BmOnline politiske forum

 

Alt for Norge

[IMAGE] Tungtvannsfabrikken på Vemork ble sprengt for å hindre tyskerne i å få laget atombomben.

Joakim Rønneberg, fra Ålesund.

Tungtvannsproduksjonen på Vemork v/ Rjukan ble ødelagt av den norske spesial styrken, "Gunners" den 27. feb. 1943. Ingen annen enkeltoperasjon under andre verdenskrig er blitt viet større heder og ære.

Foto: Bjørgulf Mortensen, 1976. Tatt fra toppen av fjellheisen.

Rønneberg fortalte fra krigen på NRK TV lørdag 19. mai 001. Han fortalte at han fikk flere gode tilbud om karriere jobber innen næringslivet etter krigen, men at han takket nei. Denne sindige og rolige mannen fra Ålesund viser oss et menneske som i sine krigshandlinger for fram skånsomt og som knapt løsnet et eneste skudd, i fare for å drepe noen. Og som han selv sa, sitat; Du skal jo leve videre etterpå med det, sitat slutt. Fjellfinnen de traff på fjellet påstod å være nazist, men det var sikkert fordi han trodde styrken var tysk. Likevel sparte Rønneberg hans liv. Ved opptak av denne filmen ville ikke Rønneberg være med, det uttalte han på følgende vis, han var redd for å være med på å fordreie og forfalske historien igjennom filmen og ønsket heller ikke publisitet om aksjonen han hadde vært leder for. Videre fortalte Rønnerberg om dagens politikere og deres fravær i å ivareta et forsvar for frihet og fred, som mange i dag ikke forstår å verdsette. En frihet og fred som over natten kan være truet og hvor vårt forsvar er en blitt omgjort til en "pleietrengende pasient". Det er en skandale. Videre kunne Rønneberg ikke skjønne seg på dagens lærere som ikke har lært våre "søte små" om Norges krigshistorie. De er helt "blanke" og historieløse, samtidig som de ikke forstår viktigheten av hva det vil si, hva det å ha et fedreland innebærer. Det er ingen selvfølgelighet. Man må hele tiden arbeide for å minnes krigen, nettopp med tanke på at det kan gjenta seg.
Med dagens lystløgnere ved makten, jfr muslimifiseringen av vårt Fedreland, så må jeg si at dette vil det bli skikkelig bråk av. Og rettergangen vil komme mot svikerne, rikspolitikerne og media.

Og hvem var det som virkelig hadde ord på seg for å ha fordreid og forfalsket norges krigshistorie? Vi vet- og vi har svaret i dag. Les Arbeiderpartiet og deres nazi lakeier- og senere KGB agenter i departementet- og i regjeringen. Intet mindre. Og disse nazi-og kgb sympatisørene finnes i dag, skjult bak norges departement og i norges påståtte falske demokrati og venstre -høyreakse. Som aldri har forstått hva frihet for det norske folk betyr i praksis i det daglige liv. Hvor Stalin gav russe-penger til Arbeiderpartiet på 20 tallet, slik at de kunne bygge opp kgb aktiviteten etter russisk målestokk. Som alle vet- Stalin og "gode gamle" Adolf H var "gode busser" på venstre side i den politiske Aksen. Prøv aldri å innbille noen at sosialisme er en høyregreie, slik galningene i NRK predikerer. Stalin og Adolf står side om side på venstre siden i aksen, se under. Men jeg mener personlig at Stalin var flere hakk mer autoritær enn Adolf H. På aksen fremstår Adolf som hakket værre enn Stalin.Hvor vi er påtvunget skyhøye pengerenter via illegale styringsverktøy utarbeidet av landsforræderne på Stortinget, les Europabevegelsen. Ved krigsutbruddet i 1940 lå begge de norske panserskibene i Tromsø- hvor de fikk beskjed
fra den norske ap-regjeringen om å dra til Narvik for å forsvare nazistenes interesser. I boken Vår Ukjente Krigshistorie kommer dette fram, av Jendal Antonsen. Den boken har jeg. Og her kan dere lese om hva Einar Gerhardsen utga seg for å bli på Grini fangeleir og hva han lovte krigsseilerne, men som han ikke stod ved. Merk dere også at AP regimet hatet vår meget dyktige og fedrelandskjære General C G Fleischer, som bidro å kjeppjage nazipakket mot svenskegrensen på Bjørnefjell ved Narvik. Akkurat da kapitulerte AP regjeringen, slik at nazi svina kunne få heise flagget til topps igjen i Narvik, tenk det- dere. Så AP svina var aldri til stede når denne Generalen skulle omtales i rosende ord for nasjonen, ei heller ved hans bisettelse eller ellers. Nå i nyere tid (2010) har liksom AP lirket ræva et hakk mot å kunne sette opp monumenter langs E6 ved Narvik og Bjerkvik som selvskryt om at de har skjønt det- og liksom er med på å ære General Fleischer.. Men de kan aldri løpe fra det faktum at de var og fortsatt er befengt med store hakekors dette ekstreme venstrevridde nasjonalsosialistiske arbeiderpartiet i Norge. Folk flest har ikke oppfattet dette pga løgnene som er blitt servert bl.a fra Nrk og presse. Som de fleste ikke kjenner til, ble pressestøtten innført samme året som Europabevegelsens stortingsgruppe ble opprettet den 7. mai 1969, som en femtekolonne inne på vårt Storting. Tenk hvor frekt og freidig. Ingen har lov til å sverge ed til fremmede foreninger inne på Stortinget, som går på kant med Norges Grunnlov. Hvor dette rammes av Straffelovens §330.

 

Joakim Rønneberg arbeidet i turistnæringen og senere som medarbeider ved NRK, Ålesund.

Kommentar B.M.:

Og med dagens politikere ser det ikke værre ut enn at Rønneberg kan få rett snarere enn vi tror? Jfr EU og nedleggelse av nasjonen, jfr en verdensorden.

Historieforfalskning på Vemork Se hva Bjørn Iversen forteller i disse dager om tungtvannsaksjonen og hva som egentlig skjedde. Bjørn Iversen fra Rjukan- kjenner mye til Vemork. Bjørn Iversen ivrer å fortelle om Vemork, og han
har ingen selviske årsaker å legge for en dag, bare at de gode gamle nordmenn som kjempet for Norges farvers sak, skal komme frem i dagen- noe Nrk og bøddelene i dagens regjering ikke synes å dele-. Er det noe globalistene i
dagens regjering kan skryte på seg, så er det at de er en bøddel gjeng. Norge har deltatt i 8 kriger siden 1990 og drept på tusenvis av uskyldige mennesker- med for øyet å produsere flyktninger og nød- slik at Norge, Skandinavia og Europa skal drukne i elendighet. Der har dere det!

 

Landssvikoppgjøret

Diskusjons- forum

Les eller skriv i gjesteboken.

Se hva Arbeiderpartiregjeringen gjorde med Synnøve.

Fedrelandet BmOnline,16.11.1998


BmOnline dokumentoversikt
BmOnline Arkiv.
Folkeaksjonen mot EU medlemskap
Den gamle gjesteboken på SOl, som ble slettet.
OSLO volden øker.
Kriminelle innvandrere, ut med dem!
SULITJELMA BERGVERK og Sydvaranger-to styrte nedleggelser.
Sosialistenes 10 bud om moral: RV,SV,AkP,AuF,AP, LO
AP har skapt enda større skille ved å særbehandle innvandrerne!!
Brevet til statsminister Gro H. Brundtland. Les det utrolige fattige svaret fra Gro!
[IMAGE]
Design: Bjørgulf Mortensen
Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.
Lov om opphavsrett
15.10-14 oppdatert