdingen. Men dette er bare begynnelsen. Det er allerede planlagt flere sendinger fra Visjon Norge. Folkeaksjonen mot EU medlemskap vil stille sterkt opp for å fortelle om metoder som Europabevegelsen har benyttet for å lure det norske folk. Våre politikere er med på dette bedraget, som nå blir offentliggjort.

  "Under lupen" kommer Stortinget, Odelstinget og Høyesterett frem i et rød brunt-grumset lys.
  Det viser seg at Rettssikkerheten i Norge har vært på "fisketu" i 80 år nå i 2020. De kjører en skult AGENDA mot eget folk- og bedriver en utstrakt forskjellsbehandling i rettsapparatet via rettspleien, som mangler sidestykke i vår historie. Hele etterkrigshistorien og rettsavgjørelser er en diger fiksjon og et falsum.

  Koplingen mellom rettssikkerheten og politikk skal på bordet.

  Disse programmene blir det mange, mange flere av og folket skal få samtlige detaljer om bedraget og landsforræderiet.
  Her kan dere lese om disse frimurerne og hva de ønsker.

  Nå skal dem som ikke liker dette ordet bli vant til å høre det fra Visjon Norge. Sannheten skal ut til folket.

  Folkeaksjonen Mot Eu- medlemskap på TV Visjon Norge


  WEB BLOGG om Europabevegelsen


  DOWNLOAD

  Here you can download the Norwegian-DVD about the EU-gang.
  It takes 45 min. Our politicians behavior is alike the mafia. They take most important cases in their own hands, instead of listening to the will of the folks, (democracy) further down.

  LAST NED NORGES DVDen

  Last ned HELE programmet fra Tv Visjon Norge det tar ca. 45 min. å laste ned. Folkeaksjonen i et panel om EU og Norske politikeres valg kontra nordmenns NEI til EU. Europabevegelsen og deres ulovlige virksomhet inne på Stortinget. Kun norske registrerte parti har adgang til Stortinget, valgt av folket. De har også avlagt en ed på å følge Grunnloven, en ed som de bryter så snart de har meldt seg inn i den ulovlige Europabevegelsen?

  I 1962 ble eden som stortingspolitikerne måtte avlegge før sin politiske inntreden på tinget avskaffet. Kom dette i stand p.g.a. at Europabevegelsens ed måtte holdes?

  Her kan du også høre om nazistene som fikk seg toppjobber i departementene av Einar Gerhardsen.
  Her kan du bruke CyberLink sin DVD spiller PowerDVD6.

  Det første man møter i døra som ny stortingsrepresentant, er Svein Roald Hansen, formannen i denne Europabevegelsen. Dette fortalte Steinar Bastesen oss bl.a.


  Her er FME på besøk hos Evangeliesenteret i Oslo. Frank Caleb Jansen til høyre som programleder.  FME, da vi besøkte Evangeliesenteret i Oslo


  Det handler om at politikerne i hemmelighet inngår avtaler om at stormaktene kan få bruksretten over våre land og sjøområder.
  De prøvde seg med MAI-avtalen og Gat-avtalen
  Folkeaksjonen i studioet til ES, Oslo (lagt ut) last ned her!

  Eller du kan se på denne kortversjonen
  i saken, hvor Torhild Helliesen, (KP) forteller om hva politikerne vil gjøre over hodene på oss. DU kan ikke TRO DETTE. Utrolig!

  FME på P4's 17:30

  Her er FME på P4's 17:30 den 26. mai 2004. Dette opptaket er på ca. 20 minutter. Her kan du høre på Øyvind Aarsnes, FME i debatt med Torbjørn Rød Isaksen Unge Høyre. I debatten blir Aarsnes avbrutt så snart han kommer inn på § 1 i Norges Grunnlov. Videre "spytter" unge Høyre lederen Svein Roald Hansen i Europabevegelsen midt i fleisen, da han mener det er piss det som Aarsnes forteller om Europabevegelsen på Stortinget. Nå har jo Svein Roald Hansen erkjent at så er tilfelle, og da sitter ikke Rød Isaksen med troverdighet lenger. Rød Isaksen er her ute og kjører fullstendig "på felgen" i denne debatten. Her kan dere se bilder av opptaket på Stortinget som viser både formann Hansen og ungdomslederen i Europabevegelsen en ung dame i dialog om Europabevegelsens virksomhet inne på Stortinget. En så usaklig fremferd viser at ingen tørr å snakke høyt om dette, og heller avviser alt som rene tøv. Det er knesvakt av lederen i unge Høyre. På bildene ser du også Torhild Helliesen, som stiller ubehagelige spørsmål til Europabevegelsen.

  Kjører du et lite dvd-vindu går det bra på din pc. Du klikker høyre musknapp og lagre som. På noen pc'er vil mediaspilleren automatisk starte og laste ned.


  NORGES-DVDEN

  Hvis du ønsker å få tilsendt DVD kan du sende oss en e-post. Vi legger ikke ut topp kvalitet her på serveren, men du kan få tilsendt en DVD fra oss. En DVD vil koste 150 kr-.

  En snutt fra Norges dvden hvor jeg forteller om Einar Gerhardsen på Grini. Start dvden hvor T. Helliesen er avbildet. Her kan du bruke Cyberlink sin DVD spiller Power DVD6.

  Vi har ingen krav, men vi ønsker at flest mulig skal få se denne dvd. Derfor anmoder vi at folk samarbeider om å spre denne. Vis den til venner og bekjente, la den gå som "ild i tørt gress". Media er korrupt og vil ikke fortelle folket dette. I dag tidlig 9. mars, hørte jeg frekke nrk på radioen nærmest kommanderte Steinar Bastesen til å fortelle på nrk hva han selv mente om han hadde trekt sitt kandidatur som leder i Kystpartiet.
  Steinar Bastesen blir fremstilt i media som at han har trekt seg fra ledervervet, men det stemte ikke sa Bastesen.

  Videre smurte han i "trynet" på nrk at han ville fortelle Landsmøtet i Kystpartiet hva han skulle si, ikke til nrk. Det låter som Bastesen, og det er slik man skal si det til disse frekke journalistene som tror de kan si og gjøre og mene hva som helst om individer som ikke arbeider i "nrk klubben", klubben for innbyrdes beundring. Men malurt i begeret for oss velgere er mr. Waage fra KRF, han som overtok efter Bastesen. Er han en frimurer? Kom igjen dere som er fra Skjervøy. Gi oss beskjed.

  Lodge members are poison, and must not be allowed in a organization, because they want to wanish our national constitution. The game is over! As Sir Winston Churchill said just after the wwll, Just look to the Norwegians. Again we must repeat as WSC said, "Give us the tools and we will finish the job"- in 1941. Now again- the nazis are a threat, but this time by false papers and fake promises- instead of guns and bombs, via (EU) The global HELL. New world order.

  Frimurere er pyton og MÅ ikke tolereres i noen partiorganisasjon!

  EN hilsen fra Tyskland
  Som ikke liker denne nazi-eu tilpassningen som skjer i Europa.

  Norway's most important DVD
  Norway's DVD you can copy as much as you want to spread. You can take 100 kr each to cover your own costs. This to bring the truth out to all citizens of Norway, regarding the illegal European movement inside our Par lament. This truth no newspaper or TV channel of Norway will inform us about. Why is it so? Well, at May 7, 1969 this European movement did one very cruel thing. They were taking our tax-money to support all the biggest newspaper- in a way to gloss over what secret they kept doing inside our Parliament. You can see this document here.
  Read more here

  Norges viktigste DVD

  NorgesDVD'en kopierer du selv og sprer selv. Ta kr 100 pr. stykk, pengene beholder du selv som takk for innsatsen- å berge Norge fra slummen og fornedrelsen, Europabevegelsen og EU, jfr Norges Grunnlov og vår kjære Nasjonalsang.


  Du trenger en DVD brenner på pcen og DVD plater. Kjøp deg en DVD brenner hos Klaes Olsson. ca kr 350. En full kompatible mulitiread DVD brenner og 16/48 X hastighet. En type som er bra heter Samsung Ts-H352. Den brenner 16X på DVD og 48X på CD. Du kan selvsagt brenne vanlig cd i mpeg format. Bestill deg NERO brenner. Den har muligheten til å brenne DVD og CD i flere format, også i windows Operativ Sys. Bare ta kontakt om det er noe du lurer på i så måte.

  Jusprofessor
  Peter Ørebeck om EU-grunnloven:
  Her kan du laste ned DVDen om EU grunnloven, v/P. Ørebeck.

  Grete Berget har prøvd å få til et juridisk håndtverk... Skremmende dårlige greier, mener Ørebeck.

  Borgervern web TV


  Nasjonalsangen The national song. (Yes we love this country.)

  I 1864 var Bjørnstjerne Bjørnson ferdig med teksten til ”Ja, vi elsker dette landet”. Sangen ble skrevet til feiringen av 50-års jubileet for Grunnloven.

  Ja vi elsker dette landet
  Richard Nordraak har komponert melodien til "Ja, vi elsker". Han var Bjørnson's fetter, og laget melodi til flere av diktene til Bjørnson. Likevel er han aller mest kjent for å ha laget melodien til nasjonalsangen vår.

  Ja, vi elsker dette landet
  som det stiger frem,
  furet, værbitt over vannet
  med de tusen hjem, -
  elsker, elsker det og tenker
  på vår far og mor
  og den saganatt som senker
  drømme på vår jord
  og den saganatt som senker
  drømme på vår jord.

  Norske mann i hus og hytte,
  takk din store Gud!
  Landet ville han beskytte,
  skjønt det mørkt så ud.
  Alt hva fedrene har kjempet,
  mødrene har grett,
  har den Herre stille lempet,
  så vi vant vår rett.
  har den Herre stille lempet,
  så vi vant vår rett.

  Ja, vi elsker dette landet
  som det stiger frem,
  furet, værbitt over vannet
  med de tusen hjem.
  Og som fedres kamp har hevet
  det av nød til seir,
  også vi, når det blir krevet,
  for dets fred slår leir.
  også vi, når det blir krevet,
  for dets fred slår leir.

  Merk dere at globalistene spiller denne sangen ofte for å villede massene. Sangen de egentlig nynner på er internasjonalen.  Med vennlig hilsen

  BmOnline


  Signer gjesteboken

  Bjørgulf Mortensen

  Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Design: Bjørgulf©Mortensen updated 28.11-09
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett
  http://www.BmOnline.no