BmOnline politiske forum

 

Alt for Norge

[IMAGE]

Krf forkludrer vår nasjonalarv, -"mainstreams-politikerne" -de arbeider mot nasjonen. De fleste er liberalere langt til venstre. Vårt folk er blitt ført bak lyset.


Nordlys 08.11-97. Krf og Bondevik lokker andre kulturer og religioner til Norge og ødelegger vår nasjonal-og kulturarv.

S. Andrawes, flykapreren som fikk opphold, til å spy av.

FREMMEDFRYKT SKAPT AV HVEM?

 

En "stranger" fra universitetet benyttet anledningen til å skrive leserinnlegg til meg i
Dagbladet Tromsø. I denne avisen hadde jeg flere hundre innlegg i året om politiske saker og spesielt innlegg knyttet til den hensynsløse innvandringspolitikken, hvor enkelte kriminelle elementer får seg et fristed i Norge, eks. vis Andrawes saken, som det lukter svidd av.


 

Her får man beviser på at det er våre politikere som sprer fremmedfrykt. De fremmede synes også det er rart at våre politikere ukritisk fyller opp vårt eget land med så mange fremmede som i dag. Svar til A. Ahmed
Kriminelle utlendinger skal sendes ut øyeblikkelig

Gazette News Canada

Asylinstitutt

Det er våre egne politikere som virkelig har gitt oss grunn til å frykte de fremmede, jfr KRF over.

Med den stigende kriminaliteten og volden som stadig brer om seg, bl.a. fordi narkotika fra Baltikum stømmer inn til landet i uanede mengder og fører til død-levende rusmisbrukere over en lav sko. Hva gjøres av våre myndigheter for å stoppe dette? Hvor langt skal dette gå før noen med ansvar sier stopp?

Helt fram til i dag, taes bare små mengder narkotika, og når disse tas- hvem sitter i rettsalene som dommere? Jo, her sitter frimurerlosjenes medlemmer, de arbeider som polititjenestemenn, dommere, høyesterettsdommere, advokater, leger, Biskoper og prester- det er til å spy av. Disse kamerraderi tilstandene må det settes en stopper for. ALLE som er med i frimurerlosjene SKAL miste sitt arbeide, fratas sin lisens og straffes for det ulovlige de er med på. Det er ikke noe å være bekjent av at vi har et system, en stat i staten- hvor noen borgere sitter i skjul for andre. De har dermed fått seg en slags immunitet og har et slags vern som andre borgere ikke nyter godt av. Dette vernet gjør seg gjeldende i rettsalene, hvor en frimurer ikke blir dømt på samme måten som de som ikke er med i losjene. Dette systemet er ikke noe et demokrati kan være bekjent av. Hvis vi skal definere dagens system, ja så minner det oss meget om DEMON-KRATI, hverken mer eller mindre.

Les bøkene til Erik Rudstrøm om makteliten i NORGE. Frimurerne har en hemmelig tunell inn til Stortinget, hva mener folket om dette?

Videre, hvor mye kan du stole på en statsminister i Norge på hans ord? Lite, og glem hans lovnader. KMB mobberNarko

Diskusjons- forum

Les eller skriv i gjesteboken.

Se hva Arbeiderpartiregjeringen gjorde med Synnøve.

Fedrelandet BmOnline,16.11.1998


BmOnline dokumentoversikt
BmOnline Arkiv.
Harald Trefall.
Den gamle gjesteboken på SOl, som ble slettet.
OSLO volden øker.
Kriminelle innvandrere, ut med dem!
SULITJELMA BERGVERK, en styrt nedleggelse.
Sosialistenes 10 bud om moral: RV,SV,AkP,AuF,AP, LO
AP har skapt enda større skille ved å særbehandle innvandrerne!!
Brevet til statsminister Gro H. Brundtland. Les det utrolige fattige svaret fra Gro!
[IMAGE]
Design: Bjørgulf Mortensen
Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.
Lov om opphavsrett