BmOnline Norge

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Folkeaksjonen mot Eu- m.

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Hovedsiden

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Statsministeren lyver

  Utlendingeloven

  A.Struksnes, do you belive in GOD? Tror du på GUD?

  Synnøve F Taftø

  Krigshistorie

  Read grandys sad story
  UDI asyl

  Google debatt

  Aftenposten

  Agderavisen
  Norge i dag
  KSN
  VOL nettavis
  Avisa Dagen

  Sjekk IP-en din


  Fotosafari


  KRIPOS
  Narkotika
  Narkopetter
  Operasjon Advent
  Erik tok overdose

  Trontalen KP


  nrK lisensen
  Kjøp Piratkort
  Tantec

  Mobbing på jobben, Bondevik?

  Grunnleggende
  lærersetning
  i politikken

  Korrupte EU

  Senterpartiet A E Lahnsetin


  SoS R og Quisling

  Erna Solberg H tre forslag til endring i Grunnlovens §93

  F-PROT virus

  Trial versj F-prot 30 dg.

  Virusbeskytter

  Innvandrere får alt dem trenger, det gjør ikke Ola og Kari.

  Kjøp deg radarvarsler og politiradio, ikke la staten stjele fra deg.


  Erik Knoll  Klikk på maja.

  For mange i UP
  leker politi


  Æresdrap

  Drammen SV

  Helsekøene

  If I saw you in heaven

  SYNET i Stavanger 1916

  Full støtte fra politiet

  SS-massakrer

  Sluttangrep på Grunnloven

  Underets tid er ikke forbi i Norges Bank

  Krim i Norge

  NRK lot seg bruke av Hitler i 1940

  General C G Fleischer gjorde det -jagde nazi-pakket ut av Narvik.

  Valgjuks og NRKs valgskole

  23.10.96 føk Gro ut- det skulle vært 17.mai.

 • TERROR I NORGE
  Det er globalistene som står bak!
  Dette satt i scene av kuppmakerne fra 1940
  .


  Øistein Østgaard; Norulv Øvrebotten skriver idag dette:
  Forklaringen på terrorangrep i Norge og USA er den samme

  "Terroren i Norge har fulgt samme oppskrift som i tidligere narrespill over kommunistisk lest.

  Å rulle opp den politiske kriminaliteten i Norge gjennom mange generasjoner er betinget av at du kan prosessene som skaper virkeligheten. I alle slike forhold av betydning.

  Disse prosessene er her i landet som ute i verden for øvrig, intelligent kommunistisk bedrag. Enten kriminaliteten inneholder mord eller ikke.

  Kreml narret alle til å senke årvåkenheten ved å skife skall fra Sovjetunionen til Russland på tampen av 1991, og kunne dermed feste det fordekte grepet om Vesten i serier av strategiske bedragoperasjoner.

  De særdeles smarte teknikkene innen bedrag har i moderne tid vært en like stor suksessfaktor som i eldre tider.

  Siden jeg var den som klarte å løse det gamle mysteriet om hvordan Kreml har skapt perfekte forbrytelser på denne måten, og gjorde det allerede i 2002 og 2003, er jeg sikker i mine mange oppsiktsvekkende funn. Enten det dreier seg om 9/11, 22/7 eller hvilken som helst falsk flaggoperasjon fra Kreml og de mange nasjonale marionettestyrene rundt om i vestlige land.

  Det er nok av skarpe analytikere innen sikkerhet og etterretning som har kunnet kvalitetssikre resultatene mine opp gjennom årene.

  Så 22. juli 2011 var for eksperter på Kremls smarte bedragopplegg ikke så vanskelig å lese etter hvert som narrespillet utfoldet seg og Kremls mafiaadvokater i Oslo koordinerte bedragoperasjonen som vanlig er i grove politiske forbrytelser, med riksadvokat og dommere. Pluss en god del andre.

  Hva som for hver dag skulle skje i den oppsatte kjøreplanen fra massedrap til dom som hvitvasket og kamuflerte, kunne for kjennere bli forutsagt. Så klassisk KGB var hele opplegget for narrespillet som ble spunnet på alle likene.

  For å være sikker på at befolkningen skulle bli løyet huden full om det som skulle skje 22. juli 2011, ble statsminister Jens Stoltenberg instruert om å sette inn en annen politidirektør enn Ingelin Killengreen rett før det godt planlagte angrepet fra i kjernen den samme dødsskvadronen som Killengreen hadde sluppet til på Orderud gård i mai 1999. Da forsvarsministerens personlige sekretær, Anne Orderud Paust, ble skutt og drept sammen med foreldrene på over 80 år.

  De to siste drapene var falske flagg og ble gjennomført kun for at riksadvokat Tor Aksel Busch skulle kunne gjøre sin del av narrespillet for å hjernevaske befolkningen med et falskt motiv og en falsk kontekst for drapet på Anne Orderud Paust. I så måte var det samme type dobbeltspill i strukturen her som i massedrapet 22. juli 2011. Som også Busch har forsettlig medvirket til.

  Riksadvokaten klarte sammen med dommere å begå fire justismord for å kamuflere den underliggende virkeligheten og det sanne motivet i sin sanne sammenheng. Etter trippeldrapet på Orderud gård. To av de dømte måtte sitte i fengsel i 21 år. For å være sikker på at forbrytelsen var godt nok kamuflert.

  Tor Aksel Busch og hans forgjengere har mange justismord på samvittigheten. Denne type maskering fremstår som rutine i alle fordekte vasallstater under Sovjetunionen og nå Russland.

  Mannen til Anne Orderud Paust, diplomaten Per Paust, hadde dødd noen uker før. Han mente selv at han var forgiftet. Det kan jeg av egen erfaring si at det ikke er noen grunn til å tvile på.

  Nye KGB med norske venner mente trolig at politidirektør Ingelin Killengreen var nok belastet allerede med deltakelse i politisk kriminalitet, etter at hun som politimester i Oslo i 1999 hadde opphevet vaktholdet rundt ekteparet Paust, slik at dødsskvadronen kunne slippe til og gjøre bøddeljobben sin. I henhold til kjøreplanen den gangen. For de tre drapene.

  Politidirektør Ingelin Killengreen ble i mai 2011 skiftet ut før tiden. Den som kom inn i akkurat rett tid før terroren, var Jens Stoltenbergs nære kamerat fra AUF som han hadde svindlet staten for penger sammen med da medlemsjukset i AUF var på sitt mest omfattende. I deres yngre dager.

  Øystein Mæland kunne lyve like frekt som Jens Stoltenberg, og derfor ble han valgt. For alle vitneutsagn om flere skyttere skulle rett og slett redigeres bort og glemmes.

  Det samme skulle alle tekniske beviser som kunne fortelle sannheten om hva som var hendt. Alt skulle være som det var planlagt på forhånd. Slik at skuespillet med det falske flagget kunne fremføres for åpen scene i måned etter måned.

  De hemmelige tjenestene fra øst mobiliserte sine folk i presse og samfunnsliv for øvrig for å befeste løgnen hos den norske befolkningen om den enslige ulv bak massedrapet og mane fram en overhengende fare fra mange tusen liknende høyreekstremister.

  Mæland var ikke utdannet jurist, så eneste grunnen til at han ble valgt var at han kunne lyve bramfritt og følge instruksene fra dem som hadde regien og kjørte bedragoperasjonen.

  Alle regissører av filmer kan tenke seg til hvordan slike narrespill kjøres. Det er samme opplegget i grunn og bunn. Som i filmer som "Kongens nei." Borsett fra i slike spektakulære operasjoner er det ingen opptak. Alt blir gjort rått.

  Av utdannelse var Øystein Mæland psykiater, og han hadde en gang vært statssekretær en tid i Justisdepartementet under Gerd Liv Valla.

  Da denne mannen hadde dratt på seg en politiuniform med mest gull på skuldrene av alle politifolk i Norge, måtte jeg nesten klype meg i armen. For det var like vilt som om jeg med bakgrunn som sivilist i ledelsen i Forsvarsdepartementet skulle ha dratt på meg en general- eller admiraluniform og agert forsvarssjef.

  Øystein Mæland kunne lyve til hele befolkningen i over et helt år før regissørene bak terrorangrepet skiftet ham ut med sjefen for Kripos, Odd Reidar Humlegård.

  Humlegård ble forfremmet fordi han som sjef i Kripos slo fast offentlig at det var bare én skytter allerede første arbeidsdagen etter terroren 22. juli og ellers var flink gutt og fikk bort alle beviser som kunne fortelle hva sant var.

  Som politidirektør fortsatte Humlegård å føre befolkningen bak lyset. Hvis ikke ville han aldri ha fått jobben.

  En hel verden ble lurt.

  Falsk i ett, falsk i alt er alltid opplegget i slike narrespill over en kommunistisk lest, men når alle blir lurt er følgene virkelige.

  Disse virkelige følgene skjuler alltid mer og mer den underliggende sannheten etter som tiden går og stadig flere mennesker handler aktivt eller unnlater å handle på grunnlag av de fabrikkerte illusjonene.

  Slik skapes en falsk kontekst rundt 77 maltrakterte lik. Av for det meste vergeløse barn og ungdommer.

  De ble drept for å styrke en dobbelstat fra Stalins tid under fortsatt fordekt russisk herredømme.

  Signaturen er KGBs, og den finner du på mange narrespill i norsk historie. Store som små. Noen med drap og andre uten.

  Bedragmetodene fra sovjettiden har vært motoren i utviklingen av moderne norsk historie. I de siste fem årene kanskje mer enn noensinne.

  Å identifisere denne fremgangsmåten er nøkkelen til å nøste opp sammenhengene. Da finner du alle forbindelsene og virkeligheten hjemme og ute kommer opp mot deg."

  Kommentar bmo:
  Hvor lenge skal folket i Norge sove, eller la seg bedra?

  Hvor mange barn har vi råd til å drepe på Utøya?
  Mitt svar er, INGEN barn skal drepes.

  Det begynte å sprekke i 2005, KGB Koden

  BmOnline

  Bjørgulf Mortensen

  Signer gjesteboken


  Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett
  http://www.bmonline.no

   

  E-post: bmonline at bmonline.no
  Når skal normenn sette foten ned for hvor mange ganger NRK og lystløgnerne på tinget skal bruke det norske flagg som toalettpapir, slik de har gjort med vårt kjære frihetsbrev, Norges Grunnlov?